Hír TV legfrissebb hírei

Sajtóklub - Nagyon sunyi lépést tettek a bevándorláspárti brüsszeliták + videó
2024-06-16 20:00 | Hír TV - Vegyes
Rekordméretű, közel 80 milliárd forintnyi büntetést kapott Magyarország az EU-tól. A bírságot a magyar menekültügyi szabályok miatt szabták ki. A témáról Sajtóklub vendégei is elmondták véleményüket.
Sajtóklub - Bencsik András a Békemenetről: Számok ide, számok oda, ez valóban maga volt a csoda + videó
2024-06-02 20:35 | Hír TV - Vegyes
Az adásban Gajdics Ottó, Néző László és Bencsik András megbeszélték azt, hogy szombaton megtartották minden idők legnagyobb Békemenetét Budapesten. Műsorvezető: Bayer Zsolt.
Sajtóklub – Brüsszel kötelező európai sorkatonaságot vezetne be + videó
2024-05-26 20:15 | Hír TV - Vegyes
Manfred Weber, a Európai Néppárt elnöke felvetette az uniós szintű sorkatonaság bevezetésének ötletét. A témáról a Sajtóklubban vendégei is elmondták véleményüket.
Sajtóklub - A Robert Fico elleni merénylet és a mainstream média + videó
2024-05-19 20:17 | Hír TV - Vegyes
Nagyon nagy a fenyegetés! Vigyázni kell azokra, akik próbálnak szembefordulni a háborús pszichózissal - hangzott el a Sajtóklubban a Robert Fico szlovák kormányfő elleni merénylet kapcsán.
Sajtóklub - A Kínával való együttműködés nem kockázat, hanem lehetőség + videó
2024-05-12 20:10 | Hír TV - Vegyes
20 év után Budapesten vendégeskedett a kínai elnök. A látogatás jelentőségéről természetesen a Sajtóklub vendégei is elmondták véleményüket.
Sajtóklub: Európa a tűzzel játszik, a béke és a háború határmezsgyéjén egyensúlyozunk + videó
2024-05-05 19:50 | Hír TV - Vegyes
Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Budapesten kijelentette: a béke egyre távolibbnak tűnik Európában, mivel a NATO is öles léptekkel halad a korábban közösen megrajzolt vörös vonalak átlépése felé. A hírről a Sajtóklubban vendégei: Gajdics Ottó, Szabó László, Néző László és Bencsik is elmondták véleményüket.
Sajtóklub: Magyar Péter is belegabalyodott a Bajnai-féle Datadat hálójába + videó
2024-04-28 19:52 | Hír TV - Vegyes
Vajon milyen kapcsolat van Magyar Péter, a narancs és a banán között? Ez is kiderült a Sajtóklubból, amelynek vendégei Bencsik András, Néző László és Gajdics Ottó voltak. Műsorvezető: Bayer Zsolt.
Sajtóklub - „Brüsszel a tűzzel játszik, amit csinál, az maga  az istenkísértés” + videó
2024-04-21 19:52 | Hír TV - Vegyes
Álszent érveléssel tiltották be Brüsszelben a Nemzeti Konzervativizmus Konferenciát, ezért többek közt a szabadság megvédését is célul tűzte ki a Fidesz kampánynyitó rendezvényén Orbán Viktor. Erről a témáról is elmondták véleményüket a Sajtóklub vendégei: Bencsik András, Gajdics Ottó, Huth Gergely és Szabó László.
Sajtóklub - Brüsszel szült egy szörnyszülöttet + videó
2024-04-14 19:55 | Hír TV - Vegyes
Az Európai Parlament a héten elfogadta az új migrációs csomagot. A paktum tartalmazza a migránsok elosztására vonatkozó szabályozást, amely szerint ha valaki nem hajlandó befogadni őket, akkor bevándorlónként 8 millió forintot kell büntetésként fizetni. A hírről a Sajtóklub vendégei is véleményt mondtak.
Sajtóklub: Magyar Péter követeli a figyelmet, de nem tűri a kritikát + videó
2024-03-24 19:49 | Hír TV - Vegyes
Az adásban Gajdics Ottó, Szabó László, Néző László és Bencsik András megbeszélték azt, hogy Magyar Péter vádaskodik, de bizonyítékokat ezúttal sem mutatott, de elmondták a véleményüket Vitézy Dávid főpolgármester-jelöltségéről is.
Sajtóklub: Március 15. idei üzenete + videó
2024-03-17 19:55 | Hír TV - Vegyes
Sajtóklubban Bayer Zsolt, Bencsik Gábor, Gajdics Ottó és Néző László megbeszélik a március 15-i ünnepi megemlékezések és beszédek legfontosabb üzeneteit, véleményt mondanak arról, hogy Magyar Péter hamarosan pártot alapít, és szót ejtenek arról is, hogy Szentkirályi Alexandra a Fidesz jelöltje Budapesten.
Sajtóklub: Az „elszigetelt” Orbán Viktor ezúttal Donald Trumppal tárgyalt + videó
2024-03-10 19:55 | Hír TV - Vegyes
Pénteken Orbán Viktor miniszterelnök megbeszélést folytatott Donald Trump volt amerikai elnökkel. A hírről a Sajtóklub vendégei is elmondták véleményüket.
Sajtóklub: Alpári stílusban beszélt a miniszterelnökről Gyurcsány Ferenc a parlamentben + videó
2024-03-03 19:50 | Hír TV - Vegyes
Egyre alpáribb stílusban pedofiloz le válogatás nélkül mindenkit a balliberális ellenzék a saját politikai rendezvényein, de most már a Parlament falain belül is. A kritikán aluli stílust pedig egyes szülőktől hallva a gyerekek egy része is kezdi átvenni.
Sajtóklub: Gyurcsány értékelőjének értékelője + videó
2024-02-25 19:55 | Hír TV - Vegyes
A Sajtóklubban Gajdics Ottó, Huth Gergely, Néző László és Bencsik András megbeszélik Gyurcsány Ferenc évértékelőjének legfontosabb üzeneteit, elmondják véleményüket Sulyok Tamás államfői jelöléséről, Varju László DK-s képviselő jogerős elítéléséről és a következmények nélküli baloldalról is.
Hirdetés
Kiadó 60m2-es Téglalakás, Eger
130000 Forint | Ingatlan keres, kínál, albérlet | Heves | Eger
Sajtóklub - Gyermekvédelmi tüntetés ? + videó
2024-02-18 19:55 | Hír TV - Vegyes
Az adásban Gajdics Ottó, Szabó László, Néző László és Bencsik András megbeszélték a miniszterelnöki évértékelő legfontosabb üzeneteit, de elmondták véleményüket a baloldali influenszerek által szervezett "gyermekvédelmi" tüntetésről is.
Sajtóklub: Lemondott a köztársasági elnök + videó
2024-02-11 19:51 | Hír TV - Vegyes
A műsorban Bayer Zsolt, Bencsik András, Gajdics Ottó és Szabó László vitatták meg Novák Katalin köztársasági elnök és Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter lemondását.
Sajtóklub - lebukás: Soros György dollármilliós támogatásokat nyújtott a baloldalnak + videó
2024-02-04 19:52 | Hír TV - Vegyes
Az Action for Democracy vezetése bevallotta: Soros György adta a dollármilliókat a magyar baloldalnak. A témáról a Sajtóklub vendégei is elmondták a véleményüket.
Sajtóklub: A baloldali média teljesen véletlenül elfelejtett írni a Vig Mórhoz került súlyos pénzekről + videó
2024-01-28 19:50 | Hír TV - Vegyes
Magyar-svéd találkozó a NATO-csatlakozás ügyében, Lánchíd-botrány, amerikai előválasztások és feledékeny baloldali médiumok. Ismét izgalmas témákat veséztek ki a Sajtóklub vendégei.
Sajtóklub: Cseh Katalin és Donáth Anna továbbra is a magyar diákok ellen harcol + videó
2024-01-21 19:51 | Hír TV - Vegyes
Néző László, Gajdics Ottó, Bencsik András és Bayer Zsolt ezen a héten is szókimondó stílusban elemezte a hét legfontosabb eseményeit.
Sajtóklub: Donald Tusk túllőtt a célon és vélhetően ez még csak a kezdet! + videó
2024-01-14 19:53 | Hír TV - Vegyes
Brutális politikai tisztogatások és tömegtüntetések! Arról, hogy mi várható Lengyelországban, a Sajtóklub vendégei is elmondták véleményüket. Néző László, Gajdics Ottó, Bencsik András és Bayer Zsolt ezen a héten is szókimondó stílusban elemezte a hét legfontosabb eseményeit.
Sajtóklub: Donald Tusk túllőtt a célon és vélhetően ez még csak a kezdet!
2024-01-14 19:53 | Hír TV - Vegyes
Brutális politikai tisztogatások és tömegtüntetések! Arról, hogy mi várható Lengyelországban, a Sajtóklub vendégei is elmondták véleményüket. Néző László, Gajdics Ottó, Bencsik András és Bayer Zsolt ezen a héten is szókimondó stílusban elemezte a hét legfontosabb eseményeit.
Sajtóklub: Ketyeg a társadalmi időzített bomba a migráns-csőcselék miatt + videó
2024-01-07 19:55 | Hír TV - Vegyes
Zavargásokba csapott át a szilveszteri petárdázás Berlinben és Hollandia városaiban. Arról, hogy mi történik Németországban, és meddig tűrik a németek, hogy migráns bandák veszélyeztessék a közbiztonságot, a Sajtóklub vendégei is elmondták véleményüket.
sajtoklub-bayer-zsolt-bencsik-andras-gajdics-otto-nezo-laszlo-orban-viktor
2023-12-17 19:55 | Hír TV - Vegyes
Bayer Zsolt, Bencsik András, Gajdics Ottó és Néző László az Európai Unió miniszterelnöki csúcsáról, ahol Orbán Viktor kivonult az Ukrajna EU-csatlakozásának megkezdéséről szóló szavazásról.
Sajtóklub: Vérlázító a szélsőliberális eszmék terjesztése az iskolákban + videó
2023-12-10 19:57 | Hír TV - Vegyes
A 444.hu egyik aktuálpolitikai filmjét vetítették le fizikaórán a Budapesti Piarista Gimnáziumban. Előtte néhány nappal a Szent Imre Gimnáziumban tanulóinak Molnár Áron noÁr tartott előadást. Az témáról a Sajtóklub vendégei is elmondták véleményüket.
Sajtóklub: Karácsony nem vesz tudomást semmiről, pedig már a szájuk széléig ér a trutyi + videó
2023-11-26 19:50 | Hír TV - Vegyes
Házkutatást házkutatás követte a baloldalon. Hiába szorul a hurok egyre jobban Karácsony Gergely nyaka körül, Gyurcsány Ferenc még így is széles vállal, büszkén beállt mögé.
Sajtóklub: Pressman aggódik a szuverenitásvédelmi törvényjavaslat miatt + videó
2023-11-19 19:51 | Hír TV - Vegyes
A Sajtóklub vendégei, Bencsik András, Gajdics Ottó, Néző László és a műsorvezető, Bayer Zsolt a többi között erről is elmondták a véleményüket.
Sajtóklub: Ukrajna teljesen alkalmatlan arra, hogy az EU tagja legyen + videó
2023-11-12 19:55 | Hír TV - Vegyes
Az Európai Bizottság azt javasolja, kezdődjenek csatlakozási tárgyalások Ukrajnával. Zelenszkij elnök egyik kulcsembere pedig úgy látja, Magyarországot ki kell zárni az Európai Unióból. A Sajtóklub vendégei erről a témáról is elmondták véleményüket.
Sajtóklub: Folytatódik az összehangolt rendőrségi akció a magyar határ közelében + videó
2023-11-05 19:50 | Hír TV - Vegyes
Közzétették a titkosszolgálatok migrációs jelentését: az ISIS, az al-Kaida és a Hamász is jelen van a szerb–magyar határnál. A Sajtóklub vendégei – Bayer Zsolt, Néző László, Gajdics Ottó és Bencsik András – erről a témáról is elmondták véleményüket.
Sajtóklub: 1956. október 23. A szabadság napja
2023-10-22 20:00 | Hír TV - Vegyes
A Sajtóklub vendégei október 23-a előestéjén megemlékeztek az 1956-os forradalomról, és természetesen szóba került a 2006-os Gyurcsány-féle rendőrterror is.
Sajtóklub: Európa és az USA ostobán néz maga elé
2023-10-15 11:57 | Hír TV - Vegyes
A Sajtóklubban Bayer Zsolt, Néző László, Gajdics Ottó és Bencsik Gábor beszélték meg a legaktuálisabb témákat, elsősorban az Hamász Izrael elleni támadásának fejleményeit.
Sajtóklub: Már az USA-ban is elismerik, hogy Ukrajnában rendszerszintű a korrupció
2023-10-08 19:50 | Hír TV - Vegyes
A Sajtóklub megszokott összeállításában ezen a héten ismét összeült, hogy megvitassák a legfontosabb kérdéseket. bayer Zsolt, Bencsik András, Gajdics Ottó és Néző László mondták el véleményüket többek között arról, hogy Brüsszel minden áron be akarja telepíteni a migránsokat a tagállamokba.
Sajtóklub: Feketeöves hazaárulók segítségével akarták megbuktatni az Orbán-kormányt
2023-10-01 19:55 | Hír TV - Vegyes
A magyar baloldal külföldi befolyásolásáról is szó volt a Sajtóklubban. Néző László, Gajdics Ottó, Bencsik András és a műsorvezető Bayer Zsolt most is szókimondó stílusban fogalmazták meg a véleményüket.
Sajtóklub: Pénzmosás gyanúja miatt is nyomoznak Karácsonyék mozgalma ellen
2023-09-24 16:34 | Hír TV - Vegyes
Az adóhatóság már nemcsak költségvetési csalás, hanem pénzmosás gyanújával is nyomoz a főpolgármester mozgalmának pénzügyei miatt.
Sajtóklub: Sokkal többet ad a gyermekvállalás, mint amennyit elveszítesz vele
2023-09-17 20:00 | Hír TV - Vegyes
Ha a gyermektelenség válik általánossá, szeretett világunk szertefoszlik -fogalmazott Novák Katalin a Budapesti Demográfifi Csúcson. A témában a Sajtóklub szereplőiBencsik András, Néző László, Gajdics Ottó és Bayer Zsolt is véleményt mondtak.
Sajtóklub: Az USA meg akarta buktatni Orbán Viktort a 2022-es választásokon
2023-09-10 19:55 | Hír TV - Vegyes
Larry C. Johnson egykori CIA-elemző egyenesen azt állította, az Egyesült Államok külügyminisztériuma leplezetlenül beavatkozott a 2022-es magyar országgyűlési kampányba. A cél Orbán Viktor megbuktatása volt.
Sajtóklub - Orbán Viktor: Ha az USA békét szeretne, akkor másnap béke lenne
2023-09-03 19:51 | Hír TV - Vegyes
Továbbra is téma a világsajtóban Carlson Tucker Orbán Viktorral készített interjúja, miközben már újabb világhírű újságíró jelentkezett be a kormányfőhöz. Erről is beszélgettek a Sajtóklub újságírói, ahová visszatért a nyári szünet után Bayer Zsolt.
Sajtóklub: Magyarnak lenni küldetés
2023-08-27 20:55 | Hír TV - Vegyes
Fenn kell tartani, hogy jó dolog magyarak lenni - hangsúlyozta a kormányfő a Tranziton. Orbán Viktor arról is beszélt: egyetlen esetben nem tűnik el a magyar nyelv, kultúra és történelem, ha azt fenntartjuk. A politikai évadnyitóról a Sajtóklub vendégei is elmondták véleményüket.
Sajtóklub: Fizetési felszólítást küldött Lázár Jánosnak Karácsony Gergely
2023-08-20 20:57 | Hír TV - Vegyes
A Sajtóklub legújabb adásában Gajdics Ottó, Bencsik András, Bencsik Gábor és Szabó László elemezték a hét politikai történéseit.
Sajtóklub: „A világ erőegyensúlya elmozdult, és ennek súlyos következményeit nyögjük most”
2023-07-23 21:05 | Hír TV - Vegyes
„Új korszakot hirdetett meg Orbán Viktor Tusnádfürdőn” - összegezte a miniszterelnöki beszédet az Alapjogokért Központ. De mik ennek a korszaknak az elemei? Miből építkezik és hová tart? Ezekre a kérdésekre keresik a választ a Sajtóklub újságírói: Bencsik András, Bencsik Gábor, Néző László és Gajdics Ottó.
Sajtóklub: Karácsony Gergely nem alkalmas politikusnak
2023-07-16 20:10 | Hír TV - Vegyes
Ismét összeült a Sajtóklub, hogy együtt vesézzék ki a hét legfontosabb híreit a NATO-csúcstól Karácsony Gergelyen át egészen a ferencvárosi padháborúig.
Sajtóklub: Magyarországból nem lesz migránsgettó
2023-07-09 20:00 | Hír TV - Vegyes
Magyarország nem fogja végrehajtani az EU migrációs döntéseit, nem fogadják el a kötelező kvótát, és nem fogadják el a migránsgettók, migránstáborok építésére vonatkozó kötelezettséget sem - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök. Az ügy kapcsán Bencsik András, Néző László, Velkovics Vilmos is kifejtette véleményét a Sajtóklubban.
Sajtóklub: Vajon Magyarország pénzét is elküldte már Ukrajnának az EU?
2023-07-02 20:56 | Hír TV - Vegyes
Bencsik Gábor, Néző László és Pálffy István beszélget Gajdics Ottó műsorvezetése mellett a ma esti, két részes Sajtóklubban.
Sajtóklub: Elhallgatta a Donáth botrányt a baloldali média
2023-06-25 16:59 | Hír TV - Vegyes
Néző László, Pálffy István és Bencsik András beszélget Gajdics Ottó műsorvezetése mellett a ma esti, két részes Sajtóklubban.
Sajtóklub: Csintalan Sándor visszatért az MSZP-be
2023-06-18 07:26 | Hír TV - Vegyes
"Rendkívül nagy megtiszteltetés számomra, hogy társelnökként én köszönthetem Csintalan elvtársat a közösségünkben" - így üdvözölte Komjáthi Imre, az MSZP társelnöke a pártba újra belépő Csintalan Sándort. Ezt a témát is kibeszélték a Sajtóklub újságírói: Gajdics Ottó, Bencsik András, Velkovics Vilmos és Pálffy István.
Sajtóklub: Háborús logika, vagy inkább őrület volt az ukrajnai óriásgát felrobbantása?
2023-06-11 20:00 | Hír TV - Vegyes
Kedden még a Nova Kahovka óriásgát felrobbantásától, szerdán pedig már a világ legnagyobb ammóniavezetékét ért támadástól volt hangos a nemzetközi sajtó. Az ukrajnai események külön-külön is komoly katasztrófát jelentenek, így azonban még nehezebb a helyzet. De meddig fokozható ez a konfliktus? Ez is kifejtette véleményét Gajdics Ottó, Néző László, Pálffy István és Bayer Zsolt.
Sajtóklub: Mi Erdélyt Erdélynek nevezzük és Csíksomlyó Magyarország szíve közepe
2023-06-04 19:00 | Hír TV - Vegyes
A románok Novák Katalin, a csíksomlyói búcsún énekelt Székely himnuszt megjelenítő Facebook-bejegyzését kifogásolják, a Sándor-palota szerint viszont a reakció túlzó és indokolatlan. De mit gondolnak erről a Sajtóklub újságírói? A vasárnapi adásban erről is szó volt. 
Sajtóklub: Fenyegetőzik az EP, hogy hazánk ne tölthesse be az EU soros elnökségét
2023-05-28 20:00 | Hír TV - Vegyes
Cseh Katalin is előterjesztője a legújabb magyargyűlölő EP-nyilatkozatnak. Többek közt erről is elmondta kendőzetlen véleményét a Sajtóklub vasárnapi adásának négy résztvevője: Bayer Zsolt, Bencsik András, Gajdics Ottó és Néző László.
Sajtóklub: „Megint jőnek, kopogtatnak”
2023-05-21 20:00 | Hír TV - Vegyes
Súlyos problémákat talált az uniós vizsgálóbizottság Magyarországon - összegezte a balliberális sajtó a hazánkba érkezett delegáció tapasztalatait. De miket is pontosan? Egyáltalán mennyire lehetnek megalapozottak a kifogásaik? Ezt a témát is kibeszélték a Sajtóklub újságírói: Gajdics Ottó, Bencsik András, Néző László és Pálffy István.
Sajtóklub: Épülhet az áljobboldali dollármédia
2023-05-14 19:52 | Hír TV - Vegyes
A Sajtóklub vendégei Velkovics Vilmos, Néző László és Bencsik András voltak. Műsorvezető: Gajdics Ottó.
Sajtóklub: Ferenc pápa háromnapos látogatása örömünnep volt
2023-05-07 20:02 | Hír TV - Vegyes
A katolikus egyházfő budapesti vizitjéről beszélgetett a vasárnapi Sajtóklub négy résztvevője: Bencsik András, Gajdics Ottó, Néző László és Pálffy István.
Bemutatkozás
Kategóriák
Portálok