Twice legfrissebb hírei

2024-06-17 19:31 | Twice - Bulvár
Mindannyiunk legfőbb vágya, hogy megnyerjük a lottó ötöst. Gondolatban talán már ezerszer is elköltöttük az összeget arra, amit megvásárolnánk magunknak – ha a szerencse végre a mi oldalunkra állna. De nem mindenki olyan mázlista, hogy becserkéssze a soknullás főnyereményt… és az életben egyébként sem a nagy dolgok az igazán fontosak, annál inkább az értékes kapcsolatok […] The post A 89 éves nagymama nyert a lottón – a nyereményét elosztotta a pénztárossal, akitől a szelvényt vásárolta appeared first on Twice.hu.
2024-06-17 17:56 | Twice - Bulvár
Egy várandós nő láttán az emberek szó szerint bezsonganak! Mindenki meg akarja érinteni a pocakját, és hirtelen mindenki kíváncsi lesz a terhesség legapróbb részleteire is. Arra azonban ritkán gondol az ember, amikor beszippantja ez a babaillatú mámor, hogy mi van akkor, ha az illető nem is várandós, csak… hát… nem egy modellalkat? Aki nőnek születik, […] The post „A nő megérintette a hasamat és megkérdezte, mikorra várom a babát – ‘leesett az arca’ a válaszomtól!” appeared first on Twice.hu.
2024-06-17 09:08 | Twice - Bulvár
A Borsnak nyilatkozott Curtis barátnője, Barnai Judit, aki szerint, az embereknek meg kell érteniük, hogy ma már nem divat 18 évesen szülni. Barnai Judit több éve van együtt már a magyar rapperrel, így nem csoda, hogy időnként felmerül a gyerekvállalás kérdése, noha nem közöttük, inkább a környezetükből teszik fel sokan a kérdést, mikor érkezik a […] The post Curtis barátnője a gyerekvállalásról: „Nem fogok engedni a társadalmi nyomásnak” appeared first on Twice.hu.
2024-06-15 12:42 | Twice - Bulvár
Életük végén az emberek hajlamosak elgondolkodni azokon a dolgokon, amiket másképp kellett volna tenniük, és Bronnie Ware, aki korábban a palliatív ellátásban dolgozott ápolónőként, 2011-ben megjelent “The Top Five Regrets of the Dying” című könyvében pontosan ezzel a témával foglalkozik. Bronnie Ware nyolc éven át nyújtott segítséget súlyos betegségekkel küzdő embereknek, és megosztotta az évek […] The post Az ápoló szerint ez az 5 legfontosabb dolog, amit az emberek megbánnak, amikor meghalnak appeared first on Twice.hu.
2024-06-15 12:23 | Twice - Bulvár
Az azáleák lenyűgöző virágaikkal gyönyörű látványt nyújtanak, és a teraszok, kertek igazi ékei lehetnek. Amikor azonban elvirágoznak, érdemes tudni, mit kell tenni a növénnyel a nyár hátralévő részében. A virágzás utáni megfelelő gondozás elengedhetetlen az azáleák vitalitásának és egészségének megőrzéséhez, és ahhoz, hogy a következő évben is gazdagon virágozzanak. Azálea fajták A rododendron nemzetségébe tartozó […] The post Mit tegyünk az azáleákkal virágzás után? 4 titok, hogy az azáleák minden évben virágozzanak appeared first on Twice.hu.
2024-06-15 11:51 | Twice - Bulvár
Egy amerikai nő elismerte felelősségét férje meggyilkolásáért, miután több mint 30 évig ártatlannak vallotta magát. Pamela Smartot 1991-ben ítélték el gyilkosságban való bűnrészességért és férje, Gregory Smart meggyilkolására irányuló összeesküvésért. A nő azonban a börtönben töltött 34 év alatt fenntartotta ártatlanságát, és azt, hogy tévesen ítélték el. Most először vállalta a felelősséget a férje halálában […] The post 34 év után ismerte be a nő, hogy köze volt férje meggyilkolásához, akit 15 éves szeretője lőtt le appeared first on Twice.hu.
2024-06-15 11:26 | Twice - Bulvár
Scott Westwood már nem ismerte fel magát a tükörben, miután 10 évvel ezelőtt elkezdett hullani a haja, de egy hajbeültetésnek hála teljesen átalakult, és mintha évtizedeket fiatalodott volna. Scott Westwood 10 évvel ezelőtt kezdte elveszíteni a haját, ezért fokozatosan egyre rövidebbre vágatta azt, hogy kevésbé legyen feltűnő. Bár sokan azt tanácsolták neki, egyszerűen nyírja kopaszra […] The post Évek óta nem ismert magára a férfi, miután elhullott a haja, de egy fodrász teljesen átalakította appeared first on Twice.hu.
2024-06-15 11:07 | Twice - Bulvár
Amikor Cat főbérlője eladta a lakást, amiben addig a nő a lányával együtt élt az ausztráliai Brisbane-ben, körülbelül 8 hét állt a rendelkezésére, hogy kiköltözzön. A nő már korábban is fontolgatta, hogy vidékre költözzön, és ez megadta a végső lökést – egy barátja birtokán építette fel miniházát, ami igazi álomotthonná vált számára és a lánya […] The post Miután a nő elveszítette az albérletet, amiben élt, lenyűgöző miniházat épített magának és a lányának appeared first on Twice.hu.
2024-06-14 17:42 | Twice - Bulvár
Chip és Joanna Gaines-nek 5 gyereke van, és a szülők rendkívül szigorúak a közösségi médiával és a mobiltelefonok használatával kapcsolatban. A házaspár szabálya szerint a gyerekeik 18 éves koruk előtt nem lehetnek jelen a közösségi oldalakon, de elismerik, hogy nem könnyű betartani ezt az elvet. Chip és Joanna a Fixer Upper (Feljavítók) című valóságshow-ból ismert […] The post A sztárszülők megtiltják gyerekeiknek, hogy 18 éves koruk előtt közösségi oldalakat használjanak appeared first on Twice.hu.
2024-06-14 12:59 | Twice - Bulvár
Az uborka az egyik legkedveltebb zöldségféle – elrágcsálhatjuk magában, kiválóan hidratál és hűsít a meleg napokon, de salátákban és savanyúságként is remekül hasznosítható, az egyik legfinomabb csemege. Tény viszont, hogy meg kell dolgozni vele. Eléggé kényes növény, főként a nedvesebb, hűvösebb területeken, amely szakszerű gondozás nélkül inkább nyűg, mint sikerélmény. Bár a legtöbb kertész eddig […] The post Az uborka 5 társnövénye – és 3, amit sose ültess uborka mellé! appeared first on Twice.hu.
Hirdetés
Kiadó 60m2-es Téglalakás, Eger
130000 Forint | Ingatlan keres, kínál, albérlet | Heves | Eger
2024-06-14 12:34 | Twice - Bulvár
A fém kerti bútorok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek mind a magánkertekben, mind a nyilvános helyeken, például éttermekben és kávézókban. Az elegancia, tartósság és sokoldalúság kombinációja teszi őket kedvelt választássá számos kültéri elrendezéshez. De miért is választják olyan sokan a fém kerti bútorokat, és hogyan illeszthetők be különböző környezetekbe? Ebben a cikkben megvizsgáljuk a fém kerti […] The post Fém kerti bútorok: Miért olyan népszerűek és hová illenek legjobban? appeared first on Twice.hu.
2024-06-14 11:53 | Twice - Bulvár
Egy édesanya a Reddit-en számolt be arról, hogy alig egyetlen nap után lemondta a családi nyaralást, miután a fiai viselkedése az őrületbe kergették. A fórum felhasználóit megosztotta a nő döntése. „A férjemnek és nekem 3 gyerekünk van: egy 9 és egy 8 éves fiú, valamint egy 3 éves lány. A fiúk az őrületbe kergettek minket. […] The post Az édesanya lemondta a nyaralást kevesebb, mint 24 órával a megérkezésük után, miután a fiai neveletlenül viselkedtek appeared first on Twice.hu.
2024-06-14 10:18 | Twice - Bulvár
Egy tinédzser fiú a közösségi médiában mesélt arról, mennyire ellenszenvesnek találja a nevét, és amiatti aggodalmát is kifejezte, hogy a jövőben senki nem fogja őt komolyan venni felnőttként. A fiú amiatt panaszkodott, hogy a szülei olyan gyerekes nevet választottak neki, ami miatt már most is szégyelli magát az osztálytársai előtt, és attól tart, hogy a […] The post „Utálom a nevemet – a barátaim szemében gyengének tűnök miatta” appeared first on Twice.hu.
2024-06-14 09:58 | Twice - Bulvár
Celine Diont hivatalosan 2022 decemberében diagnosztizálták a stiff person szindróma nevű degeneratív betegséggel, de sokáig titokban tartotta az állapotát. Most a hamarosan megjelenő I Am: Celine Dion című dokumentumfilmjében nyíltan beszél a betegséggel folytatott küzdelméről, és többek között azt is bevallotta, hogy a gyerekei félnek attól, hogy elveszíthetik az édesanyjukat. Két évvel azután, hogy ritka […] The post Celine Dion gyerekei attól félnek, hogy az énekesnő belehal a gyógyíthatatlan betegségébe appeared first on Twice.hu.
2024-06-13 19:21 | Twice - Bulvár
Jákob Zoltán eredetileg építőmérnöknek tanult, de az építészetből merített szépérzékét 2003 óta a szépségiparban is kamatoztatja, műkörmös képzettséget szerzett, és Crystal Nails nevű műkörmös márkája ma már világszerte elterjedt. Ez pedig még csak a kezdet volt. A Nagy Ő-ből ismert milliomos saját YouTube csatornáján egy átalakítós műsort indított, hogy segítsen újra megtalálni az önbizalmat azoknak […] The post Jákob Zoltán bombanővé alakított egy háromgyermekes édesanyát, hogy ismét megtalálja a szerelmet appeared first on Twice.hu.
2024-06-13 17:34 | Twice - Bulvár
Mindannyiunk élete olyan, akár egy regény: teletűzdelve mesébe illő és drámai pillanatokkal. Amikor pedig életed szerelmével tervezed összekötni az életed, biztosan nem látsz mást, mint rózsaszín felhőket és unikornisokat. Nick és Emily boldogsága azonban csúnyán gallyra futott… Egy titkos levél tette tönkre az egészet, egy szappanoperába illő csavarral. A fiatal pár szívszorító történetét a fiú […] The post „A fiam feleségül vette volna élete szerelmét, de egy titkos levél tönkretette a jövőjüket” appeared first on Twice.hu.
2024-06-13 16:54 | Twice - Bulvár
Patrice Benjamin-Ramgoolam az úgynevezett pica-szindrómában szenved, egy ritka rendellenességben, ami azt jelenti, hogy a betegek olthatatlan vágyat éreznek ehetetlen dolgok elfogyasztása iránt. Előfordulhat, hogy földet, krétát, festéket, szappant vagy más, emberi fogyasztásra alkalmatlan dolgokat esznek. Patrice már gyerekkora óta eszik cementet és habarcsot, és azt mondja, számára ez olyan, mint „egy vigasztaló takaró” és jobban […] The post „Nem tudok ellenállni annak, hogy cementet és habarcsot egyek – imádom azt a száraz ízt, de a férjemet elborzasztja ez a szokás” appeared first on Twice.hu.
2024-06-12 17:36 | Twice - Bulvár
Egy nő elmesélte a történetét, miszerint egykori párja, akivel majdnem 20 éven át volt együtt, mielőtt elváltak volna az útjaik, a végrendeletében őt nevezte meg első számú örökösének a felesége és a gyerekei helyett. A nő elmondta, hogy Jack és ő hosszú ideig voltak együtt, de soha nem házasodtak össze, és gyerekeket sem akartak. „Soha […] The post „Az exem rám hagyta a vagyonát a felesége és a gyerekei helyett – Az ok megdöbbentő volt” appeared first on Twice.hu.
2024-06-12 17:06 | Twice - Bulvár
A szülők az apa néhai húgáról szeretnék elnevezni születendő lányukat, de az anya családja azt szeretné, ha a nagymamája nevét választanák. Egy nő nemrég a Reddit felhasználóihoz fordult, hogy tanácsot kérjen egy családi drámával kapcsolatban. Hét hónapos terhes, és a második gyerekét várja, de a névválasztás komoly problémát okozott a családban. A nő elmagyarázta, hogy […] The post „A nagyapám azt akarja, hogy a nagymamámról nevezzem el a születendő gyerekemet, de én nem akarom” appeared first on Twice.hu.
2024-06-12 15:35 | Twice - Bulvár
Egy nő elmesélte, hogy nem hajlandó elmenni az öccse esküvőjére, mert elviselhetetlennek tartja a menyasszonyát, de a családja véleménye megoszlik a kérdésben. A 28 éves nő a Reddit-en osztotta meg a történetét névtelenül, és tanácsot kért a fórum felhasználóitól. „A családi dinamika mindig bonyolult, és ez alól az enyém sem kivétel. Van egy 26 éves […] The post „Nem vagyok hajlandó elmenni az öcsém esküvőjére, mert a menyasszonya elviselhetetlen” appeared first on Twice.hu.
2024-06-12 14:43 | Twice - Bulvár
A savanyú uborka vagy más savanyúságok levének fogyasztása az egyik legújabb egészséges trend, ami elterjedt a közösségi médiában, és nem alaptalanul, hiszen ennek az ecetes-sós folyadéknak számos egészségügyi előnye lehet. A savanyúság levének előnyeit hangsúlyozó videók egyre jobban elterjednek, és egyre többen adnak egy esélyt ennek a trendnek. Az alábbiakban 8 olyan okkal ismerkedhetsz meg, […] The post A savanyú uborka levének 8 hihetetlen előnye, amiről eddig nem is tudtál appeared first on Twice.hu.
2024-06-12 14:29 | Twice - Bulvár
Nem mindig könnyű felismerni, hogy nehéz személyiségek vagyunk, ami érthető is, mert senki nem szereti úgy gondolni, hogy esetleg vele lehet a probléma. De a pszichológia szerint vannak bizonyos egyértelmű jelek, amik arról árulkodnak, hogy valaki nehezen kezelhető személyiség. 1. Gyakran állsz a konfliktusok középpontjában Társas lények vagyunk, és a másokkal való kapcsolataink sokat elárulnak […] The post 8 jel, ami arra utal, hogy nehezen kezelhető személyiség vagy appeared first on Twice.hu.
2024-06-11 19:23 | Twice - Bulvár
Egy vőlegény elárulta, hogy az esküvője katasztrófába torkollott, miután az öccse és az édesanyja kiabálni kezdtek az egyik vendéggel, egy iskolai barátnőjével, és végül annyira elfajultak a dolgok, hogy már azt fontolgatja, hogy teljesen megszakítja a kapcsolatot a családjával, és távoltartási végzést kér. A férfi a közösségi médiában osztotta meg a megdöbbentő incidenst. Elmondta, hogy […] The post „Az öcsém és az anyám tönkretették az esküvőm napját – távoltartási végzést akarok kérni” appeared first on Twice.hu.
2024-06-11 18:54 | Twice - Bulvár
Egy külföldi turista a TikTok-on osztotta meg csalódottságát, miután ellátogatott a budapesti Széchenyi gyógyfürdőbe, de az élmény messze elmaradt a várakozásaitól. Azt írta, mások tanácsára hallgatva látogatott el Budapest legnagyobb fürdőkomplexumába, de egyáltalán nem erre számított. Egyrészt túl zsúfoltnak találta a Városligetben található fürdőt, de nem ez volt az egyetlen dolog, ami elvette a kedvét. […] The post Kiakadt a külföldi turista a Széchenyi gyógyfürdő állapotán: „Miért olyan mocskos minden?” appeared first on Twice.hu.
2024-06-11 14:35 | Twice - Bulvár
Celine Dion érzelmesen megnyílt a stiff person szindrómával kapcsolatban és könnyes szemmel vallotta be, hogy „úgy érzi, a teste cserbenhagyja őt”. A kanadai énekesnő egy interjúban nyíltan beszélt a ritka autoimmun neurológiai rendellenességgel folytatott folyamatos küzdelméről, amelyet közel két évtizeden át titkolt rajongói elől. Az 56 éves énekesnő bevallotta, hogy 17 évig titkolta a betegséget […] The post Celine Dion könnyek közt beszélt arról, hogy úgy érzi, a teste elhagyja őt, miközben a betegsége ellen küzd appeared first on Twice.hu.
2024-06-11 12:59 | Twice - Bulvár
Erdélyi Mónika 7 évvel ezelőtt indította el lányával, Mollival közös YouTube csatornáját, és bár a dolog kezdetben csak hobbinak indult, a páros azóta komoly sikereket ért el, és ma már 428 ezer feliratkoznál járnak. Mónika 2021 novemberében Palikék egyik első vendége volt a műsor indulásakor, ezért most, két és fél évvel később, amikor a Palikék […] The post Erdélyi Mónika elárulta, miből van pénze, mióta abbahagyta a televíziózást appeared first on Twice.hu.
2024-06-10 18:59 | Twice - Bulvár
Vége a várakozásnak, a TV2 leleplezi a 2024-ben visszatérő Megasztár zsűrijét. Az ötfős ítészcsapatot Rúzsa Magdolna, Marics Peti, Marsalkó Dávid, Molnár Ferenc Caramel és Papp Szabi alkotják. A közös munka hamarosan megkezdődik, hiszen indulnak a válogatók, hogy ősszel kiderüljön, ki lesz 2024-ben az Év hangja! Számos találgatás napvilágot látott az elmúlt hetekben arról, hogy kik […] The post Rúzsa Magdi, Caramel és Marics Peti is ott lesz a Megasztár zsűrijében appeared first on Twice.hu.
2024-06-10 14:36 | Twice - Bulvár
Nemrég átadták az idei Petőfi Zenei Díjakat kilenc kategóriában. A 2016-ban alapított könnyűzenei díjátadó gálán a műfaj meghatározó szereplőit és feltörekvő tehetségeit ismerik el. Idén többek között Ákos, a Magna Cum Laude, Freddie és Gubik Petra is a díjazottak közé tartoztak, de úgy tűnik, Majka nem elégedett a díjazottak listájával. Az év férfi előadója Fehérvári […] The post Majka nem volt elégedett a Petőfi Zenei Díjakkal, és ezt szóvá is tette egy egyszavas üzenettel appeared first on Twice.hu.
2024-06-07 16:14 | Twice - Bulvár
Hatalmas siker a Netflix egyik legújabb gyártású filmje, amelyben Jennifer Lopez játssza a főszerepet. Az ATLAS csak pár napja került ki a streaming platformra, de máris meghódította a közönséget: rekordokat döntött és a globális játszási listák élére került. Bár a kritikusok szerint nem egy csúcskategóriás produkció, úgy tűnik, az Atlasnak mégis sikerült lekenyereznie a közönséget: […] The post Hatalmas nézettségi rekordokat dönt a Netflixen új alkotása, ami Magyarországon is nagy siker appeared first on Twice.hu.
2024-06-05 16:39 | Twice - Bulvár
A New York-i Long Islandről származó 5 éves Jordan Marotta a világ legfiatalabb embere, aki bionikus kart kapott. Az egyedi gyártású protézis, amelyet egy brit cég tervezett, a gyerek kérésére piros és arany színű, vagyis pontosan olyan, mint a képregényhős Vasemberé. Jordan két héttel ezelőtt próbálhatta ki először a „szuperhős kart”, és láthatólag nagyon elégedett […] The post Jordan, egy 5 éves amerikai kisfiú a legfiatalabb a világon, aki bionikus kart kapott – Igazi Vasembernek érezte magát appeared first on Twice.hu.
2024-06-04 17:58 | Twice - Bulvár
Egy jóindulatú utas felajánlotta, hogy elcseréli ablak melletti helyét egy kisgyerekkel a repülőn, de gyorsan megbánta nagylelkűségét, miután egész úton a gyerek és az apja között kellett ülnie, ráadásul az apa viselkedése nagyon zavarta őt, ahogy arról később a Reddit-en is beszámolt. A felhasználó elpanaszolta, hogy a gyerek apja végig mezítláb utazott, és a lába […] The post Lemondott ablak melletti helyéről a repülőn egy kisgyerek kedvéért, de azonnal meg is bánta a döntését appeared first on Twice.hu.
2024-06-04 17:49 | Twice - Bulvár
Liam Neeson még 2009-ben veszítette el feleségét, Natasha Richardson színésznőt, egy tragikus síbalesetben, de a most 71 éves színész hosszú évekig nem beszélt az átélt traumáról. Végül azonban mégis megnyílt felesége halálával kapcsolatban. Liam Neesont leginkább olyan akcióhősként ismerjük, aki a filmjeiben hihetetlen elszántsággal menti meg a családját – elég, ha csak az Elrabolva (Taken) […] The post Ezt mondta Liam Neeson a feleségének, mielőtt lekapcsolták őt a gépekről appeared first on Twice.hu.
2024-06-03 18:37 | Twice - Bulvár
Amikor egy nőből anya lesz, a világa teljesen átértékelődik. A szeretet, ami a pocakjában lévő magzattal együtt a szívében is növekszik, szavakkal leírhatatlan. Ez az érzés csak fokozódik, amikor a kisbaba megszületik, és az édesanyja először a karjaiban tarthatja őt – éppen ezért szívbemarkoló a fájdalom, ha valami okból a várva várt kapcsolódás mégsem történik […] The post 42 év után rátalált az édesanyjára a fiú, akit újszülöttként elloptak a kórházból appeared first on Twice.hu.
2024-06-02 17:42 | Twice - Bulvár
Amikor a szerelemről van szó, a legtöbb ember fél kimondani, mit is érez, fél felvállalni a sebezhetőségét, vagy egyszerűen csak nem tud őszintén megnyílni a partnerének. Tény, hogy az érzelmeink felvállalásával kitesszük magunkat a csalódás veszélyének, ám azzal sem óvjuk meg magunkat, ha strucc módjára elrejtőzünk előlük. Az alábbi történet főszereplője, Anna is egy kusza […] The post „A férjem nyomtalanul eltűnt az esküvőnk napján. 17 évvel később összefutottam vele a templomban” appeared first on Twice.hu.
2024-06-01 18:29 | Twice - Bulvár
Vannak történetek, melyek mindannyiunk számára tanulságosak lehetnek. Hajlamosak vagyunk véleményt alkotni, ítélkezni mások felett pusztán az alapján, ahogy ők viselkedtek velünk. Talán nem is akarjuk látni az okokat, melyek e cselekedetek mögött állnak. De igenis előfordul, hogy a látszat csal – ezzel kellett szembesülnie egy fiatal nőnek, Jane-nek is, aki egész életében gyűlölte az anyját, […] The post „Anyám elhagyott, amikor még gyerek voltam. Végig őt hibáztattam, de most már ismerem a történet másik oldalát is” appeared first on Twice.hu.
2024-06-01 17:52 | Twice - Bulvár
Döbbenetes átalakuláson esett át az a férfi, aki nemrég felkeresett egy törökországi plasztikai sebészetet, hogy fiatalabbnak és tetszetősebbnek nézzen ki. Az átalakulás drasztikus volt, olyannyira, hogy a férfi akár 30 évet is letagadhatna a korából. Valóságosan sokkoló átalakulásról számolt be egy törökországi plasztikai sebészet bejegyzésére, miután olyan csodát hajtottak végre páciensükön, hogy az ember szája […] The post Döbbenetes átalakuláson esett át ez a férfi a török plasztikai sebészeknek köszönhetően – 30 évet fiatalodott appeared first on Twice.hu.
2024-05-31 19:24 | Twice - Bulvár
Bármilyen párkapcsolatról legyen szó, egyik sem pusztán matematika. Igaz, hogy 1+1=2, de számtalan esetben történik meg, hogy néha 3 is… Az igaz szerelemben nincs hűtlenség, nincs szívfájdalom. Ahhoz viszont, hogy egy kapcsolat működjön, azt mindkét fél egyformán kell akarnia, és egyformán kell hozzájárulnia. Sheila házassága egyike azoknak, mely nem tartott a sírig. A nő ugyanis […] The post „A férjem 8 évig volt hűtlen hozzám a házasságunkban. Bosszút álltam, és nincstelenné tettem őt!” appeared first on Twice.hu.
2024-05-31 17:37 | Twice - Bulvár
Egy anya-gyermek kapcsolat mindig is egyedülálló. Akár fiút, akár leányt hoz a világra egy nő, a közte és a gyermeke közti kötelék a világon mindennél erősebb. Bár be kell vallanunk, akármennyire is különleges ez a viszony, neki is megvannak a hullámvölgyei, mégis a szeretet, ami összefonja e két embert, túlél minden akadályt, és legyőzhetetlen. Gyermekként […] The post 5 ok, amiért évente legalább egyszer el kellene utaznod az édesanyáddal appeared first on Twice.hu.
2024-05-31 16:51 | Twice - Bulvár
Egy újszülöttel gyönyörű, de legalább annyira stresszes is az élet. Míg a család megszokja az új helyzetet, a kis csöppség életében is kialakul a rend, addig viszont jócskán feje tetejére áll(hat) a világ. Teljesen normális, hogy a családtagok, barátok, rokonok kíváncsiak az újszülöttre, azonban kell egy kis időt hagyni, hogy az anya kettesben lehessen a […] The post “Elegem van abból, hogy mindenki az újszülött gyermekemre kíváncsi – csak azt akarom, hogy békén hagyjanak” appeared first on Twice.hu.
2024-05-31 07:09 | Twice - Bulvár
Hosszan tartó betegség után, 41 évesen, péntek hajnalban elhunyt Tompos Kátya Jászai Mari- és Junior Prima díjas színművész, énekes – tudatta a család és Tompos Kátya menedzsmentje az MTI-vel pénteken. „Mély fájdalommal tudatjuk veletek, hogy hosszan tartó betegség után Tompos Kátya Jászai Mari és Junior Prima-díjas színésznő, énekesnő ma hajnalban elhunyt, békésen távozott családja körében. […] The post Meghalt Tompos Kátya appeared first on Twice.hu.
2024-05-30 19:37 | Twice - Bulvár
A házasság egy fontos döntés két partner számára, akik úgy érzik, életük hátralévő részét meg szeretnék osztani egymással. Amikor kimondják az igent, őszinte szeretettel indulnak el a közös céljuk felé vezető úton. De nem minden esetben kölcsönös a boldogság, és bizony vannak, akik rejtett szándékokkal vetik bele magukat ebbe a közös kalandba. Bár azt hitte, […] The post „Meghallottam, amint a férjem bevallja egy barátjának, csak a pénzemért van velem” appeared first on Twice.hu.
2024-05-30 19:20 | Twice - Bulvár
Egy ausztrál kutyakiképző elárulta, melyik az az 5 kutyafajta, amit soha nem tartana. Egyes fajtákat túlságosan makacsnak, míg másokat egyszerűen unalmasnak tartott, de az egészségügyi problémákat is figyelembe vette. A 24 éves Elijah Boateng 4 éve dolgozik kutyakiképzőként, és a tapasztalatai alapján több olyan kutyát is kiemelt, amit nem szívesen tartana. Az első a listán […] The post A kutyakiképző elárulta, melyik az az 5 kutyafajta, amit soha nem tartana appeared first on Twice.hu.
2024-05-30 18:20 | Twice - Bulvár
A legtöbb férfiban ott rejlik az a bizonyos gyermeki ártatlanság, hogy azt hiszik, bármilyen hibát jóvá lehet tenni egy kis figyelmességgel – jelen esetben egy romantikus vacsorával és egy feledhetetlen éjszakával. Csakhogy a megbocsájtás művészete nem ennyire egyszerű, főként ha a legszebb közös élmények után azt közlöd a feleségeddel: „Nagy hibát követtem el”… Egy nő […] The post „A férjem romantikus vacsorát szervezett, csak hogy bevallja, megcsalt engem és gyereke születik” appeared first on Twice.hu.
2024-05-29 18:31 | Twice - Bulvár
Ha terveztél már valaha esküvőt, pontosan tudod, mennyire trükkös lehet meghozni bizonyos döntéseket úgy, hogy ne sérts meg senkit, hogy mindenkinek az igényeinek megfelelj, de mivel mégiscsak a te esküvőd, azért hadd legyen már úgy, ahogy te akarod! Bár ideális esetben a forgatókönyv magától alakul, bizony megtörténik, hogy az események eltérnek a megszokottól. Egy menyasszony […] The post „Kihagytam az apámat az esküvőmről – összetört a szíve, de nem érdemli meg a megtiszteltetést” appeared first on Twice.hu.
2024-05-29 18:18 | Twice - Bulvár
A gyermekvállalás az egyik legkényesebb téma napjainkban. Míg nagyanyáink korában gyakorlatilag ez nem is volt ez opció, talán ezért is oly nehéz ma elfogadni mások döntését, ha nemet mondanak a családalapításra. Egy nő például arról számolt be, valósággal megbántódott az idegen, aki egyébként felvetette a témát, miután közölte vele, hogy ő és a férje nem […] The post Azt kérdezte egy idegen a fiatal nőtől, „mikor lesz gyereke”, a választól teljesen elborzadt! appeared first on Twice.hu.
2024-05-29 16:18 | Twice - Bulvár
Háromcentis tumort találtak Keresztes Ildikó agyában, emiatt azonnal műteni kellett az erdélyi származású énekesnőt, aki ezért is tűnt el egy ideje a nyilvánosság elől. A Nők Lapjának beszélt először betegségéről Keresztes Ildikó, aki egyik nap arra lett figyelmes, hogy rettenetesen szédül és hányingere van. Mivel napokig nem volt jól, ezért barátnője bevitte az Uzsoki Kórházba, […] The post Daganatot találtak Keresztes Ildikó agyában, azonnal műteni kellett az énekesnőt appeared first on Twice.hu.
2024-05-28 18:06 | Twice - Bulvár
Egy nő szépségét az ápoltsága adja. Azt is szokták mondani, egy nőnek a haja és a körme a védjegye. Ha ezt az elvet követjük, akkor most nagyon meg fogunk lepődni. Ez a nő ugyanis 1997 óta nem vágott körmöt, és most megmutatta a rekordot döntő manikűrjét. Az amerikai Minnesotából származó Diana Armstrong megszerezte a Guinness-rekordot, […] The post 1997 óta nem vágta le a körmeit, és most választ adott a kérdésre, amit mindenki feltesz neki appeared first on Twice.hu.
2024-05-28 16:32 | Twice - Bulvár
Ez a tanácstalan anyuka a temetőbe látogatva akart ihletet meríteni születendő lánya nevéhez. A TikTok-ra feltöltött videó azonban igencsak megosztotta a nézőket, míg egyesek semmi kivetnivalót nem találtak abban, hogy az anyuka a sírköveken szereplő nevek alapján próbálja elnevezni a babát, addig mások a dolog spirituális veszélyeire is rámutattak. Senki nem állítja azt, hogy könnyű […] The post Temetőbe ment a nő, hogy a sírkövekről válasszon nevet születendő kislányának – kiborította a netezőket! appeared first on Twice.hu.
2024-05-27 20:04 | Twice - Bulvár
37 éves korában tragikus hirtelenségben meghalt a General Hospital című sorozat népszerű színésze, Johnny Wactor. A színész egy rablóbandával szállt szembe, amikor halálos lövés érte. Halálos lövés érte a General Hospital 37 éves színészét, Johnny Wactort, Los Angeles belvárosában. Bár a jelenet akár odaillő is lehetne, nem, nem egy filmforgatás sorsdöntő pillanatairól van szó, hanem […] The post Lelőtték a General Hospital drámasorozat jóképű színészét – Johnny Wactor a helyszínen meghalt appeared first on Twice.hu.
2024-05-27 19:15 | Twice - Bulvár
A közösségi platformok rendkívül hasznosak lehetnek azok számára, akik a névtelenségbe burkolózva „vallják meg bűneiket” és „kérnek feloldozást” pártatlan emberektől, akik sokszor nem rejtik véka alá a véleményüket. Csakhogy ezek a közösségi oldalak annyira nyilvánosak, hogy a (sokszor hajmeresztő) történetek a világ minden tájára eljutnak, és (elrettentő) példaként szolgálnak, amiből mindenképp tanulni lehet (valamit). Akár […] The post „Visszaadtam a fiam születésnapi ajándékát – bűntudatom van miatta, de így volt helyes” appeared first on Twice.hu.
Bemutatkozás
Kategóriák
Portálok