Hír TV legfrissebb hírei

Sajtóklub: Pénzmosás gyanúja miatt is nyomoznak Karácsonyék mozgalma ellen
2023-09-24 16:34 | Hír TV - Vegyes
Az adóhatóság már nemcsak költségvetési csalás, hanem pénzmosás gyanújával is nyomoz a főpolgármester mozgalmának pénzügyei miatt.
Sajtóklub: Sokkal többet ad a gyermekvállalás, mint amennyit elveszítesz vele
2023-09-17 20:00 | Hír TV - Vegyes
Ha a gyermektelenség válik általánossá, szeretett világunk szertefoszlik -fogalmazott Novák Katalin a Budapesti Demográfifi Csúcson. A témában a Sajtóklub szereplőiBencsik András, Néző László, Gajdics Ottó és Bayer Zsolt is véleményt mondtak.
Sajtóklub: Az USA meg akarta buktatni Orbán Viktort a 2022-es választásokon
2023-09-10 19:55 | Hír TV - Vegyes
Larry C. Johnson egykori CIA-elemző egyenesen azt állította, az Egyesült Államok külügyminisztériuma leplezetlenül beavatkozott a 2022-es magyar országgyűlési kampányba. A cél Orbán Viktor megbuktatása volt.
Sajtóklub - Orbán Viktor: Ha az USA békét szeretne, akkor másnap béke lenne
2023-09-03 19:51 | Hír TV - Vegyes
Továbbra is téma a világsajtóban Carlson Tucker Orbán Viktorral készített interjúja, miközben már újabb világhírű újságíró jelentkezett be a kormányfőhöz. Erről is beszélgettek a Sajtóklub újságírói, ahová visszatért a nyári szünet után Bayer Zsolt.
Sajtóklub: Magyarnak lenni küldetés
2023-08-27 20:55 | Hír TV - Vegyes
Fenn kell tartani, hogy jó dolog magyarak lenni - hangsúlyozta a kormányfő a Tranziton. Orbán Viktor arról is beszélt: egyetlen esetben nem tűnik el a magyar nyelv, kultúra és történelem, ha azt fenntartjuk. A politikai évadnyitóról a Sajtóklub vendégei is elmondták véleményüket.
Sajtóklub: Fizetési felszólítást küldött Lázár Jánosnak Karácsony Gergely
2023-08-20 20:57 | Hír TV - Vegyes
A Sajtóklub legújabb adásában Gajdics Ottó, Bencsik András, Bencsik Gábor és Szabó László elemezték a hét politikai történéseit.
Sajtóklub: „A világ erőegyensúlya elmozdult, és ennek súlyos következményeit nyögjük most”
2023-07-23 21:05 | Hír TV - Vegyes
„Új korszakot hirdetett meg Orbán Viktor Tusnádfürdőn” - összegezte a miniszterelnöki beszédet az Alapjogokért Központ. De mik ennek a korszaknak az elemei? Miből építkezik és hová tart? Ezekre a kérdésekre keresik a választ a Sajtóklub újságírói: Bencsik András, Bencsik Gábor, Néző László és Gajdics Ottó.
Sajtóklub: Karácsony Gergely nem alkalmas politikusnak
2023-07-16 20:10 | Hír TV - Vegyes
Ismét összeült a Sajtóklub, hogy együtt vesézzék ki a hét legfontosabb híreit a NATO-csúcstól Karácsony Gergelyen át egészen a ferencvárosi padháborúig.
Sajtóklub: Magyarországból nem lesz migránsgettó
2023-07-09 20:00 | Hír TV - Vegyes
Magyarország nem fogja végrehajtani az EU migrációs döntéseit, nem fogadják el a kötelező kvótát, és nem fogadják el a migránsgettók, migránstáborok építésére vonatkozó kötelezettséget sem - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök. Az ügy kapcsán Bencsik András, Néző László, Velkovics Vilmos is kifejtette véleményét a Sajtóklubban.
Sajtóklub: Vajon Magyarország pénzét is elküldte már Ukrajnának az EU?
2023-07-02 20:56 | Hír TV - Vegyes
Bencsik Gábor, Néző László és Pálffy István beszélget Gajdics Ottó műsorvezetése mellett a ma esti, két részes Sajtóklubban.
Sajtóklub: Elhallgatta a Donáth botrányt a baloldali média
2023-06-25 16:59 | Hír TV - Vegyes
Néző László, Pálffy István és Bencsik András beszélget Gajdics Ottó műsorvezetése mellett a ma esti, két részes Sajtóklubban.
Sajtóklub: Csintalan Sándor visszatért az MSZP-be
2023-06-18 07:26 | Hír TV - Vegyes
"Rendkívül nagy megtiszteltetés számomra, hogy társelnökként én köszönthetem Csintalan elvtársat a közösségünkben" - így üdvözölte Komjáthi Imre, az MSZP társelnöke a pártba újra belépő Csintalan Sándort. Ezt a témát is kibeszélték a Sajtóklub újságírói: Gajdics Ottó, Bencsik András, Velkovics Vilmos és Pálffy István.
Sajtóklub: Háborús logika, vagy inkább őrület volt az ukrajnai óriásgát felrobbantása?
2023-06-11 20:00 | Hír TV - Vegyes
Kedden még a Nova Kahovka óriásgát felrobbantásától, szerdán pedig már a világ legnagyobb ammóniavezetékét ért támadástól volt hangos a nemzetközi sajtó. Az ukrajnai események külön-külön is komoly katasztrófát jelentenek, így azonban még nehezebb a helyzet. De meddig fokozható ez a konfliktus? Ez is kifejtette véleményét Gajdics Ottó, Néző László, Pálffy István és Bayer Zsolt.
Sajtóklub: Mi Erdélyt Erdélynek nevezzük és Csíksomlyó Magyarország szíve közepe
2023-06-04 19:00 | Hír TV - Vegyes
A románok Novák Katalin, a csíksomlyói búcsún énekelt Székely himnuszt megjelenítő Facebook-bejegyzését kifogásolják, a Sándor-palota szerint viszont a reakció túlzó és indokolatlan. De mit gondolnak erről a Sajtóklub újságírói? A vasárnapi adásban erről is szó volt. 
Hirdetés
Kemence kályha építõ kézi vetésû tégla !Bajai telephelyen !
300 Forint | Lakás, otthon, kert, barkács | Bács-Kiskun | Baja
Sajtóklub: Fenyegetőzik az EP, hogy hazánk ne tölthesse be az EU soros elnökségét
2023-05-28 20:00 | Hír TV - Vegyes
Cseh Katalin is előterjesztője a legújabb magyargyűlölő EP-nyilatkozatnak. Többek közt erről is elmondta kendőzetlen véleményét a Sajtóklub vasárnapi adásának négy résztvevője: Bayer Zsolt, Bencsik András, Gajdics Ottó és Néző László.
Sajtóklub: „Megint jőnek, kopogtatnak”
2023-05-21 20:00 | Hír TV - Vegyes
Súlyos problémákat talált az uniós vizsgálóbizottság Magyarországon - összegezte a balliberális sajtó a hazánkba érkezett delegáció tapasztalatait. De miket is pontosan? Egyáltalán mennyire lehetnek megalapozottak a kifogásaik? Ezt a témát is kibeszélték a Sajtóklub újságírói: Gajdics Ottó, Bencsik András, Néző László és Pálffy István.
Sajtóklub: Épülhet az áljobboldali dollármédia
2023-05-14 19:52 | Hír TV - Vegyes
A Sajtóklub vendégei Velkovics Vilmos, Néző László és Bencsik András voltak. Műsorvezető: Gajdics Ottó.
Sajtóklub: Ferenc pápa háromnapos látogatása örömünnep volt
2023-05-07 20:02 | Hír TV - Vegyes
A katolikus egyházfő budapesti vizitjéről beszélgetett a vasárnapi Sajtóklub négy résztvevője: Bencsik András, Gajdics Ottó, Néző László és Pálffy István.
Sajtóklub: Gyöngyösit a titkosszolgálat küldte rá a Jobbikra?
2023-04-23 20:05 | Hír TV - Vegyes
A többi között erre a kérdésre is kereste a választ a vasárnapi Sajtóklub négy résztvevője: Bayer Zsolt, Bencsik András, Gajdics Ottó és Néző László.
Sajtóklub: Egy antiszemita David Pressman széder asztalánál
2023-04-16 19:57 | Hír TV - Vegyes
Tíz éve még listázta volna a zsidókat, most kipában széderezett az amerikai nagykövetségen Gyöngyösi Márton, a Jobbik-Konzervatívok elnöke. Nincs az a jobboldali újságíró, aki mindezt szó nélkül hagyta volna. Nem tett másként Bayer Zsolt, Néző László, Bencsik András és Gajdics Ottó sem, akik a Sajtóklubban fejtették ki véleményüket a különös eseményről.
Sajtóklub: „Magával ragadó” Gyurcsány-beszéd
2023-04-09 19:55 | Hír TV - Vegyes
Heves beszédet tartott Gyurcsány Ferenc egy fiatalokból álló társaságnak, melyről a DK elnöke osztott meg egy összefoglaló videót Facebook oldalán. A hevesség a Sajtóklub vendégeit: Gajdics Ottót, Bencsik Gábort, Pálffy Istvánt és Velkovics Vilmost is magával ragadta, bár ez inkább felháborodásukból adódott.
Sajtóklub: A Fidesz a rendszerváltás utáni politikatörténet legsikeresebb pártja lett
2023-04-02 19:52 | Hír TV - Vegyes
35 éves születésnapját ünnepli a Fidesz. Töretlen népszerűség, hatalmas tábor, 35 éve kitartó vezető. De mégis mi lehet a siker titka? Többek közt erről is elmélkedik a Sajtóklub vasárnapi adásában Gajdics Ottó, Néző László, Bencsik András és Pálffy István.
Sajtóklub: Karácsony Gergely nem kertel
2023-03-26 19:59 | Hír TV - Vegyes
Karácsony Gergely elégedett a saját népszerűségével, ezért büszkén vállalja újra a megmérettetést a főpolgármesteri székért. Megmosolyogtatja, vagy inkább feldühíti ez a magabiztosság a Sajtóklub újságíróit? Kiderül az adásból...
Sajtóklub: Gyurcsány, Dobrev és Karácsony is sajátos ünnepi beszédet mondott március 15-én
2023-03-19 19:44 | Hír TV - Vegyes
A Sajtóklub vendégei Pálffy István, Néző László és Bencsik András voltak. Műsorvezető: Gajdics Ottó.
Hirdetés
Kötött pulcsi /46-48/ 2 darab
4600 Forint | Divat, ruházat, ékszer | Gyõr-Moson-Sopron | Gyõr
Sajtóklub: „Hatalmi átszerkesztési kísérlet” folyik a világban a miniszterelnök szerint
2023-03-12 19:52 | Hír TV - Vegyes
Összeszedett, pontos és kemény felszólalást hallhattunk. Így vélekednek a Sajtóklub újságírói a miniszterelnök beszédéről, melyet többek közt a háborúról, az energiatermelésről és a gazdaság súlypontjairól tartott Orbán Viktor a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara gazdasági évnyitó rendezvényén. De, hogy miként értelmezte a kormányfő szavait Bayer Zsolt, Bencsik Gábor, Néző László és Gajdics Ottó? Kiderül a Sajtóklub vasárnapi adásából.
Sajtóklub: Valóban egy világháború felé sodródunk?
2023-03-05 20:00 | Hír TV - Vegyes
Moszkva felfüggesztette az Amerikai Egyesült Államokkal kötött nukleáris egyezményben való részvételét - jelentette be a héten Vlagyimir Putyin. Mit sejtet ez a lépés? Bayer Zsolt, Bencsik András, Néző László és Gajdics Ottó alaposan körüljárták a témát a vasárnapi Sajtóklubban.
Sajtóklub: Gulyás - Életeket menteni csak tűzszünettel és békével lehet
2023-02-26 20:15 | Hír TV - Vegyes
A Sajtóklub vendégei Pálffy István, Néző László és Gajdics Ottó voltak. Műsorvezető: Bayer Zsolt.
Sajtóklub: Egy józan, a valósággal szembenéző beszédet hallhattunk
2023-02-19 19:55 | Hír TV - Vegyes
Orbán Viktor miniszterelnök idén is a Várkert Bazárban tartotta évértékelő beszédét. A miniszterelnök 1999 óta tart évértékelőket, így az ideit isA beszéden elhangzottakat természetesen a Sajtóklub újságírói is elemzik a vasárnapi adásban.
Sajtóklub: Orbán Viktor és a román államfő sem csatlakozott a Zelenszkijnek szóló brüsszeli ovációhoz
2023-02-12 20:16 | Hír TV - Vegyes
A Sajtóklub vendégei Bencsik András, Néző László és Gajdics Ottó voltak. Műsorvezető: Bayer Zsolt.
Sajtóklub: Most Rákosi Mátyás a pokolból pillant fel Gyurcsányra
2023-02-05 19:50 | Hír TV - Vegyes
Bencsik Anrás, Gajdics Ottó és Pállfy István volt a nevégünk a Sajtólklubban.
Sajtóklub: Az Eötvös Gimnáziumban totális nagytakarításra van szükség
2023-01-29 20:00 | Hír TV - Vegyes
Félmillió forint. Ennyiért lehetett bejutni, akár rosszul sikerült írásbeli vizsgával is, az ország egyik elit iskolájába - derítette ki a Metropol. A budapesti Eötvös József Gimnázium igazgatójának vesztegetési ügye kiverte a biztosítékot ezen a héten nemcsak a közéletben, de a Sajtóklub stúdiójában is.
Sajtóklub: Zöldek tüntetnek a Zöldek ellen Németországban
2023-01-22 19:50 | Hír TV - Vegyes
A Sajtóklub vendégei Bencsik András, Néző László és Gajdics Ottó voltak. Műsorvezető: Bayer Zsolt.
Sajtóklub: Zöldek tüntetnek a Zöldek ellne Németországban
2023-01-22 19:50 | Hír TV - Vegyes
A Sajtóklub vendégei Bencsik András, Néző László és Gajdics Ottó voltak. Műsorvezető: Bayer Zsolt.
Sajtóklub: Az Erasmus-üggyel elérkeztünk a Rubiconhoz
2023-01-15 20:00 | Hír TV - Vegyes
Nem ad pénzt a modellválltó magyar egyetemeknek az Európai Unió az Erasmus+ program keretén belül. Kétségtelenül ez volt a hét egyik legjelentősebb híre, ami ki is verte a biztosítékot a Sajtóklub újságíróinál.
Hirdetés
Kézben vállon is használható nõi táskák
5000 Forint | Divat, ruházat, ékszer | Gyõr-Moson-Sopron | Gyõr
Sajtóklub: Putyin fegyverszünetet hirdetett az ortodox karácsony idejére
2023-01-08 19:50 | Hír TV - Vegyes
A Sajtóklub vendégei Bencsik András, Néző László és Gajdics Ottó voltak. Műsorvezető: Bayer Zsolt.
Sajtóklub: Miért pont most robbant ki a Katar-gate?
2022-12-18 20:00 | Hír TV - Vegyes
Tovább gyűrűzik a Katar-gate, egyre több európai parlamenti képviselőről derül ki, hogy köze lehet a korrupciós botrányhoz. Na, de miért épp kofferben állt a pénz? És kinek az érdeke lehetett, hogy minderre most derüljön fény? Ezekre a kérdésekre is keresik a választ a Sajtóklub újságírói a vasárnapi adásban.
Sajtóklub: Hangfelvétel bizonyítja, hogy a baloldal állhat a tüntető álcivilek mögött
2022-12-11 19:50 | Hír TV - Vegyes
A Sajtóklub vendégei Bencsik András, Néző László és Gajdics Ottó voltak. Műsorvezető: Bayer Zsolt.
Sajtóklub: Online TV elindítását jelentette be a Demokratikus Koalíció
2022-12-04 20:05 | Hír TV - Vegyes
A Sajtóklub vendégei Bencsik András, Néző László és Gajdics Ottó voltak. Műsorvezető: Bayer Zsolt.
Sajtóklub: Márki-Zay elismerte, konkrét ígéreteket tettek a külföldi támogatásért
2022-11-27 20:00 | Hír TV - Vegyes
A Sajtóklub vendégei Bencsik András, Néző László és Gajdics Ottó voltak. Műsorvezető: Bayer Zsolt.
Sajtóklub: Minden politikai vezető tisztában van azzal, hogy Ukrajna provokálta Lengyelországot
2022-11-20 19:50 | Hír TV - Vegyes
A Sajtóklub vendégei Bencsik András, Néző László és Gajdics Ottó voltak. Műsorvezető: Bayer Zsolt.
Sajtóklub: Hol van a sajtószabadság határa?
2022-11-13 19:54 | Hír TV - Vegyes
A Sajtóklub vendégei Bencsik András, Néző László és Gajdics Ottó voltak. Műsorvezető: Bayer Zsolt.
Sajtóklub: Továbbra sem tudjuk, hogy mit keresett két bíró az amerikai nagykövetnél
2022-11-06 20:00 | Hír TV - Vegyes
Miért nem szólal meg az a két bíró, akik David Pressman amerikai nagykövettel tartottak megbeszélést? Kitől-kinek-hogyan gyűjti az adományokat a DK? Mit gondol Ungár Péter az amerikai támogatásról? Ezeket a kérdéseket vitatta meg Bayer Zsolt, Néző László, Bencsik András és Gajdics Ottó.
Sajtóklub: Új baloldali „csillag” született az október 23-ai tüntetésen
2022-10-30 19:50 | Hír TV - Vegyes
A Sajtóklub vendégei Bencsik András, Néző László és Gajdics Ottó voltak. Műsorvezető: Bayer Zsolt.
Sajtóklub: A fejes saláta tovább bírta, mint Liz Truss
2022-10-23 19:55 | Hír TV - Vegyes
A Sajtóklub vendégei Bencsik András, Néző László és Gajdics Ottó voltak. Műsorvezető: Bayer Zsolt.
Sajtóklub: Jelentős pedagógus-béremelést jelentett be a kormány
2022-10-16 20:00 | Hír TV - Vegyes
A Sajtóklub vendégei Bencsik András, Néző László és Gajdics Ottó voltak. Műsorvezető: Bayer Zsolt.
Sajtóklub: Aki idegen érdekek mentén próbál politikai hasznot szerezni, az hazaáruló
2022-10-09 20:00 | Hír TV - Vegyes
Titkosszolgálati vizsgálatot rendelt el a nemzetbiztonsági bizottság a baloldali pártok amerikából való kampányfinanszírozásának ügyében. Erről is kifejtette véleményét Gajdics Ottó, Bencsik András, Apáti Bence és Bayer Zsolt.
Sajtóklub: Kinek állhatott érdekében az Északi Áramlat elleni támadás?
2022-10-02 20:10 | Hír TV - Vegyes
A Sajtóklub vendégei Bencsik András, Néző László és Gajdics Ottó voltak. Műsorvezető: Bayer Zsolt.
Sajtóklub: Ezekre a tyúkólat sem...
2022-09-25 19:55 | Hír TV - Vegyes
Földön fetrengő energia- és rezsiügyi árnyékminiszter, határon túliakat sértegető honvédelmi árnyékminiszter és árstopellenes gazdasági árnyékminiszter. Dobrev Klára velük szeretné átvenni az ország kormányzását. A hírről vendégeink is elmondták a véleményüket.
Sajtóklub: Az EP szerint a magyaroké nem teljes értékű demokrácia
2022-09-18 19:53 | Hír TV - Vegyes
A Sajtóklub vendégei Bencsik András, Néző László és Gajdics Ottó voltak. Műsorvezető: Bayer Zsolt.
Sajtóklub: Isten óvja a királynőt odaát, minket pedig itt, a földi létben
2022-09-11 20:05 | Hír TV - Vegyes
Oroszország sem gázt, sem olajat, sem szenet nem fog szállítani Európába, ha az EU-ban ársapkát vezetnek be az orosz gázra - mondta Vlagyimir Putyin a vlagyivosztoki Keleti Gazdasági Fórumon. A hírről a Sajtóklub vendégei is elmondták a véleményüket.
Bemutatkozás
Kategóriák
Portálok