Twice legfrissebb hírei

2022-01-23 19:59 | Twice - Bulvár
Mitch Hunter mindössze 21 éves volt, amikor nekiütközött egy villanyoszlopnak, és a testén áthaladó 10 ezer voltos elektromos feszültség eltorzította az arcát, ugyanakkor elképzelhetetlen fájdalmat is okozott neki. Egy volt katona, akinek az élete örökre megváltozott egy szörnyű baleset következtében, az egyik első ember a világon, aki teljes arcátültetést kapott, és elismeri, hogy ez olyan […] The post „Valaki más arcát viselem, miután 10 ezer voltos feszültség rázta meg a testemet egy borzalmas autóbalesetben” appeared first on Twice.hu.
2022-01-23 19:21 | Twice - Bulvár
Eljegyezte barátja Hosszú Katinkát. Nagy a szerelem Hosszú Katinka és Gelencsér Máté között, a férfi megkérte az olimpiai bajnok úszónk kezét, aki boldogan mondott igent. Az úszónőt a Kanári-szigeteken kérték meg. A boldog örömhírt Hosszú Katinka jelentette be közösségi oldalán, ahol egy fotót is közölt a lánykérésről: “Igen” – írta az úszó a fotója mellé. […] The post Megkérték Hosszú Katinka kezét appeared first on Twice.hu.
2022-01-23 17:44 | Twice - Bulvár
Joyce Watkinst igazságtalanul ítélték el gyilkosságért 1988-ban. Most, 35 évvel később, tisztázta a nevét. A Tennessee állambeli nőt a múlt héten mentették fel, miután 27 évet töltött rács mögött egy olyan bűncselekmény miatt, amelyet nem követett el. A most 74 éves Joyce Watkinst 35 évvel korábban igazságtalanul ítélték el gyilkosságért. 1987. június 26-án Watkins és […] The post Végre tisztázta a nevét az a 74 éves nő, aki 27 évet töltött rács mögött egy gyilkosságért, amit nem ő követett el appeared first on Twice.hu.
2022-01-22 21:56 | Twice - Bulvár
A 16 éves kínai származású Xueli Abbing albinizmussal született, és a biológiai szülei már csecsemőkorában elhagyták. Egy árvaház ajtajában hagyták, és soha többet nem érdeklődtek felőle. Kínában több ezer gyereket hagytak el biológiai szüleik az ország több mint három évtizeden át tartó egygyermekes politikája miatt, és Xueli is közéjük tartozott. A kislány albinizmussal született, ez […] The post Kiskorában elhagyták a szülei, de ő megfogadta, hogy bebizonyítja, mekkorát tévedtek appeared first on Twice.hu.
2022-01-22 20:27 | Twice - Bulvár
A férfi, aki súlyos mentális betegséggel küzdött, az utcára került, és már teljesen lemondott az életről. Fogalma sem volt róla, milyen csodálatos szerelem vár rá. Ken Selway 1975-ben elérte a mélypontot: hajléktalan volt, mások szemetében turkált, és már az öngyilkosságot fontolgatta. Szerencséjére azonban egy igazi angyal várt rá Joan Neininger személyében, aki segített neki összeszedni […] The post Egy nő észrevett egy hajléktalan férfit, aki a szemete közt keresgélt – 42 évvel később hozzáment feleségül appeared first on Twice.hu.
2022-01-22 19:05 | Twice - Bulvár
Egy nő elmagyarázta, miért szereti jobban a kutyákat, mint a gyerekeket, és meglepetésére sokan egyetértettek vele, és azt mondták, nem számít, hogy vannak-e saját gyerekei. Egy nő kisebb vitát váltott ki a közösségi médiában, amikor elmondta, hogy sokkal inkább szeretne egy kutyát, mint egy gyereket. A 32 éves nő, aki „Cheffy” néven oszt meg videókat […] The post „32 éves vagyok, és belefáradtam, hogy azzal nyaggatnak, mikor lesz gyerekem – inkább kutyát akarok, mint gyereket” appeared first on Twice.hu.
2022-01-22 18:04 | Twice - Bulvár
A legtöbben szeretnénk kilépni a modern élet rohanó ritmusából, szeretnénk önellátóak lenni, és élvezni a természetet, de sokunk számára ez csak egy álom marad. Ha elég szerencsések vagyunk, elérhetjük, hogy legalább időnként, egy vakáció idejére kiszakadhassunk a társadalomból, és egy-két hétig egyszerűbben éljünk, de ez a nő úgy döntött, a mindennapjai részévé teszi ezt az […] The post Egy nő konténerekből épített lenyűgöző otthont az erdő közepén – igazi szentélyt teremtett magának appeared first on Twice.hu.
2022-01-22 16:33 | Twice - Bulvár
Örömteli hírt jelentett be Bud Spencer lánya, megszületett a néhai színész unokájának fia. Bud Spencer, polgári nevén Carlo Pedersoli magyarok millióinak szívébe lopta be magát filmjeivel, sikere olyan töretlen, hogy halála után jó pár évvel is szívesen tűzik műsorra a televíziók alkotásait. A színész 2016-ban hunyt el, 86 éves korában. A színésznek két lánya van, […] The post Megszületett Bud Spencer dédunokája: a kisfiú kiköpött dédnagyapja appeared first on Twice.hu.
2022-01-21 21:31 | Twice - Bulvár
Brianna Lee férje, Jesse azzal vigasztalódik, hogy a feleségének legalább lehetősége volt egy kis időt tölteni újszülött lányával. Egy egész közösség gyászolja a georgiai kétgyermekes anyuka és rendőrfeleség tragikus halálát. A 25 éves Brianna Lee alig két héttel második gyermeke, egy Amelia nevű kislány születése után halt meg. A család részére létrehoztak egy GoFundMe oldalt, […] The post 2 héttel azután halt meg az anyuka, hogy kislánya megszületett: „Senki nem léphet a helyébe” appeared first on Twice.hu.
2022-01-21 20:46 | Twice - Bulvár
Kulcsár Edina először nyilatkozott az őt ért vádakra azok után, hogy bejelentette fülig szerelmes a rapper G.w.M-be. A szépségkirálynő a Fókusznak adott interjút, amelyben elmondta, nem akarta nagydobra verni új szerelmét, de a sajtó nem adott neki erre más lehetőséget. “Az elmúlt pár nap az nekem olyan, mintha két év telt volna el. Olyan sok […] The post “Olyan sok hazugságot olvasok, hogy az eszem megáll” – először nyilatkozott Kulcsár Edina azóta, hogy összejött G.w.M-mel appeared first on Twice.hu.
Hirdetés
Építõipari munka
1 Forint | Munka, állás | Jász-Nagykun-Szolnok | Szolnok
2022-01-21 19:07 | Twice - Bulvár
A kinézetünkkel kapcsolatban állandó nyomás nehezedik ránk. Elhitetik az emberrel, hogy nem érdemli meg a boldogságot és a szerelmet, hacsak nincs tökéletes hasfala és combjai. Ez az ideális külsővel kapcsolatos megszállottság sok problémát okoz, és még mindig nem igazán sikerült megtanulnunk elfogadni egymást és önmagunkat úgy, ahogy vagyunk. Ez a nyomás pedig különösen igaz a […] The post Pierce Brosnan soha nem szűnt meg szeretni a feleségét, kiállt mellette, amikor azért kritizálták, mert felszedett pár kilót appeared first on Twice.hu.
2022-01-21 17:43 | Twice - Bulvár
Hatalmas port kavart a bulvármédiában Kulcsár Edina és Csuti válásának bejelentése, amit végül csak megspékelt az, hogy a szépségkirálynő három nappal a szakítás bejelentése után bejelentette, megtalálta az új szerelmet G.w.M oldalán. Kulcsár Edina alig jelentette be, hogy elválnak Csutival, máris jött az újabb hír, megtalálta élete szerelmét G.w.M személyében. Az álompár ragyog a boldogságtól, […] The post Megszólalt Kulcsár Edina új szerelmének felesége: „Anya, te mindig mindent megoldasz” appeared first on Twice.hu.
2022-01-21 15:17 | Twice - Bulvár
Tóth Gabi legújabb blogbejegyzésében arról mesélt követőinek, hogy milyen nagy kontraszt van az énekesnői és hétköznapi élete között, amit néha még most sem tud megszokni, holott már lassan húsz éve van a pályán. Tóth Gabi nemrég ünnepelte a 34. születésnapját, ebből az alkalomból mesélte el rajongóinak, hogy még mindig izgul, amikor színpadra áll, függetlenül attól, […] The post Fellépése közben sörösüveggel dobták meg Tóth Gabit, de volt aki petárdát dobott a színpadra appeared first on Twice.hu.
2022-01-20 21:33 | Twice - Bulvár
Will Smith nagy örömmel és izgalommal ünnepelte édesanyja, Caroline Bright 85. születésnapját. A színész az Instagramon osztott meg egy videót, amelyen édesanyjával táncol Whitney Houston I Wanna Dance with Somebody című dalára. A bejegyzés mellé a színész a következőket írta: „Ma 85! Boldog születésnapot, anya! Táncoljunk el a 100-ig!” Bright láthatóan boldogan perdült táncra a […] The post Will Smith édesanyjával táncolt a nő 85. születésnapján: “Táncoljunk el a 100-ig!” appeared first on Twice.hu.
2022-01-20 20:08 | Twice - Bulvár
A férfi elmondása szerint a macskája nem szeret a szabadban lenni, és magától soha nem megy ki a házból. A cica már órák óta eltűnt, amikor a férfi egyik barátja végül megtalálta két háztömbnyire az otthonától. „A barátnőm beismerte, hogy kirúgta őt” – mesélte a macska gazdája a Redditen. Amikor egy pár elkezd együtt élni, […] The post A férfi kirúgta barátnőjét, miután a nő kirakta a macskáját az utcára: „A macskám meg is halhatott volna” appeared first on Twice.hu.
2022-01-20 19:19 | Twice - Bulvár
Amikor Carlos Serafin meghallotta, hogy a 10 éves Ma’Lyiah beleesett a jeges vízbe, egy pillanatig sem habozott, hogy kockára tegye az életét a kislányért. Az Illinois állambeli férfit hősnek titulálták, miután életét vesztette, amikor beugrott egy befagyott tóba, hogy megmentse az unokáját. A baleset 2021. január 15-én történt. A 10 éves Ma’Lyiah alatt akkor szakadt […] The post Meghalt a férfi, aki beugrott a befagyott tóba, hogy megmentse 10 éves unokáját: „Hősként halt meg” appeared first on Twice.hu.
2022-01-20 16:14 | Twice - Bulvár
Szorcsik Viki karácsonykor veszítette el öccsét, aki fiatalon hunyt el. A színésznő először beszélt nyilvánosság előtt testvére elvesztéséről. Nemrég temették el Szorcsik Viki öccsét, aki nagyon fiatalon, karácsonykor hunyt el. A színésznő a Reggeliben beszélt testvére elvesztéséről. Elárulta, megpróbál pozitív lenni és csak a szépre emlékezni, de ez most nagyon nem könnyű a családjának. “Sajnos […] The post Szorcsik Viki könnyek között mesélt testvére elvesztéséről appeared first on Twice.hu.
2022-01-19 20:31 | Twice - Bulvár
„Számomra a legizgalmasabb az a vállalkozói kedv, ami már ilyen fiatalon is megvan benne” – mondta Roxy Jacenko, Pixie Curtis édesanyja, aki maga is vállalkozó. A kislánynak egy játékboltja és egy fodrászati termékeket forgalmazó boltja is van. A gyerekek legnagyobb gondja általában az, hogy játszanak, esetleg, hogy jól tanuljanak, és jó jegyeket szerezzenek az iskolában, […] The post A 10 éves kislány már két céget is alapított, és ha akar, 15 évesen akár nyugdíjba is mehet appeared first on Twice.hu.
2022-01-19 20:17 | Twice - Bulvár
A nőnél a terhesség alatt diagnosztizáltak halálos agydaganatot, majd, miután ikrei születtek, és megműtötték, az orvosok azt mondták, nem látnak több rákos sejtet. A 33 éves Kylie Weatherby 2021 májusában terhessége 36. hetében volt, amikor egy reggel arra ébredt, hogy nem érzi jól magát. A fürdőszobába rohant, de nagyon rosszul volt, görcsrohamot kapott, és összeesett. […] The post Halálos agydaganatot diagnosztizáltak nála, miközben ikrekkel volt terhes – az orvosok most azt mondják, nem látnak rákos sejteket appeared first on Twice.hu.
2022-01-19 19:05 | Twice - Bulvár
Először szólalt meg Kulcsár Edina azóta, hogy Csutival bejelentették, véget ért a házasságuk, elválnak. A bejelentés után nem sokkal kiderült, hogy Kulcsár Edinát már meg is találta a szerelem, egy ismert zenész karjaiban lelt boldogságra. Először szólalt meg a szépségkirálynő, azután, hogy férjével, Csutival bejelentették elválnak. Edina a szakítás bejelentése után bejelentette, hogy máris megtalálta […] The post Kulcsár Edina először szólalt meg szakítása óta: “Nem könnyű lelkileg ez a helyzet, de kitartok” appeared first on Twice.hu.
Hirdetés
Alkalmi Társalkodónõi munka.
8 Forint | Munka, állás | Borsod-Abaúj-Zemplén | Miskolc
2022-01-19 17:05 | Twice - Bulvár
„Azt hiszem, ez az egyik utolsó fotó róla. Ragyogó volt, gyönyörű, és vidám, mint mindig.” – írta a színésznő asszisztense. A legendás Betty White 2021. december 31-én hunyt el, nem sokkal a 100. születésnapja előtt, ami január 17-én lett volna. White emléke előtt tisztelegve, asszisztense, aki már nagyon régen mellette volt, a színésznő születésnapján megosztotta […] The post Betty White asszisztense megosztotta a színésznő egyik utolsó képét a 100. születésnapján: „Ragyogó és gyönyörű” appeared first on Twice.hu.
2022-01-18 20:22 | Twice - Bulvár
Amikor 2018-ban a 3 éves Crosby Bowen megbetegedett, és több alkalommal is hányt, a szülei először valamilyen vírusra gyanakodtak. De a kisfiú állapota gyorsan rosszabbra fordult, és végül elhunyt, a család pedig döbbenten és összetört szívvel állt a történtek előtt. „Mindig teljes sebességgel pörgött” – mondta a kisfiú édesapja, Nate Bowen. „Csak egy szeleburdi kisfiú […] The post Apa és lánya együtt küzdenek a rák ellen – Az édesapa korábban már elveszítette egy fiát a szörnyű betegség miatt appeared first on Twice.hu.
2022-01-18 19:08 | Twice - Bulvár
Gena O’Kelley feltételezhetően egy kontrasztanyagos injekció miatt betegedett meg 2013-ban, egy MRI-vizsgálat során. Chuck Norris tehetséges színész és harcművész volt az 1980-as és 1990-es években. A 2000-es évek elején a fizikai erejével kapcsolatos viccek is terjedni kezdtek, és ezek mind a mai napig hozzájárulnak a sztár hírnevéhez. Nem csoda azonban, ha az újabb generációk nincsenek […] The post Chuck Norris feladta filmes karrierjét, hogy beteg feleségét ápolja appeared first on Twice.hu.
2022-01-18 17:42 | Twice - Bulvár
Varga Irén, művésznevén Mahiana Roszallo a TikTok-on jelentette be először, hogy indulni kíván a 2022-es választásokon. Az énekesnőnek avanzsált Irénke már a kampányvideóját is felvette. Varga Irén hatalmas népszerűségnek örvend TikTok-on, mostanra már annyian kíváncsiak rá, hogy még a 2022-es választásokon készül indulni Orbán Viktor ellenfeleként. Az “énekesnő” Kisapám című dalával berobbant a YouTube-on, a […] The post Varga Irén elindulna a választásokon: “Majd én rendbe szedem a világot!” appeared first on Twice.hu.
2022-01-17 22:01 | Twice - Bulvár
Ma érkezett a hír, hogy Kulcsár Edina ismét megtalálta a szerelmet egy hazai zenész oldalán, azok után, hogy három nappal ezelőtt jelentették be volt férjével, hogy elválnak. Tönkrement Csuti és Kulcsár Edina házassága, ezt ők maguk jelentették be január közepén. A pár tavaly nyáron beszélt először a Nyerő Párosban, hogy haldoklik a házasságuk, a műsorba […] The post “Az őszinte szerelem győzött” – megszólalt Kulcsár Edina új szerelme appeared first on Twice.hu.
2022-01-17 21:14 | Twice - Bulvár
A Tigris érzékeny és érzelmes jegy, ezért mindenki számára fokozott érzékenységet hoz. Ha nem tudjuk, hogyan kezeljük azt, amit érzünk, akkor valószínűleg elég erős drámákat teremtünk majd magunk körül. Itt az ideje, hogy felkészüljünk egy újabb változásra. A Víz Tigris éve 2022. február 1-jén kezdődik, és mint minden évet, ami ebben a jegyben telik, ezt […] The post 5 dolog, amit tudni kell 2022-ről, a Víz Tigris évéről – Ilyen év elé nézünk! appeared first on Twice.hu.
2022-01-17 20:31 | Twice - Bulvár
Bangó Margit rendszeresen jár szűrésekre, ám tavaly egyik alkalommal daganatot találtak nála. Az aranytorkú énekesnő most először beszélt a tavaly átélt nehéz időszakokról. Bangó Margit nem először győzte le a rákot, korábban itt beszélt erről, nemrég viszont ismét daganatot találtak nála, életét unokájának, Tinának köszönheti, aki szólt a doktornőnek, hogy az énekesnő nincs jól. Bangó […] The post Rákot diagnosztizáltak Bangó Margitnál, azonnal műteni kellett az énekesnőt appeared first on Twice.hu.
2022-01-17 19:09 | Twice - Bulvár
Míg Michael Douglasnak sikerült optimistának maradni, Catherine Zeta-Jones egyszerűen nem tudott megbirkózni a stresszel. A rákdiagnózis nemcsak a beteget töri meg, de összetöri a családtagokat is, akik egyszerűen nem tudják elképzelni az életüket nélküle, és ez a kegyetlen betegség a hírességek családját sem kíméli meg. Amikor Michael Douglasnél 2010-ben rákot diagnosztizáltak, Catherine Zeta-Jones teljesen összetört. […] The post Catherine Zeta-Jones nehezen tudott megbirkózni férje rákdiagnózisával: „Kész roncs voltam” appeared first on Twice.hu.
2022-01-17 18:04 | Twice - Bulvár
Három nappal ezelőtt jelentette be Csuti és Kulcsár Edina, hogy véget ért a házasságuk, amelyet már hónapok óta próbált megmenteni a sztárpár. Kulcsár Edina pár órával ezelőtt hivatalosan is bejelentette, ismét rátalált a szerelem, egy ismert zenész személyében. Ismét rátalált a szerelem Kulcsár Edinára, aki hétfőn jelentette be, hogy egy ismert hazai rapper oldalán találta […] The post Csuti is megszólalt Kulcsár Edina új párjával kapcsolatban: „Rettentően csalódott vagyok” appeared first on Twice.hu.
2022-01-17 16:21 | Twice - Bulvár
Bombaként robbant a hír három nappal ezelőtt: válik Kulcsár Edina és Csuti. A házaspár közösségi oldalán jelentette be a szakítást, tavaly nyár óra próbálkoztak azon, hogy megmentsék a házasságukat, sikertelenül. “Egy évig küzdöttünk, de mivel mindkettőnknek más a szeretet nyelve, így elengedtük egymás kezét…” – jelentette be a házaspár közösségi oldalán, a hír pedig azonnal […] The post Kulcsár Edina ismert énekessel jött össze: „Nem tagadom, hogy közben rám talált a SZERELEM!” appeared first on Twice.hu.
Hirdetés
Közép Ázsiai kiskutyák eladók
40000 Forint | Mezõgazdaság, állatartás | Békés | Gyula
2022-01-16 18:42 | Twice - Bulvár
A 27 éves plymouthi Josie King, akinek már van egy lánya 6 középső névvel, azt mondta, a Lucifer név csak úgy eszébe jutott egy napon, és azt is hozzátette, hogy ha lánya született volna, a Narnia nevet adta volna neki. Az édesanya, aki a Lucifer nevet választotta a fiának, rengeteg negatív visszajelzést kapott, de ő […] The post “Kiválasztottam a tökéletes babanevet, de az emberek szerint egész életében bántani fogják miatta” appeared first on Twice.hu.
2022-01-15 21:16 | Twice - Bulvár
A Twice.hu oldalsóinak valószínűleg nem új keletű a 24 éves Quran és a 61 éves Cheryl története, számos alkalommal találkozhattatok már a történetükkel, legutóbb akkor cikkeztünk róluk, amikor örök hűséget fogadtak egymásnak. Az újdonsült házaspár nemrég bejelentette, hogy első közös gyereküket tervezik, amire egy béranya segítségét fogják kérni, és az sem zavarja őket, hogy 37 […] The post Első közös gyermekét tervezi a 61 éves nagymama és 24 éves férje appeared first on Twice.hu.
2022-01-15 19:05 | Twice - Bulvár
Jennifer Pan éveket töltött azzal, hogy bizonyítványokat és főiskolai felvételi papírokat hamisítson, hogy szigorú szülei, Huei Hann Pan és Bich Ha Pan kedvében járjon. De amikor a szülők megtudták, hogy a lányuk éveken át hazudott nekik, Jennifer Pan és barátja, Daniel Wong úgy döntöttek, megölik őket. Jennifer Pan fegyelmezett és kitartó tinédzser volt. Az Ontario […] The post Jennifer Pan tökéletes lánynak tűnt – egészen addig, amíg bérgyilkosokat nem fogadott, hogy megöljék a szüleit appeared first on Twice.hu.
2022-01-14 21:26 | Twice - Bulvár
Pumped Gabo volt Tatár Csilla vendége a #feedbement című adásban, ahol a fura táncáról elhíresült fiatalember elárulta, miből él meg, úgy, hogy közben nem dolgozik. Tatár Csilla vendége volt Pumped Gabo, aki azért hívta meg az izmairól elhíresült influenszert, mert többet lát benne, mint amit sokszor a médiában látunk róla. Pumped Gabo elmondta, fontos számára […] The post Pumped Gabo elárulta, miből van pénze: “Én igazából egy percet nem dolgozok, csak hobbinak élek” appeared first on Twice.hu.
2022-01-14 20:50 | Twice - Bulvár
Egy férfi a Redditen osztotta meg a történetét, öt évvel azután, hogy felesége felébredt a kómából. Bevallotta, hogy már nem szereti a feleségét, mert úgy gondolja, már nem ugyanaz az ember, mint korábban. A férfi elmondta, hogy mielőtt a felesége agysérülést szenvedett volna, szerette őt, de már nem érez ugyanúgy iránta. Úgy tartja, hogy a […] The post A férfi bevallotta, hogy már nem szereti a feleségét, és azt állítja, hogy a kómából felébredt felesége már nem ugyanaz a nő appeared first on Twice.hu.
2022-01-14 19:28 | Twice - Bulvár
Richard Gere 69 éves volt, amikor 2019-ben megszületett első Alejandra Silvassal közös gyermeke, Alexander. Természetes, hogy minden szülő látni akarja, ahogy a gyerekei felnőnek, remélik, hogy mellettük lehetnek, és velük együtt ünnepelhetik meg életük minden fontos mérföldkövét. Egyesek számára azonban ez az álom beteljesületlen marad, és Richard Gere attól tart, hogy ő is ezek közé […] The post Richard Gere 70 évesen lett kétgyermekes édesapa: attól tart, hogy meghal, mielőtt láthatná felnőni a gyerekeit appeared first on Twice.hu.
2022-01-14 16:50 | Twice - Bulvár
A Midas névre hallgató kiscica merőben kimagaslik minden hasonló négylábú kis bajszos barátja közül, ugyanis hozzá fogható macskát keresve sem találhatunk világszerte. Egy különös genetikai mutációnak köszönhetően Midas kettő pár füllel és problémás állkapoccsal jött a világra. Szerencsére a fizikai furcsaságok ellenére Midasnak semmilyen baja nincs, így nyugodtan élheti a hozzá hasonló kiscicák nyugodt macskaéletét. […] The post 4 füllel született a világ legédesebb cicája appeared first on Twice.hu.
2022-01-14 16:32 | Twice - Bulvár
Instagram oldalán jelentette be Szabó András Csuti, hogy kudarcba fulladt házassága Kulcsár Edinával, válnak. Pár nappal ezelőtt Csuti még arról beszélt, dolgoznak azon, hogy megmentsék a házasságukat, úgy tűnik ez nem sikerült a párnak. A férfi közösségi oldalán jelentette be, hogy feleségével úgy döntöttek, hogy elválnak. “Nem is tudom hol kezdjem… Egy évig küzdöttünk, de […] The post Válik Kulcsár Edina és Csuti appeared first on Twice.hu.
2022-01-14 13:00 | Twice - Bulvár
Kórházba került Sinead O’Connor, napokkal fia, Shane tragikus halála után. Az énekesnő rajongóinak azt mondta, “elveszettnek érzi” magát fia nélkül, és “gyűlöli magát”, és reméli, hogy a kórházban tudnak segíteni rajta. Sinead O’Connort kórházba szállították néhány nappal fia tragikus halála után. Az 55 éves énekesnő nyíltan beszélt saját kihívásairól fia, Shane halála után, aki mindössze […] The post Kórházba került Sinead O’Conner, napokkal 17 éves fia halála után appeared first on Twice.hu.
2022-01-14 11:07 | Twice - Bulvár
Meghalt a ritka betegséggel küzdő tinédzser, aki milliók szívét érintett meg – a 15 éves Adalia Rose halálát családja jelentette be közösségi oldalán. Meghalt Adalia Rose Williams, aki progériában, azaz Hutchinson–Gilford progéria szindrómában (HGPS) szenvedett. A YouTuber 15 éves volt, halálhírét családja jelentette be. Adalia szerda este hunyt el, alig néhány hónappal azután, hogy családja […] The post 15 évesen meghalt a korai öregedéssel küzdő Adalia Rose: “Emberek millióit érintette meg” appeared first on Twice.hu.
2022-01-14 10:19 | Twice - Bulvár
Nem emel vádat Hopp Csilla ellen az ügyészség a kisfia halálának ügyében – ám a döntés egy váratlan fordulatot is hozott az ügyben, a nő barátnője ellen indul eljárás. Közleményben tudatta a Fővárosi Főügyészség, hogy ejtik a vádakat Hopp Csilla ügyében, akinek 2019. augusztus 31-én elhunyt kisfia, miután kirohant az úttestre, ahol egy szabályosan közlekedő […] The post Ejtették a vádat Hopp Csilla ellen kisfia tragikus halála ügyében, L.L. Junior is megszólalt appeared first on Twice.hu.
2022-01-14 09:56 | Twice - Bulvár
Elsírta magát az indiai Gudzsarát államban élő férfi, amikor kiderült, hogy a múlt hónapi helyhatósági választásokon egyetlen egy szavazatot kapott, annak ellenére, hogy a családjában legalább 12 választásra jogosult személy volt. Santosh Halpati a Vapi körzet Chharwala falujában indult egy mandátumért, és bár nem igazán számított arra, hogy nyerni fog, arra biztosan nem, hogy egyetlen […] The post Sírva fakadt, amikor megtudta, hogy csupán egy szavazatot kapott a választásokon – a sajátját appeared first on Twice.hu.
2022-01-14 09:41 | Twice - Bulvár
Egy évvel és néhány hónappal azután, hogy a “Baby Shark” lett a YouTube legnagyobb videója, meghaladva a 7 milliárd megtekintést, a gyerekdalnak most újabb rekordot sikerült megdöntenie: a platform történetében az első olyan videó lett, amely nem kevesebb, mint 10 milliárd megtekintést ért el. A “Baby Shark” című népszerű gyerekdalhoz készült videó lett a világ […] The post A “Baby Shark” lett az első videó a YouTube történetében, amely elérte a 10 milliárd megtekintést appeared first on Twice.hu.
2022-01-13 21:12 | Twice - Bulvár
Jason Momoa és Lisa Bonet a közösségi médián keresztül jelentették be, hogy elválnak. A bejelentés Jason Momoa Instagram-fiókján keresztül történt, ahol egy közös nyilatkozatot osztott meg, ő és Bonet nevében, mivel a nőnek nincs közösségi oldala. “Mindannyian éreztük ezeknek az átalakuló időknek a szorítását és változásait… Forradalom bontakozik ki, és ez alól a mi családunk […] The post 16 év házasság után elválik Jason Momoa és Lisa Bonet appeared first on Twice.hu.
2022-01-13 20:42 | Twice - Bulvár
A nő a közelmúltban osztotta meg a történetét a Redditen, és elmesélte, hogy az anyósa hajlamos a kíváncsiskodásra, és amikor meglátogatja őket, még a hálószobájukba is belopakodik, hogy körülnézzen. „Egy alkalommal követtem őt, ahogy felment az emeletre – a gyereknek akartam levinni valamit az emeleti hálószobából – és láttam, ahogy elsétált a fürdőszoba mellett, és […] The post Csapdát állított a nő, hogy rajtakapja kíváncsiskodó anyósát appeared first on Twice.hu.
2022-01-13 19:08 | Twice - Bulvár
Egy otthonölő anyuka 12-ik gyermeke fogadására készül, hogy vele válhasson teljessé a család. A házaspárnak eddig 11 gyereke született, akik mind 12 év alattiak. Courtney idén márciusra várja a legújabb babát. Az anyuka elmondása szerint a férje kislányt szeretne, hogy ezzel 6 lány és 6 fiú legyen a családban, de Courtney fiúra számít. Vezi această […] The post 12-dik gyerekét várja a 37 éves anyuka, miközben a legidősebb gyereke épp 12 éves lesz appeared first on Twice.hu.
2022-01-13 17:12 | Twice - Bulvár
Sidney Poitier tudta, hogy megvan a tehetsége ahhoz, hogy színész legyen, de nem tudott olvasni. Egy kedves idegen azonban örökre megváltoztatta az életét. A világ a múlt héten elveszített egy nagyszerű színészt. Sidney Poitier január 6-án hunyt el, 94 éves korában. Poitier nemcsak Hollywood első fekete filmsztárja volt, de az első fekete színész is, aki […] The post Sidney Poitier könnyezve mesélt arról, hogy tanította meg őt olvasni egy pincér appeared first on Twice.hu.
2022-01-12 21:19 | Twice - Bulvár
Egy férfi, aki koraszülöttként jött világra, évekkel később orvosként tért vissza ugyanabba a kórházba, ahol született. És, ami a legmeglepőbb a történetben, hogy a kórházban egy ismerős arc fogadta. Brandon Seminatore 1990 áprilisában koraszülöttként jött világra a kaliforniai Lucile Packard Gyermekkórházban, és azonnal a koraszülött intenzív osztályra került, ahol egy nagyszerű ápolónő, Vilma Wong viselte […] The post Az ápolónő felfedezte, hogy a kórház új orvosa az a kisbaba, akinek 28 évvel korábban megmentette az életét appeared first on Twice.hu.
2022-01-12 19:09 | Twice - Bulvár
Amikor Maryanne és Tommy Pilling egymásba szerettek, akadtak emberek, akik azt mondták, hogy ez a kapcsolat nem fog sokáig tartani. De 1995 júliusában a Down-szindrómás pár úttörő lépésre szánta el magát, és összeházasodott. A gyűlölködők és az akadályok ellenére, amelyekkel szembesülniük kellett, Maryanne és Tommy szerelmi története a mai napig több ezer embert inspirál világszerte. […] The post A Down-szindrómás házaspár minden kétségre rácáfolt: 25 évig éltek boldogan, mielőtt egy tragédia elválasztotta volna őket appeared first on Twice.hu.
2022-01-12 17:55 | Twice - Bulvár
Az idősebb diákok eleinte nem vették komolyan, de a félév végére az összes többi diák tőle kért segítséget. Sawsan Ahmed a floridai Westonból, 2021. december 15-én szerzett főiskolai diplomát a Broward College-on. Ebben önmagában még nem is lenne semmi szokatlan, csakhogy Sawsan még mindössze 12 éves. A zseniális tinédzser most a Floridai Egyetemre készül, hogy […] The post 12 évesen végezte el a főiskolát a lány: „Ne becsüld alá magadat” appeared first on Twice.hu.
Bemutatkozás
Kategóriák
Portálok