Glamour legfrissebb hírei

0000-00-00 00:00 | Glamour - Életmód
Ez sok embernek a vágya, hiszen sokan szeretnének úgy kinézni, mint egy fitneszes csaj, vagy éppen egy versenyző, de mégsem megy nekik. Mi az, ami kell ehhez? Hogyan kezdj neki?
0000-00-00 00:00 | Glamour - Életmód - Divat
Sziládi Noémi karrierje 2020-ban új irányt vett, és egy hosszabb négyéves, sikeres időszak után saját márkát alapított Kamay Ko néven. Az It's Fine névre keresztelt új kollekciója jó apropót szolgáltatott, hogy beszélgessünk vele az új kihívásokról, a márkájának filozófiájáról és a legújabb, igazán izgalmas projektjéről is.
0000-00-00 00:00 | Glamour - Életmód - Divat
Az Andrea Zimits márkát még 1996-ban alapítottam. Kisgyermekként tudtam, hogy lételemem az alkotás. Amire csak lehetett rajzoltam, ilyen volt az üres gyógyszeres fólia, vagy a sarki suszter bácsitól kapott bőrdarabkák. A munkámat a precizitás és a tökéletesség jellemzi. Nem titok, hogy miden elkészült darabhoz mély érzelmi kötődésem van, így szívesen viselem is őket. Fontos megemlítenem, hogy kizárólag egyedi darabokat készítek, minden darab megismételhetetlen.
0000-00-00 00:00 | Glamour - Bulvár
Selena Gomez idén össze a Hulu amerikai filmes streamoldal saját gyártású sorozatában, az Only Murders in the Building című vicces krimi sztoriban játszik Steve Martin és Martin Short oldalán, a sorozatnak éppen most zajlik a népszerűsítése New Yorkban, ezért a színésznő-énekesnő több megjelenést is vállalt különböző műsorokban.
0000-00-00 00:00 | Glamour - Életmód
A szakítás sosem könnyű, teljesen mindegy, hogy melyik fél kezdeményezte. Ilyenkor bánatunkban sokszor a hűtőszekrényhez fordulunk, valamilyen finomságot keresve.
0000-00-00 00:00 | Glamour - Bulvár
Az már rég kiderült számunkra, hogy Kristen Stewart egy teljesen új arcát mutatja meg Diana hercegnéként Pablo Larraín alkotásában, a Spencer című filmben.
0000-00-00 00:00 | Glamour - Életmód - Divat
Elkezdődött a nyár utolsó fejezete, az augusztus, ilyenkor mindent be akarunk pótolni, amit eddig a nyáron elmulasztottunk. Last minute nyaralások, rohanás a vízpartra, még akár akad egy-két fesztivál is.
0000-00-00 00:00 | Glamour - Bulvár
Színházrajongóként izgatottan várjuk a szeptembert, az új színházi évad mindig kellemes meglepetéseket ígér. Kedvcsinálónak két, első ránézésre sokban hasonlító, ám valójában igen különböző darabot választottunk, és tettük ezt annak érdekében, hogy minél több olvasónk rátaláljon a neki való szórakoztató színházra.
0000-00-00 00:00 | Glamour - Életmód - Divat
„Minek írtok a Second Hand Septemberről, mikor már csak pár nap van hátra a kezdeményezésből idén?” – tehetnétek fel joggal a kérdést. A válaszunk pedig ez lenne: azért, mert szeretnénk, ha a brit Oxfam nonprofit szervezet által indított mozgalom nem csupán 30 napig lenne ott a tudatotokban, hanem egy hosszabb távon is életképes rendszer lenne a vásárlási rutinotokban. Ugyanis rengetegen csatlakoztak a kezdeményezéshez, ami bizakodásra ad okot, de még jobb lenne, ha a turizás és a vintage kincsek felkutatása egész évben ilyen menő dolog lenne.
0000-00-00 00:00 | Glamour - Életmód
Kata egy kitalált személy, akinek történetét valós beszámolók, kutatások és statisztikai eredmények alapján állítottuk össze, hogy a szakmai életútján keresztül mutassunk rá a nők munkaerőpiaci hátrányos megkülönböztetésének főbb elágazásaira. Most az egyedülálló szülőket ért hátrányokról, a kor és nemi alapú hátrányos megkülönböztetésről és a nemek közötti nyugdíjszakadékról olvashatsz részletesebben.
Hirdetés
Garantált Prémium minõségû Tibeti Kefirgomba eladó!
5400 Ft | Élelmiszer, háztartás | Budapest | Budapest
0000-00-00 00:00 | Glamour - Életmód
A hibázás elkerülhetetlen része az otthoni edzésnek. Annak ellenére, hogy az edzőtermek már újra nyitva vannak, sokan ragaszkodunk egy rugalmasabb rutinhoz, jellemzően ahhoz, hogy a nappaliban vagy a kertünkben eddzünk – ez egyrészt praktikus döntés, de sajnos azt is jelenheti, hogy gyakran elkövetünk edzés-hibákat, akár úgy is, hogy észre sem vesszük. Hogy otthon is biztonságban tudhasd magad edzés közben, itt az ideje, hogy felismerd ezeket a hibákat, és ha te is rendszeresen elköveted őket, akkor leszámolj velük egy jobb edzési rutin kialakítása érdekében.
0000-00-00 00:00 | Glamour - Életmód
Valószínűleg szinte mindannyiunkkal előfordult már, hogy az egyik hónapban pont a legrosszabb héten jött meg a menstruációja. Egy nyaralás, egy randi, vagy épp egy hosszabb utazás, mind-mind olyan események, amik esetében legszívesebben átugranánk azokat a napokat, vagy legalább eltolnánk egy-két nappal későbbre, esetleg előbbre.
0000-00-00 00:00 | Glamour - Életmód
A Szex és New York-ban azt az aranyszabályt hallhattuk, hogy egy szakítás feldolgozása mindig annyi időt igényel, amennyi a kapcsolat hosszának fele volt. Más kutatások pedig az mutatják, hogy 3 hónappal a szakítás után kezdik el magukat az emberek átlagosan jobban érezni. De vajon tényleg így van mindenkinél?
0000-00-00 00:00 | Glamour - Bulvár
Most már talán mindenki hallotta a hírt, hogy A Bridgerton család következő évadára elbúcsúzunk szeretett hercegünktől, a Hastings hercegét alakító Regé-Jean Page. De ne aggódjatok ez nem azt jelenti, hogy többet nem ábrándozhatunk róla a képernyő előtt.
0000-00-00 00:00 | Glamour - Életmód
Mindent megteszel a bőrödért, de mégsem az igazi? Ha még nem próbáltad beépíteni az arctonikot a mindennapi rutinodba, akkor lehet, hogy éppen ez a hiányzó elem. Hiszen ha belegondolsz, az immunrendszeredhez hasonlóan az arcodat borító védőrétegnek is elengedhetetlen a stabil állapot ahhoz, hogy megfelelően működhessen.
0000-00-00 00:00 | Glamour - Életmód
Nem kell sok ahhoz, hogy egy igazán szép sminket készíthess. Ha kreatívan gondolkozol, egyes termékeket akár többféleképpen is használhatsz, a pirosítót bátran próbáld ki szemhéjpúdernek, a tusvonalban pedig végtelen lehetőség rejlik! Mutatjuk, mik azok a sminkek, amikkel elindulhatsz, ráadásul a GLAMOUR-napok alatt kedvezményesen szerezheted be őket.
0000-00-00 00:00 | Glamour - Életmód
A kialvatlanságnak nagyon sok káros hatása lehet fizikailag és mentálisan is. Ezért is fontos, hogy ha nem tudunk aludni, akkor arra minél hamarabb találjunk valamilyen megoldást. Vajon egy súlyozott takaró lehet az egyike ennek?
0000-00-00 00:00 | Glamour - Életmód
Az embereknek tudniuk kell, hogy nekünk az ereinkben is kávé folyik, és reggel tilos hozzánk szólni, mielőtt legurítanánk egy csészével. Nem élünk, nem létezünk, és egyszerűen nem vagyunk produktívak kávé nélkül.
0000-00-00 00:00 | Glamour - Bulvár
Új, hetente jelentkező podcastsorozatot indított a Glamour, amelyben ismert és szakmájukban sikeres nők beszélnek könnyűzenei karrierjükről, személyes motivációikról és terveikről – a portrébeszélgetések első interjúja Dallos Bogival készült.
0000-00-00 00:00 | Glamour - Életmód
Veled is előfordult már, hogy úgy érezted, az aktuális munkád rossz hatással van a fizikai és a mentális egészségedre? Ha a stressz miatt folyamatosan negatív gondolatok járnak a fejedben, és testi tünetek is azt jelzik, hogy nem érzed jól magad, akkor érdemes elgondolkoznod azon, hogy megéri-e megállás nélkül dolgoznod tovább, vagy jobb, ha hosszabb szabadságra mész, vagy esetleg új munkahelyet keresel.
Hirdetés
Garantált Prémium minõségû Japán Kristálygomba Eladó!
5400 Ft | Szépség, egészség | Budapest | Budapest
0000-00-00 00:00 | Glamour - Életmód
Először is, tisztázzuk, mi a siker. Egy olyan állapot, melyben kiegyensúlyozottan érezzük magunkat és úgy látjuk, van értelme a helyzetnek, sőt, tart is valamerre. Ez egy párkapcsolat esetében hangsúlyozottan igaz. Mi is a megoldás, ha megingott valami?
0000-00-00 00:00 | Glamour - Életmód
Szeptember elseje az a bizonyos nagy nap, amit minden szülő és kisiskolás gyerek rettegve és egyben izgatottan vár. Mindenki szeretné jól csinálni, azonban ha először megy iskolába a csemete, bizony előfordulhat, hogy becsúszik néhány baki.
0000-00-00 00:00 | Glamour - Életmód - Divat
A New Balance 574-es cipője számtalan kísérletezésnek nyújtott alapot az évek során. Nincs ez máshogy 2021-ben sem, amikor a NB újra inspirációként használta kedvenc modelljét és megszületett az 57/40, a klasszikus 574-es modern verziója. Ennek a kis kronológiai ütköztetésnek az eredménye az új ‘Decade Clash’ pack, ami sutba dobja a New Balance-re jellemző jól bevált szürkéket és helyette az 1970-es és 80-as évek játékos, vibráló színpalettáit használja.
0000-00-00 00:00 | Glamour - Életmód
A hüvelyváladéknak fontos szerepe van a női nemi szerv védelmében, megmutatja mikor vagy termékeny, a megváltozott állagából pedig bizonyos fertőzésekre lehet következtetni. A témáról Dr. Kiss Dórával, a Wáberer Medical Center szülész-nőgyógyász szakorvosával beszélgettünk. Ne feledd, mindenképpen fordulj orvoshoz, ha a megszokotthoz képest eltérő mennyiséget, színt, szagot, vagy más kellemetlen tünetet tapasztalsz.
0000-00-00 00:00 | Glamour - Életmód
Gondolj a közelgő Halloween ünnepre! Az ALDI üzletekben minden alapanyagot megtalálsz, ha össze akarsz dobni néhány rémisztő vagy ultracuki laktóz és gluténmentes édességet. Mutatjuk a legjobb recepteket!
0000-00-00 00:00 | Glamour - Életmód
Az utazás előtti készülődés legnehezebb része a pakolás. Ilyenkor nem csak az a probléma, hogy nem fér bele minden a bőröndödbe, de gyakran fogalmad sincs, hogy mit is kéne vinned az útra. Persze számos dologra kell még figyelni, például a bőrönd súlyára, de mi most összegyűjtöttünk nektek mindent, amivel megkönnyítheted a bepakolást.
0000-00-00 00:00 | Glamour - Bulvár
Leonardo DiCaprio Hollywood egyik legbámulatosabb fejlődéstörténetét mutatta be, hiszen első komolyabb filmes szerepétől, a 93-as Gilbert Grape-től a könnyekig megható Titanic-ban nyújtott alakításán át - ami miatt a 90-es évek igazi szívtiprójának számított -, eljutott a legzseniálisabb szerepekig is, míg végül a környezetvédő mozgalom egyik legkiemelkedőbb alakjává vált.
0000-00-00 00:00 | Glamour - Bulvár
Különleges beszélgetés-sorozat indul a Várkert Bazárban szeptembertől. A Mindennapi Pszichológia alkalmain hónapról-hónapra terítékre kerül majd női létünk és emberi működésünk egy-egy témája, de ezúttal kicsit másképp, mint ahogy megszokhattuk. Szily Nóra műsorvezető és coach ugyanis nemcsak szakértő pszichológusokat lát vendégül, hanem a kulturális élet jeles személyiségeit is, akik saját szemszögükből szólnak hozzá az irodalom, a divat, vagy a pletyka és a tökéletesség kapcsán felvetett kérdésekhez.
0000-00-00 00:00 | Glamour - Bulvár - Koronavírus
Másfél évvel a kritikailag is elismert első nagylemeze után érkezik a Nunki Bay Starship csapata a folytatással: a From A Proper Distance cím utal az elmúlt Covidos időszak fizikai távolságtartására, valamint a belső, láthatatlan küzdelmeink oldására, megoldására is. Hiszen minden probléma aprónak tűnik a megfelelő távolságból. Ezt vezeti fel a most megjelenő Monkeys, aminek fő vezérfonalát egy buddhista kifejezés adja meg.
0000-00-00 00:00 | Glamour - Életmód
Bizonyára nem egyszer gondoltál már arra, hogy legszívesebben felülnél az első repülőre vagy vonatra és világgá mennél. Ez sokunkkal megesik. Egy hevesebb vita a szülőkkel, egy sikertelen üzlet, egy szakítás vagy szimplán egy hullámvölgyes időszak az életben és máris vennénk az első járatra a jegyet. Azonban ki mondta, hogy csak menekülés céljából utazhatsz egyedül?
Hirdetés
Garantált Prémium minõségû Tibeti Kefirgomba eladó!
5400 Ft | Szépség, egészség | Budapest | Budapest
0000-00-00 00:00 | Glamour - Életmód
„Hogyan fokozhatom a szexuális vágyamat?” – ez a kérdés világszerte emberek millióit izgatja, és az egyik leggyakoribb válasz természetesen az, hogy afrodiziákumokkal. Ezek azok a különböző ételek, növények, keverékek vagy állati részek, amiknek vágyfokozó erőt tulajdonítanak, és elképesztő szexuális élvezeteket várnak tőlük. De vajon valóban működnek?
0000-00-00 00:00 | Glamour - Életmód
Amennyiben már régóta szingli vagy, megtörténhet, hogy az önkielégítésben sem leled többé különösebben örömöd. Ha már ez is rutinná vált, akkor itt az ideje, hogy kilépj a maszturbációs gödrödből.
0000-00-00 00:00 | Glamour - Bulvár
Egy jól sikerült zenei videoklip akár akkora költségeket is vonhat maga után, mint maga az előadó vagy a lemezkiadó eszmei értéke. Bár ez elsőre döbbenetesen hangzik, tényleg így van, méghozzá jó okkal. A megfelelő technikák és trükkök kiválasztásával egy zenei videoklip olyan sokat hozzátehet egy dalhoz, hogy aztán az a zenei toplisták élére repítheti és ott is tarthatja, sőt, akár a következő generációkat befolyásoló kulturális változásokat is hozhat. Ezt minden idők 10 legdrágább zenei videoklipje is tökéletesen bizonyítja.
0000-00-00 00:00 | Glamour - Bulvár
A nők helyzete az utóbbi 20 évben nagyon sokat változott és ebben a GLAMOUR is nagy szerepet vállalt, a magazin az elmúlt 17 évben rengeteget tett a nőkért, nemcsak világszerte, hanem Magyarországon is: a nőkre terelte a reflektorfényt, nyíltan beszélt a problémáikról, a helyzetükről, elismerte őket, és ezáltal segített abban, hogy idehaza megváltozzon a nőkkel kapcsolatos narráció.
0000-00-00 00:00 | Glamour - Életmód
Ebben a cikksorozatban 6 nagyon különböző személyiségű ember coming out sztoriját és tapasztalatait ismerheted meg, akik mind-mind más városokból, vagy országokból származnak. Az előző cikk Ben (26) történetét mutatta be:
0000-00-00 00:00 | Glamour - Életmód
A menstruációt megelőzően, vagy a menstruáció első napjain viccesen meg szoktuk jegyezni, hogy ˝most egy kicsit hisztisebb vagyok, a hormonok˝. De a PMS sokkal több ennél.
0000-00-00 00:00 | Glamour - Bulvár
Kevés olyan divatérzékeny sztár van jelenleg Hollywoodban, mint amilyen Zendaya. A fiatal Emmy-díjas színésznő roppant érzékkel választ minden egyes vörös szőnyeges megjelenéséhez ruhát, és ez történt legutóbb is, amikor a filmes szakma kiemelkedő nőit díjazták egy Los Angeles-i gálán, ahonnan természetesen ő sem távozott üres kézzel.
0000-00-00 00:00 | Glamour - Bulvár
A bátor főhős szédítő magasságban, egy keskeny kötélen egyensúlyozva indul neki a veszélyes bizonytalannak a Dob utcát díszítő, 500 négyzetméteres, különleges, „lélegző” festékkel készült tűzfalfestényen. Ez előtt a festmény előtt beszélgettünk a leküzdendő akadályokról és a mindennapi nehézségekről Farkas Franciskával.
0000-00-00 00:00 | Glamour - Bulvár
Tudjuk, már nagyon várod, hogy felkészülj a hűvös hónapokra és beszerezz pár meleg, vastag kincset. Azt is tudjuk, hogy szereted az új szezont azzal kezdeni, hogy lecsapsz néhány szuper új holmira, és mi is lenne ideálisabb alkalom, mint a GLAMOUR-napok, amikor kedvezményesen szerezheted be az új kedvenceidet! Ehhez címlapsztárunk, Dárdai Blanka is kedvet csinál, hiszen megmutatja a szezon kedvenc cipőjét, amibe azonnal beleszeretett ő is és mi is.
0000-00-00 00:00 | Glamour - Életmód
A negyedik napra csatlakozott volt kollegánk, barátunk, Ádám is. Hobbiként, mint személyi edző, az elmúlt években szerteágazó tudásra tett szert erőnléti terhelésben, táplálkozástudományban, izomzat karbantartásban…órákig ittuk izgalmas beszámolóját a Kinizsi 100-ról és egyéb nyalánkságokról. (A Kinizsi 100-on az indulók egyhuzamban mennek száz kilométert, gyakran több mint egy nap megállás nélküli menetben) A legjobbkor jött, a féltávot Fónyódnál együtt ünnepeltük. Strand, aprócska kiszögellés, egy árnyat adó fa, pár asztal, a Badacsony látképe, most mélyzöld hullámok között, egy meggyes sör. #megérkezés. Körbefutottam a szememmel a hosszan elnyúló északi-partot, alig észrevehetőek a fák a parton és mi ezen mind végig haladtunk! #mindent lehet. Hirtelen minden elérhetővé lett, ha ez megy, mi az, ami nem menne?
0000-00-00 00:00 | Glamour - Életmód
Lefutott a tanévkezdés körüli roham a budapesti albérletpiacon, és ez a bérleti díjak alakulásán is egyértelműen megmutatkozik. A forgalom július végi, augusztusi látványos megugrása elsősorban a felsőoktatásban tanuló diákoknak, ezen belül is a hazánkba érkező külföldi egyetemistáknak volt köszönhető. Azóta a kiadó lakások fővárosi piaca stabilizálódott, és egyelőre a koronavírus-járvány ismételt felfutása sem volt hatással a keresletre és az árakra – mutat rá a Rentingo.com legfrissebb albérletpiaci elemzésében. Ebben a helyzetben a bérbeadók számára még fontosabb, hogy tisztában legyenek a valós piaci viszonyokkal, és azzal, melyek az albérlethirdetés legnagyobb buktatói.
0000-00-00 00:00 | Glamour - Életmód
A napszemüveg választásnál két alapszabály van: szerepeljen a címkéjén az UV-400 vagy 100% UV védelem felirat és legyen minél nagyobb.
0000-00-00 00:00 | Glamour - Életmód
Tudod, hogy egy számodra fontos személy szomorú, de éppen nem lehetsz mellette? Természetes, ha ilyen esetben is késztetést érzel rá, hogy egy kicsit még távolról is felvidítsd, vagy egyszerűen csak eltereld a gondolataid arról, ami miatt bánatos. Sokszor néhány kedves szó valósággal csodákra képes, és tényleg akár egy-egy figyelmes üzenettel is lelket önthetsz abba, akinek szüksége van rá. Na de mik azok az üzenetek, amikkel biztosan célt érsz?
0000-00-00 00:00 | Glamour - Életmód
Most, hogy dübörög a sárgadinnye szezon, feltétlenül próbáld ki ezt finom smoothie receptet. Tökéletes napindító fogás, a pazar ízvilága pillanatok alatt levesz a lábadról.
0000-00-00 00:00 | Glamour - Életmód - Divat
Az év legrémisztőbb éjszakája október 31. - a Halloweenhez kapcsolódó események lassan-lassan már nálunk is meggyökeresednek. A beöltözős partik mellett sokan faragnak töklámpást erre az estére, a szórakoztatóipar pedig mindig különleges filmekkel, produkciókkal készül a borzongató estére.
0000-00-00 00:00 | Glamour - Életmód
Hamarosan újra itt van az ősz egyik legkedveltebb ünnepe, a Halloween és most, hogy kevésbé vagyunk bezárva, mint tavaly, itt az ideje, hogy igazán meg is ünnepeljük.
0000-00-00 00:00 | Glamour - Életmód
Ajándék olvasnivalóval támogatja az Országos Vérellátó Szolgálat (OVSz) munkáját a Kiskegyed, a Glamour, a Blikk, a GEO magazin, számos rejtvény- és gasztro kiadvány kiadója, a Ringier Axel Springer. A következő hónapok során országszerte közel negyvenezer kiadvány várja az önkéntes véradókat.
0000-00-00 00:00 | Glamour - Életmód
A manikűr-trendek csak úgy jönnek-mennek, de mindig van valamilyen olyan új stílus, amit érdemes kipróbálnod ha a körmösödnél jársz. Az új trend nem más, mint a 3D-s manikűr, ami eredetileg Dél-Koreából indult, aztán a sztárok kezén vált rendkívül ismertté. A dél-koreai körmös, Park Eunkyung, ismertebb nevén @nail_unistella évek óta készít háromdimenziós mintákat, és néhány híres K-pop-sztár (Blackpink Lisa és Jennie) is a vendége volt.
0000-00-00 00:00 | Glamour - Bulvár
Dakota Johnson épp a napokban ünnepelte 32. születésnapját, és közben a kritikai sikereket elért új filmje, a The Lost Daughter online bemutatójára is készül, a film december végén debütál majd a Netflixen. Ennek kapcsán az utóbbi időben számos promóciós, vörös szőnyeges eseményen vett részt, valamint beszélgetős show-k vendége volt.
0000-00-00 00:00 | Glamour - Életmód
A valószínűleg később is jelentkező vagy jelenleg is fertőző nemi betegségünkről új partnerünkkel beszélni kínos, ugyanakkor muszáj. Segítünk abban, hogyan kezdj bele.
Bemutatkozás
Kategóriák
Portálok