Glamour legfrissebb hírei

0000-00-00 00:00 | Glamour - Életmód
Ez sok embernek a vágya, hiszen sokan szeretnének úgy kinézni, mint egy fitneszes csaj, vagy éppen egy versenyző, de mégsem megy nekik. Mi az, ami kell ehhez? Hogyan kezdj neki?
0000-00-00 00:00 | Glamour - Életmód - Divat
Sziládi Noémi karrierje 2020-ban új irányt vett, és egy hosszabb négyéves, sikeres időszak után saját márkát alapított Kamay Ko néven. Az It's Fine névre keresztelt új kollekciója jó apropót szolgáltatott, hogy beszélgessünk vele az új kihívásokról, a márkájának filozófiájáról és a legújabb, igazán izgalmas projektjéről is.
0000-00-00 00:00 | Glamour - Életmód - Divat
Az Andrea Zimits márkát még 1996-ban alapítottam. Kisgyermekként tudtam, hogy lételemem az alkotás. Amire csak lehetett rajzoltam, ilyen volt az üres gyógyszeres fólia, vagy a sarki suszter bácsitól kapott bőrdarabkák. A munkámat a precizitás és a tökéletesség jellemzi. Nem titok, hogy miden elkészült darabhoz mély érzelmi kötődésem van, így szívesen viselem is őket. Fontos megemlítenem, hogy kizárólag egyedi darabokat készítek, minden darab megismételhetetlen.
0000-00-00 00:00 | Glamour - Bulvár
Selena Gomez idén össze a Hulu amerikai filmes streamoldal saját gyártású sorozatában, az Only Murders in the Building című vicces krimi sztoriban játszik Steve Martin és Martin Short oldalán, a sorozatnak éppen most zajlik a népszerűsítése New Yorkban, ezért a színésznő-énekesnő több megjelenést is vállalt különböző műsorokban.
0000-00-00 00:00 | Glamour - Bulvár
A december 31-én elhunyt kulturális ikon tiszteletére összeszedtük a színésznő legfrappánsabb mondatait az életről.
0000-00-00 00:00 | Glamour - Életmód
A szakítás sosem könnyű, teljesen mindegy, hogy melyik fél kezdeményezte. Ilyenkor bánatunkban sokszor a hűtőszekrényhez fordulunk, valamilyen finomságot keresve.
0000-00-00 00:00 | Glamour - Bulvár
Az már rég kiderült számunkra, hogy Kristen Stewart egy teljesen új arcát mutatja meg Diana hercegnéként Pablo Larraín alkotásában, a Spencer című filmben.
0000-00-00 00:00 | Glamour - Életmód - Divat
Elkezdődött a nyár utolsó fejezete, az augusztus, ilyenkor mindent be akarunk pótolni, amit eddig a nyáron elmulasztottunk. Last minute nyaralások, rohanás a vízpartra, még akár akad egy-két fesztivál is.
0000-00-00 00:00 | Glamour - Bulvár
Színházrajongóként izgatottan várjuk a szeptembert, az új színházi évad mindig kellemes meglepetéseket ígér. Kedvcsinálónak két, első ránézésre sokban hasonlító, ám valójában igen különböző darabot választottunk, és tettük ezt annak érdekében, hogy minél több olvasónk rátaláljon a neki való szórakoztató színházra.
0000-00-00 00:00 | Glamour - Életmód - Divat
„Minek írtok a Second Hand Septemberről, mikor már csak pár nap van hátra a kezdeményezésből idén?” – tehetnétek fel joggal a kérdést. A válaszunk pedig ez lenne: azért, mert szeretnénk, ha a brit Oxfam nonprofit szervezet által indított mozgalom nem csupán 30 napig lenne ott a tudatotokban, hanem egy hosszabb távon is életképes rendszer lenne a vásárlási rutinotokban. Ugyanis rengetegen csatlakoztak a kezdeményezéshez, ami bizakodásra ad okot, de még jobb lenne, ha a turizás és a vintage kincsek felkutatása egész évben ilyen menő dolog lenne.
Hirdetés
Építõipari munka
1 Forint | Munka, állás | Jász-Nagykun-Szolnok | Szolnok
0000-00-00 00:00 | Glamour - Életmód
Az egyik legidegesítőbb érzés, amikor lemész a boltba avokádóért és mindegyik kő kemény. Azzal pedig semmit nem lehet kezdeni sajnos. Most viszont elhoztunk nektek pár ötletet, hogy hogyan érleld meg gyorsabban az avokádót.
0000-00-00 00:00 | Glamour - Életmód
Kata egy kitalált személy, akinek történetét valós beszámolók, kutatások és statisztikai eredmények alapján állítottuk össze, hogy a szakmai életútján keresztül mutassunk rá a nők munkaerőpiaci hátrányos megkülönböztetésének főbb elágazásaira. Most az egyedülálló szülőket ért hátrányokról, a kor és nemi alapú hátrányos megkülönböztetésről és a nemek közötti nyugdíjszakadékról olvashatsz részletesebben.
0000-00-00 00:00 | Glamour - Életmód
A hibázás elkerülhetetlen része az otthoni edzésnek. Annak ellenére, hogy az edzőtermek már újra nyitva vannak, sokan ragaszkodunk egy rugalmasabb rutinhoz, jellemzően ahhoz, hogy a nappaliban vagy a kertünkben eddzünk – ez egyrészt praktikus döntés, de sajnos azt is jelenheti, hogy gyakran elkövetünk edzés-hibákat, akár úgy is, hogy észre sem vesszük. Hogy otthon is biztonságban tudhasd magad edzés közben, itt az ideje, hogy felismerd ezeket a hibákat, és ha te is rendszeresen elköveted őket, akkor leszámolj velük egy jobb edzési rutin kialakítása érdekében.
0000-00-00 00:00 | Glamour - Életmód
Valószínűleg szinte mindannyiunkkal előfordult már, hogy az egyik hónapban pont a legrosszabb héten jött meg a menstruációja. Egy nyaralás, egy randi, vagy épp egy hosszabb utazás, mind-mind olyan események, amik esetében legszívesebben átugranánk azokat a napokat, vagy legalább eltolnánk egy-két nappal későbbre, esetleg előbbre.
0000-00-00 00:00 | Glamour - Életmód
A Szex és New York-ban azt az aranyszabályt hallhattuk, hogy egy szakítás feldolgozása mindig annyi időt igényel, amennyi a kapcsolat hosszának fele volt. Más kutatások pedig az mutatják, hogy 3 hónappal a szakítás után kezdik el magukat az emberek átlagosan jobban érezni. De vajon tényleg így van mindenkinél?
0000-00-00 00:00 | Glamour - Életmód - Divat
A Budapest Central European Fashion Week szombati napján bemutatásra került az AERON 2022-es tavaszi-nyári kollekciója, könnyen kombinálható darabokkal, játékos stílusban és derűs színekkel a mozgalmas tavaszi mindennapokra.
0000-00-00 00:00 | Glamour - Bulvár
Most már talán mindenki hallotta a hírt, hogy A Bridgerton család következő évadára elbúcsúzunk szeretett hercegünktől, a Hastings hercegét alakító Regé-Jean Page. De ne aggódjatok ez nem azt jelenti, hogy többet nem ábrándozhatunk róla a képernyő előtt.
0000-00-00 00:00 | Glamour - Életmód
Mindent megteszel a bőrödért, de mégsem az igazi? Ha még nem próbáltad beépíteni az arctonikot a mindennapi rutinodba, akkor lehet, hogy éppen ez a hiányzó elem. Hiszen ha belegondolsz, az immunrendszeredhez hasonlóan az arcodat borító védőrétegnek is elengedhetetlen a stabil állapot ahhoz, hogy megfelelően működhessen.
0000-00-00 00:00 | Glamour - Életmód - Divat
Kocsor Eszter Sára gyerekkora óta ötvösnek készült, ékszerkészítés során leginkább önmaga megismerése, megértése vezérli. Az így születő izgalmas, kaleidoszkópra emlékeztető tükrös felületek gyűrűkként, fülbevalókként, medálokként kerülnek ki kezei közül. Ezek a rá jellemző, könnyen felismerhető formák nemrég a THEFOUR show-ján is megjelentek. Esztert a kollaborációról, inspirációjáról és terveiről kérdeztük.
0000-00-00 00:00 | Glamour - Életmód
Nem kell sok ahhoz, hogy egy igazán szép sminket készíthess. Ha kreatívan gondolkozol, egyes termékeket akár többféleképpen is használhatsz, a pirosítót bátran próbáld ki szemhéjpúdernek, a tusvonalban pedig végtelen lehetőség rejlik! Mutatjuk, mik azok a sminkek, amikkel elindulhatsz, ráadásul a GLAMOUR-napok alatt kedvezményesen szerezheted be őket.
Hirdetés
Alkalmi Társalkodónõi munka.
8 Forint | Munka, állás | Borsod-Abaúj-Zemplén | Miskolc
0000-00-00 00:00 | Glamour - Életmód - Divat
Egy cipő, ami annyira kényelmes, hogy bármikor felveheted, és olyan stílusos, hogy minden szett mellé tökéletes választás. Jól hangzik, igaz? Bemutatjuk a sneakert, amit ugyanúgy hordanak a szupermodellek Londonban és Milánóban, mint a kertvárosi apukák.
0000-00-00 00:00 | Glamour - Életmód
A kialvatlanságnak nagyon sok káros hatása lehet fizikailag és mentálisan is. Ezért is fontos, hogy ha nem tudunk aludni, akkor arra minél hamarabb találjunk valamilyen megoldást. Vajon egy súlyozott takaró lehet az egyike ennek?
0000-00-00 00:00 | Glamour - Életmód
Az embereknek tudniuk kell, hogy nekünk az ereinkben is kávé folyik, és reggel tilos hozzánk szólni, mielőtt legurítanánk egy csészével. Nem élünk, nem létezünk, és egyszerűen nem vagyunk produktívak kávé nélkül.
0000-00-00 00:00 | Glamour - Bulvár
Új, hetente jelentkező podcastsorozatot indított a Glamour, amelyben ismert és szakmájukban sikeres nők beszélnek könnyűzenei karrierjükről, személyes motivációikról és terveikről – a portrébeszélgetések első interjúja Dallos Bogival készült.
0000-00-00 00:00 | Glamour - Életmód
Veled is előfordult már, hogy úgy érezted, az aktuális munkád rossz hatással van a fizikai és a mentális egészségedre? Ha a stressz miatt folyamatosan negatív gondolatok járnak a fejedben, és testi tünetek is azt jelzik, hogy nem érzed jól magad, akkor érdemes elgondolkoznod azon, hogy megéri-e megállás nélkül dolgoznod tovább, vagy jobb, ha hosszabb szabadságra mész, vagy esetleg új munkahelyet keresel.
0000-00-00 00:00 | Glamour - Életmód
Sokaknak a fő problémája a vegán étrenddel, hogy nem tudják hogyan kezdjenek bele, mit egyenek és mit ne stb. Szerencsére a 21. században ez már könnyen kiküszöbölhető, ugyanis nagyon sok recept, tipp és ötlet található különböző platformokon. Ami pedig egy szintén egyszerű lehetőség, hogy olyan embereket követünk, akik inspirálhatnak bennünket. Erre hoztunk most példákat.
0000-00-00 00:00 | Glamour - Életmód
Nincs hús benne hús, mégis tartalmas. Ez lepény a talpán! Minden családban akad olyan, aki szerint hús nélkül nem is étel az étel. A miénkben ez biztos, hogy már nem én vagyok - gondoltam és betettem a sütőbe a zöldséges fetás zablepény korongokat. Már csak 20 perc és kész az ebéd.
0000-00-00 00:00 | Glamour - Életmód
Először is, tisztázzuk, mi a siker. Egy olyan állapot, melyben kiegyensúlyozottan érezzük magunkat és úgy látjuk, van értelme a helyzetnek, sőt, tart is valamerre. Ez egy párkapcsolat esetében hangsúlyozottan igaz. Mi is a megoldás, ha megingott valami?
0000-00-00 00:00 | Glamour - Életmód
Szeptember elseje az a bizonyos nagy nap, amit minden szülő és kisiskolás gyerek rettegve és egyben izgatottan vár. Mindenki szeretné jól csinálni, azonban ha először megy iskolába a csemete, bizony előfordulhat, hogy becsúszik néhány baki.
0000-00-00 00:00 | Glamour - Bulvár
Mégis mit ajándékoznál egy királynőnek, akinek több kastélya, koronája és egy megközelítőleg 500 millió dolláros vagyona van? Úgy tűnik, semmi olyat, ami kedves vagy drága.
Hirdetés
Közép Ázsiai kiskutyák eladók
40000 Forint | Mezõgazdaság, állatartás | Békés | Gyula
0000-00-00 00:00 | Glamour - Bulvár
A sztárok tudják, hogyan kell pillanatok alatt etapsolni akár több millió dollárt is, és sokszor ezt nem is magukra, hanem szerelmükre költik, például karácsonyi ajándékra, Íme pár pofátlanul drága ajándék, amit a sztárok adtak egymásnak karácsonyra.
0000-00-00 00:00 | Glamour - Életmód - Divat
A New Balance 574-es cipője számtalan kísérletezésnek nyújtott alapot az évek során. Nincs ez máshogy 2021-ben sem, amikor a NB újra inspirációként használta kedvenc modelljét és megszületett az 57/40, a klasszikus 574-es modern verziója. Ennek a kis kronológiai ütköztetésnek az eredménye az új ‘Decade Clash’ pack, ami sutba dobja a New Balance-re jellemző jól bevált szürkéket és helyette az 1970-es és 80-as évek játékos, vibráló színpalettáit használja.
0000-00-00 00:00 | Glamour - Életmód
A hüvelyváladéknak fontos szerepe van a női nemi szerv védelmében, megmutatja mikor vagy termékeny, a megváltozott állagából pedig bizonyos fertőzésekre lehet következtetni. A témáról Dr. Kiss Dórával, a Wáberer Medical Center szülész-nőgyógyász szakorvosával beszélgettünk. Ne feledd, mindenképpen fordulj orvoshoz, ha a megszokotthoz képest eltérő mennyiséget, színt, szagot, vagy más kellemetlen tünetet tapasztalsz.
0000-00-00 00:00 | Glamour - Életmód
Gondolj a közelgő Halloween ünnepre! Az ALDI üzletekben minden alapanyagot megtalálsz, ha össze akarsz dobni néhány rémisztő vagy ultracuki laktóz és gluténmentes édességet. Mutatjuk a legjobb recepteket!
0000-00-00 00:00 | Glamour - Bulvár
Senki nem gondolta volna, hogy valaha újra egy helyen látjuk majd az Alkonyat szereplőit, azt pedig végképp nem, hogy ez a találkozás egy videót is szül majd.
0000-00-00 00:00 | Glamour - Bulvár
A Netflix egyik legnépszerűbb sorozata jelenleg a You, ami folyamatosan megdönti saját nézettségi rekordjait is. Ha még nem nézted végig, akkor készülj fel, mert nem egy átlagos sorozat, hanem valószínűleg a legdurvább sztori, amit életedben láttál. Hogy miért? Mert a főszereplő egy pszichopata.
0000-00-00 00:00 | Glamour - Életmód
A Császárvonal egy sajátélményű projektből nőtte ki magát többezres közösséggé. Olyan anyák állnak a kezdeményezés mögött, akik maguk is megtapasztalták, milyen úgy szülni, hogy közben elképesztően kevés információt kap az ember.
0000-00-00 00:00 | Glamour - Életmód - Szex
A szexfétis hallatán neked is fekete bodyk és bonyolult szextárgyak jutnak eszedbe? Ez sokaknál van így, de valójában minden olyan tárgy vagy cselekedet ide tartozhat, ami valakiből úgy vált ki szexuális izgalmat, hogy kívül esik a hagyományos szex normáján. Bizonyos szexfétisekkel valószínűleg már te is találkoztál, de nem talán nem is gondolnád, némelyek milyen gyakoriak, sőt előfordulhat, hogy te is változatosabbá teheted velük a szexuális életedet.
0000-00-00 00:00 | Glamour - Életmód
Az utazás előtti készülődés legnehezebb része a pakolás. Ilyenkor nem csak az a probléma, hogy nem fér bele minden a bőröndödbe, de gyakran fogalmad sincs, hogy mit is kéne vinned az útra. Persze számos dologra kell még figyelni, például a bőrönd súlyára, de mi most összegyűjtöttünk nektek mindent, amivel megkönnyítheted a bepakolást.
0000-00-00 00:00 | Glamour - Bulvár
Leonardo DiCaprio Hollywood egyik legbámulatosabb fejlődéstörténetét mutatta be, hiszen első komolyabb filmes szerepétől, a 93-as Gilbert Grape-től a könnyekig megható Titanic-ban nyújtott alakításán át - ami miatt a 90-es évek igazi szívtiprójának számított -, eljutott a legzseniálisabb szerepekig is, míg végül a környezetvédő mozgalom egyik legkiemelkedőbb alakjává vált.
0000-00-00 00:00 | Glamour - Bulvár
Különleges beszélgetés-sorozat indul a Várkert Bazárban szeptembertől. A Mindennapi Pszichológia alkalmain hónapról-hónapra terítékre kerül majd női létünk és emberi működésünk egy-egy témája, de ezúttal kicsit másképp, mint ahogy megszokhattuk. Szily Nóra műsorvezető és coach ugyanis nemcsak szakértő pszichológusokat lát vendégül, hanem a kulturális élet jeles személyiségeit is, akik saját szemszögükből szólnak hozzá az irodalom, a divat, vagy a pletyka és a tökéletesség kapcsán felvetett kérdésekhez.
0000-00-00 00:00 | Glamour - Életmód
Te is mindig irigykedsz azokra az emberekre, akik tele vannak önbizalommal? És mit szólsz hozzá, ha azt mondjuk, hogy te is lehetsz ilyen? Ehhez pedig csak 3 egyszerű dolgot kell betartanod.
0000-00-00 00:00 | Glamour - Életmód - Divat
Azt hisszük, mindent tudunk a hercegnéről, hiszen talán nincs még egy olyan ember, akiről ennyit írt volna a sajtó, akire ekkora figyelem hárul volna életében és életén túl. Mégis tartogatott izgalmakat a gardróbjának megmaradt darabjait bemutató Her Fashion Story című kiállítást Londonban.
0000-00-00 00:00 | Glamour - Bulvár - Koronavírus
Másfél évvel a kritikailag is elismert első nagylemeze után érkezik a Nunki Bay Starship csapata a folytatással: a From A Proper Distance cím utal az elmúlt Covidos időszak fizikai távolságtartására, valamint a belső, láthatatlan küzdelmeink oldására, megoldására is. Hiszen minden probléma aprónak tűnik a megfelelő távolságból. Ezt vezeti fel a most megjelenő Monkeys, aminek fő vezérfonalát egy buddhista kifejezés adja meg.
0000-00-00 00:00 | Glamour - Életmód
Bizonyára nem egyszer gondoltál már arra, hogy legszívesebben felülnél az első repülőre vagy vonatra és világgá mennél. Ez sokunkkal megesik. Egy hevesebb vita a szülőkkel, egy sikertelen üzlet, egy szakítás vagy szimplán egy hullámvölgyes időszak az életben és máris vennénk az első járatra a jegyet. Azonban ki mondta, hogy csak menekülés céljából utazhatsz egyedül?
0000-00-00 00:00 | Glamour - Életmód
Az Európai Bizottság javaslata, miszerint női kvótákat kellene bevezetni a vállalatok igazgatótanácsaiban a köz- és a magánszektorban egyaránt a vállalkozások fellendítése és ennek eredményeként a sikeres, változatos gazdaság érdekében, egyelőre még mindig kevés uniós tagállamban került elfogadásra. Ahol viszont igen, ott szemmel látható a pozitív hatása, az eredmények magukért beszélnek. De mielőtt egyáltalán kvótákról kezdünk beszélni, a nők védelmére, elismerésére és a bérszakadék felszámolására lenne szükség.
0000-00-00 00:00 | Glamour - Életmód
Magyarország mezőgazdasági adottságai nemzetközi összehasonlítás alapján is átlagon felüliek: 2020-ban az Európai Unió mezőgazdasági termékeinek 2,1 százalékát állítottuk elő. Az ágazat azonban egyszerre okozója és elszenvedője is a klímaváltozás negatív hatásainak: míg az EU-ban csökkentek az agrárium kibocsátásai, addig itthon nőnek. Hazai összehasonlításban Közép-, Nyugat, és Dél-Magyarország kibocsátásai átlagon felüliek, míg az észak-keleti országrész jóval elmarad ettől. A szektornak úgy kellene csökkentenie a jelenleg növekvő ütemű üvegházhatású-gázkibocsátásait, hogy közben fenntartja az élelmiszerbiztonságot és biztosítja a benne dolgozók egzisztenciáját. Ebben nyújthat segítséget a klímaorientált okos mezőgazdaság (Climate Smart Agriculture), ami alatt a különböző technológiai újításokat vagy a már meglévő technológiák újszerű felhasználását értjük. A hazai gazdákat az átállásban nemcsak a pénz- és tudáshiány, hanem sok esetben a bizalmatlanság is akadályozza. Jelentős probléma az is, hogy innovációs teljesítményünk jóval elmarad az uniós átlagtól. Biró Kinga és Szalmáné Csete Mária cikke.
0000-00-00 00:00 | Glamour - Életmód
„Hogyan fokozhatom a szexuális vágyamat?” – ez a kérdés világszerte emberek millióit izgatja, és az egyik leggyakoribb válasz természetesen az, hogy afrodiziákumokkal. Ezek azok a különböző ételek, növények, keverékek vagy állati részek, amiknek vágyfokozó erőt tulajdonítanak, és elképesztő szexuális élvezeteket várnak tőlük. De vajon valóban működnek?
0000-00-00 00:00 | Glamour - Életmód
Amennyiben már régóta szingli vagy, megtörténhet, hogy az önkielégítésben sem leled többé különösebben örömöd. Ha már ez is rutinná vált, akkor itt az ideje, hogy kilépj a maszturbációs gödrödből.
0000-00-00 00:00 | Glamour - Bulvár
Bella Hadid korábban is beszélt már a mentális egészségéről és az Instagram miatt ránehezedő nyomásról. Ezúttal a Wall Street Journal számára adott interjút.
Bemutatkozás
Kategóriák
Portálok