Portfólió legfrissebb hírei

Olyat bejelentést tett Elon Musk, amivel tömegeket haragíthat magára
2022-11-26 10:05 | Portfólió - Külföld
A milliárdos Elon Musk pénteken bejelentette, hogy támogatni fogja Ron DeSantist 2024-ben, ha a floridai kormányzó indul az elnökválasztáson. DeSantis az indulását nemrég bejelentő Donald Trump kihívója lehet a Republikánus Párt előválasztásán. Trump megmaradt híveinek jelentős része szerint DeSantisnak nem szabadna Trump ellen indulnia, meg kéne várnia a bukott elnök következő ciklusának végét, ez pedig hatalmas feszültséghez vezethet az amerikai jobboldalon belül. A félidei választás során hatalmas vereséget szenvedtek a demokratákkal szemben a Trump által támogatott jelöltek, aminek következtében egyre több republikánus politikus, szószóló és donor hátrált ki a korábbi elnök mögül.
Már nem álom a 800 ezer forintos fizetés: ezekben a szektorokban kaphatod meg
2022-11-26 10:00 | Portfólió - Gazdaság
Szeptemberben már két szektorban is elérte a bruttó 800 ezer forintot az átlagkereset, miután a bérek idén jelentős mértékben emelkednek. Igaz, az infláció el is viszi a növekedést.
Omladozik Putyin katonai szövetsége, Ukrajna áramellátásért küzd – Háborús híreink szombaton
2022-11-26 09:35 | Portfólió - Külföld
Nikol Pasinján örmény miniszterelnök nem írta alá a Moszkva vezette katonai szövetség, a Kollektív Biztonsági Szerződés Szervezete (KBSZSZ) nyilatkozattervezetét, és azzal vádolta a szervezetet, hogy nem segít hazájának Azerbajdzsánnal szemben. Putyin elismerte, hogy vannak problémák, egy felvételen pedig az látható, hogy mérgében eldobja a tollát Pasinján indoklásakor. Ukrajnát szerdán újra komoly orosz rakéta- és dróntámadások érték, melyek az áramellátás jelentős leállását hozták, amit csütörtökön részben sikerült helyreállítani. Ukrajna mind a négy működő atomerőművét le kellett állítani, csütörtökön ezekből kettőt kapcsoltak vissza a hálózatra. Kijev a Nemzetközi Atomenergia Ügynökség segítségét kérte. Cikkünk folyamatosan frissül. A hírek szerint Novák Katalin köztársasági elnök az éjszakai vonat út után szombat reggel már megérkezett Kijevbe. A magyar államfő Volodimir Zelenszkij ukrán elnök meghívására utazott Ukrajna fővárosába.
Csótányok között, 18 foknál hidegebb termekben tanulnak a diákok egy budapesti iskolában
2022-11-26 09:23 | Portfólió - Gazdaság
A tizennyolc fok helyett a tizenhét fokot sem éri el mindig a hőmérséklet, és csótányok között kell tanulniuk a budapesti Jaschik Álmos Művészeti Szakgimnázium diákjainak - mondta el RTL-nek egy odajáró diák apja.
Orosz támadástól retteg egy NATO-ország - Különleges intézkedéseket jelentettek be
2022-11-26 08:41 | Portfólió - Külföld
Észtország kormánya rohamléptekkel igyekszik azonosítani a bombabiztos létesítményeket, mivel egyre jobban tartanak egy esetleges orosz támadástól - számolt be a Bloomberg.
ATV: Novák Katalin megérkezett Kijevbe
2022-11-26 08:24 | Portfólió - Külföld
Az atv.hu értesülései szerint Novák Katalin köztársasági elnök az éjszakai vonat út után ma reggel már megérkezett Kijevbe. A magyar államfő Volodimir Zelenszkij ukrán elnök meghívására utazott Ukrajna fővárosába.
Nagy István elmondta, mi áll a durva magyar élelmiszerár-robbanás mögött
2022-11-26 07:45 | Portfólió - Gazdaság
Jövő év elején lép életbe a közös agrárpolitika új szabályrendszere, feszes tempóban zajlik a végrehajtás előkészülete. Megszületett a megállapodás Brüsszellel, így biztosított a magyar agrárium szereplőinek támogatása – mondta el Nagy István a Magyar Nemzetnek adott interjújában.
Rányomja a bélyegét a karácsonyra a válság: kevesebbet költenénk idén ajándékra
2022-11-26 07:30 | Portfólió - Gazdaság
Az ünnepi időszakban az európai vásárlók csaknem fele, 41 százaléka elsősorban üzletekben vásárol, további 20 százalékuk interneten is, és a legtöbben az akciós termékeket keresik - derül ki az Oracle kereskedelmi felméréséből. A válaszok szerint az online vásárolt termékek esetében a házhoz szállítás (52 százalék) a legnépszerűbb, szemben az átvevőpontokkal és a bolti átvétellel (20-20 százalék).
Nem sokon múlt a háború Európa puskaporos hordójában
2022-11-26 07:00 | Portfólió - Külföld
Elmérgesedett a viszony Szerbia és Koszovó között novemberben, mivel a korábbi megállapodások értelmében utóbbi elkezdte volna pénzbüntetéssel sújtani azokat a koszovói szerbeket, akik november 22-től még mindig a szerb rendszámtáblájukat használják. Ugyan a határidőt kitolták két nappal, a két ország vezetőjének tárgyalása nem járt sikerrel, több esemény pedig újra kiélezte köztük a konfliktust.
Katasztrófa zajlik a Balatonban - Százezrek kikapcsolódása válhat pokollá a betolakodók miatt
2022-11-26 06:10 | Portfólió - Gazdaság
A törpeharcsa, mint jelenség, nem új keletű a Balatonban, az invazív faj már évtizedekkel ezelőtt megjelent az egyik legkedveltebb magyar horgászvízben, így a horgászatok alkalmával óhatatlanul is horogra csalhattuk. Saját és ismerőseink tapasztalatai, horgásztársaink beszámolói alapján viszont elmondhatjuk, valami nagyon megváltozott a Balatonban 2022-ben. Az eseti fogásokat a törpeharcsák rendszeres jelenléte váltotta fel, amely sok bosszúságot okozott idén, függetlenül attól, hogy békés, vagy éppen ragadozó halra horgásztunk. A törpeharcsa-állomány robbanásszerű növekedését már friss kutatások és statisztikák is igazolják, tehát elmondható, a problémával a szakértők is tisztában vannak, szorosan követik az eseményeket és próbálnak tenni ellene. Az igyekezetük nem véletlen, hiszen súlyos következményekkel járhat a Balaton élővilágára nézve, ha a törpeharcsa-állomány tovább nő a következő években. A kialakult helyzetben kiemelten fontos, hogy a magyar horgásztársadalom is kivegye a részét a védekezésből és minden legális eszközzel igyekezzen útját állni a balatoni törpeharcsa-inváziónak, mielőtt az százezrek kikapcsolódását változtatja pokollá.
Foci-vb: meglepő, melyik csapat meze van a legnépszerűbbek között
2022-11-25 21:56 | Portfólió - Gazdaság
A mezeladások és az ahhoz kapcsolódó sportszereladások jelentős bevételt jelentenek a sportszergyártóknak, az Adidas szóvivője arról beszélt, hogy jelenleg a mexikói mez az egyik legnépszerűbb.
Nincs egyetértés az olajársapkáról, ezért elmaradt az EU-s találkozó
2022-11-25 21:50 | Portfólió - Gazdaság
Elmaradt az Európai Unió kormányzati képviselőinek péntek estére tervezett találkozója, amelyen a orosz tengeri olaj G7-országok által tervezett ársapkáját vitatták volna meg - közölték uniós diplomaták.
Koronavírus: gyengén teljesítenek az omikron elleni oltások a betegség megelőzésében
2022-11-25 21:28 | Portfólió - Gazdaság - Koronavírus
A koronavírus omikron variánsa ellen kifejlesztett megerősítő oltások egy új, 360 ezer főt érintő kutatás szerint nem túl hatékonyak a betegség enyhe lefolyásával szemben, de szakértők szerint hatékonyan segíthetnek megelőzni a kórházba kerülést – számolt be a CNBC.
Segítséget kért Szlovákia, magyar kórházakba is jöhetnek a szlovák betegek
2022-11-25 20:47 | Portfólió - Gazdaság
A szlovák miniszterelnök segítséget kért a szomszédos országok kormányfőitől, a jövő hónaptól a határhoz közeli külföldi, így magyarországi kórházak is tudnak betegeket fogadni Szlovákiából, írja az Infostart.
Hirdetés
Kõmûves munkákat vállalok
1 Ft | Szolgáltatás, szervíz | Budapest | Budapest
Devizahiteles végrehajtások ezrei állhatnak le egy ügyvéd szerint
2022-11-25 20:27 | Portfólió - Gazdaság
Krizsa Lajos ügyvéd szerint a Kúria október 24-én kelt egyik ítélete precedensképes lehet a közjegyzőkre és a bíróságokra nézve – írja az Index.
A lengyelek vámot akarnak azoknak, akik tovább veszik az orosz olajat
2022-11-25 20:15 | Portfólió - Gazdaság
Lengyelország most szankciókat szorgalmaz a vezeték északi szakaszára, ami jogi indokot teremt Varsó számára, hogy felmondja a meglévő szerződéseket Oroszországgal, és egy tarifarendszert azok számára, akik továbbra is a Barátság kőolajvezeték déli szakaszán keresztül továbbra is hozzájutnak a relatíve olcsó orosz kőolajhoz.
Összefogott energiaügyben Franciaország és Németország
2022-11-25 20:13 | Portfólió - Gazdaság
Az energiaellátás biztonságát kölcsönösen szolgáló intézkedéseket dolgozott ki a német és a francia kormány, az úgynevezett energiaszolidaritási megállapodást pénteken írta alá Berlinben Olaf Scholz német kancellár és Élisabeth Borne francia miniszterelnök.
Putyin: előbb kellett volna egyesíteni a szakadár régiókat Oroszországgal
2022-11-25 19:46 | Portfólió - Külföld
Segíthetett volna elkerülni a polgári áldozatokat, ha a luhanszki és a donyecki szakadár entitás előbb "egyesült" volna Oroszországgal - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök pénteken, amikor novo-ogarjovói rezidenciáján katonaanyákat fogadott, akiknek a fia részt vesz az Ukrajna elleni "különleges hadműveletben".
Bejelentették: az EU sürgősségi támogatást nyújt Ukrajnának az áram és a fűtés helyreállításához
2022-11-25 19:40 | Portfólió - Külföld
Fokozzuk erőfeszítéseinket, és partnereinkkel együttműködve azon dolgozunk, hogy Ukrajnának sürgősségi támogatást nyújtsunk az áramellátás és a fűtés helyreállításához és fenntartásához a polgári lakosság számára - jelentette be Ursula Von der Leyen az Európai Bizottság elnöke Volodomir Zelenszkij ukrán elnökkel folytatott pénteki telefonbeszélgetése után közzétett sajtóközleményében.
Energiaválság: kész a terv, hogyan győzi le a rezsidémont Németország
2022-11-25 19:36 | Portfólió - Gazdaság
Elkészítette és pénteken a törvényhozás elé terjesztette a német szövetségi kormány az energiaárak emelkedéséből adódó lakossági és vállalati terhek növekedésének megfékezését szolgáló támogatási programokról szóló javaslatait.
Beintett az EKB több európai nagybanknak is
2022-11-25 19:26 | Portfólió - Gazdaság
Tőkeáttételes hiteleik túlzott felépülése miatt többek között a legnagyobb francia banknak számító BNP Paribas-t és a legnagyobb német bankot, a Deutsche Bankot is többlet tőkekövelménnyel sújtotta az Európai Központi Bank.
Volt pénzügyminiszter lehet az Európai Stabilitási Mechanizmus új vezetője
2022-11-25 18:59 | Portfólió - Gazdaság
Pierre Gramegna, Luxemburg korábbi pénzügyminisztere veheti át az Európai Stabilitási Mechanizmus (ESM) vezetését az októberben nyugdíjba vonult Klaus Reglingtől – tudta meg a Reuters.
Hiány van iPhone-ból - Mi lesz így karácsonykor?
2022-11-25 18:42 | Portfólió - Gazdaság
A Wedbush Securities szerint az iPhone-hiány az elmúlt héten rosszabbodott, a tüntetések folytatódtak a Foxconnnál, amely az Apple számára szereli össze az okostelefonokat, írja a MarketWatch.
Szédítő képeken a világ legkarcsúbb felhőkarcolója
2022-11-25 18:38 | Portfólió - Gazdaság
Új képek érkeztek a frissen elkészült Steinway Tower-ről. A Central Park fölé tornyusoló felhőkarcoló belső tereit a XIX. századi New York ihlette a CNN cikke szerint.
Hirdetés
Új kartondoboz eladó
50 Ft | Lakás, otthon, kert, barkács | Borsod-Abaúj-Zemplén | Farkaslyuk
Saját országát védené a németek amerikai fegyvereivel a lengyel elnök
2022-11-25 18:09 | Portfólió - Külföld
Andrzej Duda lengyel elnök azt szeretné, ha a Németország által felajánlott, amerikai gyártmányú Patriot-ütegek Lengyelország területét és a lengyel állampolgárokat védelmeznék - jelentette ki pénteken a lengyel államfő kabinetfőnöke azt a javaslatot kommentálva, amely szerint a rakétákat Nyugat-Ukrajnába kellene telepíteni. Maga Duda később egyértelműen a Patriotok ukrajnai telepítése mellett állt ki.
Megérkezett a tőzsdei figyelmeztetés: most fogunk csak igazán fejre állni
2022-11-25 18:05 | Portfólió - Gazdaság
Peter Boockvar, a Bleakley Financial Group befektetési igazgatója szerint túlságosan optimisták most a piaci szereplők, a tőzsdék jövőre még lejjebb fognak zuhanni, és még nem láttuk a medvepiac alját, amely még mindig csak a középső szakaszában van, írja a MarketWatch.
Ukrajnába látogat Novák Katalin
2022-11-25 18:02 | Portfólió - Külföld
A háború kezdete óta a legmagasabb szintű látogatást teszi a magyar állam képviseletében Ukrajnában Novák Katalin köztársasági elnök – értesült az Index.
Kivéreztetné Oroszországot a litván elnök
2022-11-25 17:51 | Portfólió - Külföld
Ukrajna számára több katonai segítséget, egyúttal a Moszkvára gyakorolt nyomás növelését sürgette Gitanas Nauseda litván elnök a lengyel, lett és román elnökökkel tartott találkozóján pénteken, Kaunasban.
Itt az Aldi csattanós válasza a Lidlnek: a szokásosnál korábban érkezik és jóval olcsóbb lesz a karácsonyi slágertermék
2022-11-25 17:36 | Portfólió - Gazdaság
Az Aldi egy héttel később, most vasárnap hozza el a vásárlói számára saját karácsonyi gyerekjáték ajánlatát, a Toylino babaházat. Így aki lemaradt a Lidl babaházáról, annak lesz lehetősége most beszerezni, ráadásul pár ezer forinttal kedvezőbb áron juthat hozzá a termékhez, mindössze 22 990 forintos egységáron.
Kilencen indulnak a cseh államfőválasztáson, Babis is köztük van
2022-11-25 17:34 | Portfólió - Külföld
Kilenc jelölt indulhat a januári cseh államfőválasztáson - közölte pénteken a cseh belügyminisztérium.
Átalakítják Németország ikonikus munkanélküliségi segélyét
2022-11-25 17:27 | Portfólió - Gazdaság
Átalakítják Németországban a munkanélküliek ellátásának legfontosabb intézményét, az úgynevezett Hartz IV segélyt - döntött a törvényhozás pénteken.
Eszméletlen, új adót vezetnek be a vidéki Magyarországon, nem is akármilyet
2022-11-25 17:22 | Portfólió - Gazdaság
A Baranya megyei Nagydobszán a vadászleseket is megadóztatják – járta be a hír az online sajtót.
Itt a jóslat: ilyen idő lesz karácsonykor
2022-11-25 17:16 | Portfólió - Külföld
Ha Katalin locsog, országos átlagban közel 0,8 fokkal van hidegebb karácsonykor – ez derül ki a Starschema által végzett elemzés eredményéből. A legnagyobb magyar adatelemző cég adattudósai a 24.hu szemléje szerint az egyik legismertebb népi hiedelem pontosságát vizsgálták az elmúlt 100 év adatait felhasználva. A statisztikák szerint a ma hajnali hőmérsékleti értékek alapján az ország nagy részén több mint 84 százalék az esély arra, hogy fagyos karácsonyunk lesz.
Felülteljesítő volt a magyar tőzsde
2022-11-25 17:15 | Portfólió - Gazdaság
Mindent összevetve tehát mérsékeltek voltak ma a mozgások a tőzsdéken, ehhez képest viszont a magyar piac 1 százalékos emelkedésével relatív felülteljesítő volt, részben amiatt, hogy a napokban azért megnőtt a volatilitás a magyar eszközökben az uniós forrásokkal kapcsolatos híráram miatt.
Hirdetés
Új kartondoboz eladó
50 Ft | Lakás, otthon, kert, barkács | Borsod-Abaúj-Zemplén | Országos
Fontos megállapodás született a közös uniós gázbeszerzéssel kapcsolatban
2022-11-25 17:15 | Portfólió - Gazdaság
Az uniós energiaügyi miniszterek a tegnapi napon megállapodtak a magas energiaárak megfékezését, valamint az ellátásbiztonság javítását célzó ideiglenes vészhelyzeti intézkedésekről szóló tanácsi rendeletre irányuló javaslatról. A frissen meghozott intézkedések javítják a valódi vészhelyzet és gázellátási hiány esetén tanúsítandó tagállami szolidaritást, biztosítják a közös beszerzés megfelelő koordinációját, valamint korlátozzák gáz- és villamosenergia-árak volatilitását is, továbbá egy megbízható gázár-referenciaértéket határoznak meg - áll az Európai Tanács tegnapi közleményében.
Tömeges béremelésről döntött a kormány a tanárok egy részénél
2022-11-25 17:01 | Portfólió - Gazdaság
Január 1-jétől havi 61 ezer forintos kiegészítő támogatást kapnak az állami, nemzetiségi önkormányzati és egyházi fenntartásban dolgozó hit- és erkölcstantanárok.
Valóban támadás alatt van a forint? Mit érnek az MNB intézkedései?
2022-11-25 17:00 | Portfólió - Gazdaság
Már meghallgatható a Portfolio Checklist, lapunk munkanapokon megjelenő podcastjének pénteki adása. A mai műsor első részében azzal foglalkozunk, mennyire tekinthetők sikeresnek azok az intézkedések, amiket az MNB a forint védelmében indított, és hogy néz ki a gyakorlatban, a forint shortolása. A témával kapcsolatban Beke Károlyt, a Portfolio Makro rovatának elemzőjét kérdeztük. Az adás második részében azokról az országokról lesz szó, akik nyíltan kiállnak a háborús agresszor Oroszország mellett. Arról, hogy mely országok ezek, és mit kell tudni a nemzetközi megítélésükről, Kiss Csabát, a Portfolio Globál rovatának elemzőjét kérdeztük.
Elárulta a sztárközgazdász, hogy kerülheti el Magyarország a törökhöz hasonló gazdasági összeomlást
2022-11-25 17:00 | Portfólió - Külföld
Sokat hallani arról, hogy a magyar gazdaság, és kiemelten a forint helyzete, egyre inkább összehasonlítható azzal, ami Törökországban történik az elmúlt időszakban. Özgür Orhangazi, az isztambuli Kadir Has egyetem közgazdász professzora a lapunknak adott exkluzív interjújában többek között a jelenlegi török 80-180%-os infláció, valamint a líra árfolyamának mozgásáról nyilatkozott, párhuzamba állítva ezzel a török és magyar jelenségeket. Emellett kifejtette véleményét a török jegybanki politikáról, a hivatalos adatok megbízhatóságáról, valamint az országa dollarizációjáról is. Arról is beszélt a szakember, hogy a jelenlegi török kormánypárt eldöntötte: mindent a gazdasági növekedés támogatásának rendel alá, így az inflációt is. Mindennek az az oka, hogy a Recep Tayyip Erdogan elnök pártja az erős növekedésnek köszönhette eddigi politikai sikereit és a választásokhoz közeledve ezt fent akarják tartani.
Lesújtó vélemény: a szakértők szerint a magas üzemanyagárak több emberéletet követelhetnek, mint az ukrajnai háború
2022-11-25 16:51 | Portfólió - Külföld
Az Economist elemzői szerint Vlagyimir Putyin orosz elnök fegyverként veti be a brutálisan megugrott gázárakat Európa ellen, mely az Ukrajnában immáron nyolc hónapja dúló háborúnál is több halálos áldozattal járhat.
Meddig esik a Bitcoin, hol állhat meg a forint? – Technikai elemzés
2022-11-25 16:00 | Portfólió - Gazdaság
A vezető tőzsdei piacokon már lassan egy éve lejtőn vannak az árfolyamok, így néhány olajrészvényt leszámítva ritka a szép, minden formai követelménynek megfelelő emelkedő trend.  Nem úgy az EURHUF grafikon, ami akár a tökéletes hosszú távú emelkedő trend szobra is lehetne, köszönhetően a forint folyamatos gyengülésének.
Lantos Csaba államtitkára lesz az MVM vezére
2022-11-25 15:59 | Portfólió - Gazdaság
Czepek Gábor nevét az Országgyűlés gazdasági bizottsági meghallgatásán jelentették be - írja az Infostart.
Jó híreket közölt Kijev polgármestere
2022-11-25 15:38 | Portfólió - Külföld
Az ukrán főváros lakóházainak egyharmadában már van fűtés, a kijeviek felénél pedig áramszolgáltatás - számolt be Vitalij Klicsko kijevi polgármester pénteken a Telegram üzenetküldő alkalmazáson.
Megjött Szijjártó Péter nagy bejelentése: történelmi bővítésre készül a BMW Debrecenben
2022-11-25 14:58 | Portfólió - Gazdaság
A BMW debreceni beruházásának jelentős növeléséről döntött, amely így a magyar gazdaságtörténet valaha volt harmadik legnagyobb beruházása lesz - jelezte péntek délutáni Facbeook-bejegyzésében Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter. Nem sokkal később élő videóban jelentette be a tárcavezető a részleteket.
Katonákat csoportosít a határra Amerika ősellensége
2022-11-25 14:55 | Portfólió - Külföld
Irán növeli katonai jelenlétét az iráni-iraki határon, hogy kiszűrjék az országba "beszivárgó terroristákat" - jelentette be az iráni Forradalmi Gárda (IRGC) pénteken.
Gazdát cserélt egy belvárosi parkolóház
2022-11-25 14:52 | Portfólió - Gazdaság
Fontos ingatlaneladást vezényelt le a CBRE - derül ki a vállalat LinkedIn oldaláról. Az ügynökség közreműködésével gazdát cserélt egy 4300 négyzetméteres belvárosi parkolóház. A Care Park által üzemeltetett ingatlan összesen 130 autó számára biztosít parkolási lehetőséget Budapest központjában.
Leányvállalatot alapít az Audi Hungaria
2022-11-25 14:33 | Portfólió - Gazdaság
Leányvállalatot alapít várhatóan 2023 első negyedévében az Audi Hungaria Zrt., amelybe az Ahead márka részeként a kompetencialapú szolgáltatások (Shared Competence Center - SCC) egy részét szervezi ki a győri székhelyű járműgyártó vállalat - közölte a cég pénteken.
Sokéves mélyponton a magyar áramimport
2022-11-25 14:30 | Portfólió - Gazdaság
Hároméves mélypontra esett októberben az import aránya a magyarországi havi áramfogyasztás forrásai között, ezzel a 2022 eddigi részében látott éves behozatali arány évtizedes rekord alacsony szintre esett.
Jönnek az okosszekrények a kórházakba
2022-11-25 14:22 | Portfólió - Gazdaság
Újabb szolgáltatással bővült a B+N Referencia Zrt. eszköztára. A cég a közelmúltban a hatvani Albert Schweitzer Kórház-Rendelőintézetben mutatta be az új, textilkövető rendszer, az "okos-szekrény" projektet. A kiépítést, üzembe helyezést és működtetést is a vállalat biztosítja.
77 millió eurós üzlet a fővárosban! - Bíznak Budapestben a nemzetközi befektetők
2022-11-25 14:17 | Portfólió - Gazdaság
A Groupama Gan REIM az SCPI Affinités Pierre képviseletében kötött üzletet a fővárosban, derült ki a Business Immo cikkéből. A Green Court Office megvásárlása jó jel lehet a hazai szereplők számára, a külföldi befektetők látnak potenciált a budapesti piacban.
Putyin a katonaanyáknak: ne higgyenek el mindent, amit látnak
2022-11-25 13:59 | Portfólió - Külföld
Vlagyimir Putyin orosz elnök az Ukrajnában harcoló katonák édesanyjaival találkozott az orosz Anyák Napja alkalmából – írja a Reuters.
Bemutatkozás
Kategóriák
Portálok