Twice legfrissebb hírei

2022-06-30 19:37 | Twice - Bulvár
Amikor a 41 éves Brandon Janous elvesztette feleségét rákban, három kisgyermekük tábort vert az ágya mellett, hogy a négytagú család biztonságban érezze magát. Több mint két évvel később, a gyerekek még mindig az édesapjuk ágya mellett alszanak, az édesanyjuk emléke erősen él még bennük. A 41 éves Brandon Janous a Tennessee állambeli Knoxville-ből 2010-ben vette […] The post Édesanyjuk halála után a gyerekek édesapjuk ágya mellett alszanak a földön appeared first on Twice.hu.
2022-06-30 15:36 | Twice - Bulvár
Egy nő egy elhagyatott úton járva nyugtalanító látvánnyal szembesült: egy oszlophoz láncolt kutyákra lett figyelmes a perzselő hőségben. A kutyák rendkívül zaklatottnak és idegesnek tűntek. A nő eleinte azt feltételezte, hogy gazdáik valahol a közelben lesznek, hamarosan azonban rájött, hogy a kutyákat talán korábban, az éjszaka folyamán hagyták magukra. Ez a gondolat egész éjszaka nem […] The post A nő megmenti a hőségben leláncolt “haldokló” kutyát, aki megöleli, hogy köszönetet mondjon neki appeared first on Twice.hu.
2022-06-29 20:47 | Twice - Bulvár
Arnold Schwarzenegger sok mindent megélt már élete során, de talán a legközelebb áll a szívéhez a családapa becenév.  Az egykori hétszeres Mr. Olympia, a hollywoodi hősből lett kaliforniai kormányzónak ma már felnőtt gyermekei vannak, köztük legidősebb lánya, Katherine Schwarzenegger, aki Chris Pratt felesége. Katherine nemrég világra hozta első gyerekét, így Arnold Schwarzenegger megismerkedhetett első unokájával […] The post Arnold Schwarzenegger állítja, “könnyű” nagypapának lenni, de lánya kiborult, amikor először vette unokáját a karjába appeared first on Twice.hu.
2022-06-29 19:11 | Twice - Bulvár - Szex
“A napot kettéosztjuk, így az egyikünk a pelenkacserét és a cumisüveges etetést intézi, míg a másik dolgozik. Mindketten izgatottan várjuk a szunyókálást” – mondta Adam Motz, az egyik apuka. Minden alkalmas és rátermett embernek jogában kellene állnia, hogy szülő legyen, ha erre vágyik, még akkor is, ha a partnerével nem lehet közös gyerekük, mert homoszexuálisok. […] The post Boldogan nevelik 10 hónapos ikerlányaikat a meleg apukák: “Újra gyereknek érzem magam” appeared first on Twice.hu.
2022-06-29 17:31 | Twice - Bulvár
Zátonyra futott Molnár Gusztáv és Fazekas Vivien házassága, tudta meg a blikk. A Drága örökösök című sorozat egykori sztárja és felesége, Vivien úgy döntötte, hogy átmenetileg nem élnek egy fedél alatt, annak ellenére, hogy szeretik egymást. Nehéz idők járnak Molnár Gusztáv és felesége életében, a házaspár most úgy döntött, hogy egy időre külön utakon folytatják, […] The post Szakított Molnár Gusztáv és felesége appeared first on Twice.hu.
2022-06-29 16:51 | Twice - Bulvár
A szülők gyakran örökítik meg gyermekük első lépéseit, első születésnapját, első napját az iskolában – legyen bármiről szó, a szülők szeretik azt megörökíteni. Bár imádnivaló nézni, ahogy a babák szeme felcsillan, amikor új dolgokat tapasztalnak, nem mindig lehet felmérni, hogyan érzik magukat valójában. Mi lenne, ha megörökítenél valakit, aki ugyanezeket a dolgokat először éli át, […] The post “Alig hittem a szememnek, amikor megláttam” – könnyek közt tört ki a fiú, amikor meglátja első születésnapi tortáját appeared first on Twice.hu.
2022-06-29 15:35 | Twice - Bulvár
Javában tart a kánikula, a legtöbben már a nyaralásra koncentrálnak, sokan már el is indultak nyaralni, hogy kipihenjék az elmúlt év fáradalmait. L.L. Junior is vakációzik, mégpedig az egész családjával elindult kikapcsolódni. Nyaralni vitte családját L.L. Junior, de nem csak feleségét és gyerekeit vitte el Izraelbe, hanem édesanyját és nagynénjét is. Ez volt a rapper […] The post L.L.Junior megmutatta ritkán látott édesanyját appeared first on Twice.hu.
2022-06-28 17:48 | Twice - Bulvár
Egy 7 éves kisfiú, akinél másodszor diagnosztizáltak rákot, valóra váltotta álmát, és bedobta az első dobást egy Chicago White Sox-meccsen. A szombat délutáni, Baltimore Orioles elleni mérkőzés előtt a White Sox játékosai is eltöltöttek egy kis időt Beau Dowlinggal. A pályán a 7 éves fiú körbefutotta a Guaranteed Rate Field bázisait, és mindkét csapat játékosaival […] The post Teljesült a másodszor is rákkal küzdő 7 éves kisfiú álma: elsőként dobott kedvenc baseball csapatának meccsén appeared first on Twice.hu.
2022-06-27 20:22 | Twice - Bulvár
10 hónapig volt a menhely állandó lakója, így ő a leghosszabb ideig ott élt menhelyi kutyus az intézet történetében. Nem hiába tartják a kutyát az ember legjobb barátjának, hiszen hűsége és végtelen szeretete minden napunkat megszínesítheti. De sajnos nem minden odaadó kutyusnak jut egyből gazdi, ezért vannak ebek, akik az állatmenhely menedékében várják, hogy egy […] The post Teljesen összetört a menhelyi kutyus, miután a család nem jelent meg az örökbefogadás napján! appeared first on Twice.hu.
2022-06-27 19:41 | Twice - Bulvár
Beata Bienias egy ritka csodának lehetett tanúja, miután már szinte egy évtizede arra vágyott, hogy saját gyereke lehessen. Ikrekkel lett terhes, de néhány hétre rá rájött, hogy még egy kisbaba nevelkedik az anyaméhben. Hét éven át küzdött ez a 36 éves nő, hogy teherbe essen, de mindhiába. A mosónőként dolgozó Beata és a 40 éves […] The post Kétszer esett teherbe egy héten, miután 7 éven át próbálkozott: “Csodák történnek” appeared first on Twice.hu.
Hirdetés
Bejárónõ
1234 Forint | Munka, állás | Pest | Szigetszentmiklós
2022-06-27 18:02 | Twice - Bulvár
Az anyák végtelen szeretetét még az élet-halál közti állapot sem kérdőjelezhetni meg, hiszen a gyermekeiért minden anya a végsőkig küzd és harcol. Ez történt Dianne Akurangi életében is, akinek egész élete a gyerekeiről és az egészséges életmódról szólt mindaddig, míg egy hirtelen jött betegség kettőbe nem törte a családi idillt. Dianne aktív rögbijátékosként mindig is […] The post A kómában lévő édesanya mindvégig hallotta fiait és a végsőkig harcolt azért, hogy életben maradhasson a családjának! appeared first on Twice.hu.
2022-06-27 15:33 | Twice - Bulvár
Csaknem két hónappal ezelőtt hunyt el Berki Krisztián, de édesanyjának nincs egyetlen nyugodt éjszakája. A médiaceleb édesanyja minden éjjel felriad, azt mondja fia szelleme minden éjjel meglátogatja. Berki Krisztián május 6-án hunyt el, holtestére kislánya talált rá IX. kerületi otthonában. Halála az egész országot megdöbbentette, édesanyja azóta egyetlen nyugodt éjszakát sem aludt, mint mondja, minden […] The post Berki Krisztián édesanyjának egyetlen nyugodt éjszakája sincs: “Kinyitom a szemem és ott áll Krisztián az ágyamnál” appeared first on Twice.hu.
2022-06-26 20:29 | Twice - Bulvár
Furcsa módon letartóztattak egy 27 éves gyászoló férfit, miután virágot helyezett menyasszonya sírjára. Megdöbbenve tapasztalta, hogy ki tett feljelentést ellene szemetelés miatt, tudván, hogy életének egy nehéz szakaszát éli. Amikor Winston “Winchester” Hagans először beszélt Hannah Forddal egy kávézóban az alabamai Montgomeryben, úgy gondolta, hogy van benne valami különleges. A következő két hónapban “véletlenül” folyton […] The post A gyászoló vőlegény virágokat helyezett elhunyt menyasszonya sírjára, letartóztatták szemetelésért appeared first on Twice.hu.
2022-06-26 17:03 | Twice - Bulvár
“Azért vannak egyedül, mert egyedül akarnak lenni. Egy Oxxo előtt találkoztam vele, amikor kocsikat mosott. Követtem őt, és rájöttem, hogy (egy üres telken lévő rögtönzött házban) lakik. Sok nap után meggyőztem, hogy jöjjünk össze” – mondta Lakiza. Igaz, amikor az emberek azt mondják, hogy soha nem tudhatod, mikor és hol találod meg a szerelmet, mert […] The post Beleszeretett egy hajléktalan férfiba, segített neki, és három lányuk született: “Megtaláltam benne a másik felemet” appeared first on Twice.hu.
2022-06-26 16:40 | Twice - Bulvár
Matthew és Graziella “Gracie” Robertson nagyon boldogok voltak, amikor kiderült, hogy első gyermekükkel, egy kislánnyal várandósak, nem sokkal azután, hogy 2021 szeptemberében összeházasodtak. “Abban a pillanatban, amikor megkaptam a pozitív tesztet, Matthew rohant is kisbabacipőket és babaruhákat nézegetni” – mesélte a New Yorkban élő Gracie a PEOPLE-nek. “Annyira, de annyira izgatott volt, hogy apa lesz”. […] The post A leendő apa “rendkívül ritka” rákban halt meg, mindössze 3 héttel azután, hogy meglátogatta a sürgősségit appeared first on Twice.hu.
2022-06-26 14:10 | Twice - Bulvár
Melissa Kay, aki szakmáját tekintve riporter, elmesélte, hogyan sikerült előbb nagymamává válnia, mint az édesanyjának. Mindenki, aki hallott a történetéről, kíváncsi volt a magyarázatra. A híres és közkedvelt riporter, Melissa Kay a világhálón ismerkedett meg 11 évvel idősebb férjével. Amikor komolyabbra fordultak a dolgok, kiderült, hogy a férfinak már vannak gyerekei, de ez Melissát egyáltalán […] The post Egy fiatal nő hamarabb lett nagymama, mint a saját édesanyja! appeared first on Twice.hu.
2022-06-25 19:43 | Twice - Bulvár
Amikor egy dél-karolinai anyuka először látta meg a lányát, meglepődve látta, hogy a homloka fölött egy feltűnő fehér hajfolt van. Ez ugyanaz a ritka anyajegy volt, amellyel az anya született, és emlékezett rá, hogy a baba nagymamájától örökölte. Amikor Brianna Worthy 2015 májusában életet adott kislányának, MilliAnna Worthynak, észrevett egy fehér hajfoltot a fején. Az […] The post A kislány fehér folttal a hajában született – anyukájának és nagymamájának is ugyanolyan foltja van appeared first on Twice.hu.
2022-06-25 17:51 | Twice - Bulvár
A szülők egész életükben mindent megtesznek azért, hogy gyerekeik egészségéről, jólétéről és boldogságáról gondoskodjanak. De van, amikor megfordulnak a dolgok, és a gyerekek gondoskodnak a szülőkről. Egyik reggel a 6 éves Macie Semrau határozottan kijelentette, hogy ő márpedig nem megy iskolába. Annyira eltökélt volt, hogy az édesanyja, Kate Semrau végül megengedte, hogy otthon maradjon a […] The post Könyörgött, hogy ne kelljen iskolába mennie – pár órára rá, megmentette az édesapja életét appeared first on Twice.hu.
2022-06-24 21:18 | Twice - Bulvár
A legjobb nyaralás mindig az, ahol a passzív és aktív időtöltés is megtalálható. Passzív, amikor csak hajózunk, napozunk, megmártózunk a tengerben, élvezzük a látványt. Aktív pedig, ha bejárjuk a várost, felfedezzük a helyi látványosságokat, megismerkedhetünk a helyi kultúrával és ételekkel. Top 5 tengerparti nyaralás listánkon ezeket a pontokat vettük figyelembe, hiszen így mindenki megtalálja a […] The post Tengerparti nyaralás: TOP 5 úticél appeared first on Twice.hu.
2022-06-24 20:46 | Twice - Bulvár
Ha elsőre hallanánk a történetet, biztos nem hinnénk el, ugyanis ez a nő annak a hajléktalan férfinek szült két gyereket, akinek egykoron aprót adott. Jasmine Grogan története mindenkit ledöbbent. A szerelem valóban képes a legváratlanabb módon ránk találni, de erről igazán Jasmine tudna mesélni, aki a szerelmével egy bevásárlóközpont parkolójában találkozott, aki történetesen hajléktalan. A […] The post Meghívott ebédre egy hajléktalant, segített neki talpra állni: egymásba szerettek és gyerekük született appeared first on Twice.hu.
Hirdetés
18. kerületben felújított, erkélyes lakás kiadó!
130000 Forint | Ingatlan keres, kínál, albérlet | Budapest | Budapest
2022-06-24 19:38 | Twice - Bulvár
Alicia Mccarvell szeretetteljes kapcsolatot ápol férjével, amire hihetetlenül büszke. Ám úgy tűnik, egyesek úgy gondolják, hogy a kapcsolata nem őszinte, és kéretlen megjegyzéseket tesznek a házasságukról. Alicia Mccarvell kanadai tartalomkészítő, igazi influenszer, több mint 600 ezer követője van az Instagramon és több mint 4,9 millió követője a TikTokon. Mint a legtöbb influenszer, ő is követi […] The post Ledöbbennek az emberek, amikor meglátják a duci nő férjét: nem értik, hogy egy ilyen jópasi miért van vele appeared first on Twice.hu.
2022-06-24 16:45 | Twice - Bulvár
Ez a Puerto Rico-i Down-szindrómás pár minden sztereotípiát megdöntve éli életét. Csak úgy árad belőlük az életigenlés, a jókedv annak ellenére, hogy a társadalom komoly kihívást állít eléjük. Történetük talán minden hasonló sorsú embernek ihletet adhat. A pár nemrég a CBS egyik esti műsorában adott interjút, amelyben az élet szépségeiről és a kettejük felhőtlen kapcsolatáról […] The post Egymásba szerettek a Down-szindrómás fiatalok, mindenkinek példát mutatnak életükkel appeared first on Twice.hu.
2022-06-23 20:06 | Twice - Bulvár
A Michigan állambeli Quincyben található Humane Society menhelye nemrégiben befogadott egy Scooter nevű idős chihuahuát, aki örökre elvesztette gazdáját. A rendkívül zaklatott kutya szokatlanul csendes maradt a menhelyen. A lefekvési rutinjával azonban sikerült mindenki szívét meglágyítani. Miután teljesen beburkolózott a csillagos takaróba, amit soha nem hagyott el, Scooter sírni kezdett. Nemcsak egykori gazdája hiányzott neki, […] The post Gazdája halála után menhelyre került az idős kutyus – minden éjjel álomba sírta magát appeared first on Twice.hu.
2022-06-23 17:31 | Twice - Bulvár
Egy árván maradt kisfiú, aki mindössze 12 nap alatt elvesztette édesanyját és édesapját, reményt kapott, amikor egy nő, akit gyakran csak “Mamának” hívott, a szárnyai alá vette. Ki tudja, milyen lett volna az élete, ha “Mama” nem érkezik időben. A “fájdalmas” túl kevés lenne ahhoz, hogy leírja azt a gyötrelmet, amit az ember akkor él […] The post A 2 éves kisfiú 12 nap alatt elveszíti mindkét szülőjét, egy nő fogadta örökbe, akit mindig is “Mamának” szólított appeared first on Twice.hu.
2022-06-23 15:26 | Twice - Bulvár
Egy 75 éves londoni férfi hónapokkal a halála előtt megváltoztatta végrendeletét, és több, mint 500.000 fontot hagyott egy munkásra, miközben közeli családtagjai semmit sem kaptak. Egy magányos és csendes férfi, a 75 éves Ronald Butcher holttestét két hónappal a halála után fedezték fel londoni lakásában. Builder left £500k by lonely pensioner can keep inheritance http://t.co/b2PfEH72EU […] The post Kizárta a családját a végrendeletéből, az összes pénzét egy londoni munkás kapta! appeared first on Twice.hu.
2022-06-23 11:45 | Twice - Bulvár
A 80-as és 90-es évek egyik legnagyobb filmcsillaga volt Patrcik Swayze, aki olyan alkotásokban szerepelt, mint a Ghost vagy a Dirty Dancing. A sors túl korán vette el tőlünk ezt a nagyszerű embert, aki 57 éves korában hunyt el, hasnyálmirigyrákban. Patrick Swayze 2009-ben hunyt el hasnyálmirigyrákban, özvegye, Lisa Niemi elárulta a színész utolsó szavait, mielőtt […] The post Patrick Swayze felesége elárulja a színész utolsó szavait a halála előtt appeared first on Twice.hu.
2022-06-23 08:18 | Twice - Bulvár
“Be kellett ugranom a vízbe, mert az úszómesterek nem tettek semmit” – mondta utána az edző, aki bejelentette, hogy tanítványa már jól van – írja a Marca című sportlap. Drámai pillanatoknak voltak tanúi a budapesti úszó-világbajnokság versenyzői és nézői, amikor Anita Alvarez amerikai úszó a verseny közepén elvesztette az eszméletét a medencében, és a medence […] The post Drámai pillanatok a budapesti úszó vb-n: elájult a vízben az egyik sportoló, edzője mentette ki appeared first on Twice.hu.
2022-06-22 20:31 | Twice - Bulvár
Elhunyt Gleycy Correia, aki 2018-ban elnyerte Miss Brazília címet. A fiatal nő 27 évesen egy banális mandulaeltávolító műtét után hunyt el. A gyönyörű barna hajú színésznő hazájában, egy magánkórházban halt meg, miután szívrohamot és súlyos vérzést kapott. Gleycy Correia két hónapig volt kómában, miután áprilisban egy banális mandulaműtét után szívrohamot kapott. Vezi această postare pe […] The post 27 évesen elhunyt a gyönyörű szépségkirálynő: halálát egy banális műtét okozta appeared first on Twice.hu.
2022-06-22 19:24 | Twice - Bulvár
Épp nagymamájánál játszott a nyolcéves Norbi, amikor az idős asszony rosszul lett, és hátraborult a székben. Norbi a televízióból és édesanyjától tudja, hogy vészhelyzetben mit kell tenni, bátorságának köszönhetően megmentette nagymamája életét. Éppen ország-város játékot játszott 65 éves nagymamájával a dégi kisfiú, amikor a szívbeteg asszony rosszul lett, és hátraborult a székben. Norbi azonnal élesztgetni […] The post „Próbáltam nyomkodni a szívét, de nem csinált semmit” – Norbi megmentette nagymamája életét appeared first on Twice.hu.
2022-06-22 18:35 | Twice - Bulvár
Azt mondják: „a remény hal meg utoljára”. Ashley hihetetlen esete is azt mutatja, hogy a remény a legkilátástalanabb esetekben is csodákra képes. Ashley Hallford-nál 10 évvel ezelőtt rákot diagnosztizáltak. Most 3 gyermek boldog édesanyja. 2007-ben egy duzzanatot fedezett fel a torkában, amit az orvosok kezdetben antibiotikumokkal próbáltak kezelni. Egy alapos kivizsgálást követően azonban kiderült, hogy […] The post Az orvosok 3 hónapot adtak neki, de ma már 3 gyermek egészséges édesanyja appeared first on Twice.hu.
Hirdetés
Gyermekbarát lakás kiadó Tökölön!
90000 Forint | Ingatlan keres, kínál, albérlet | Pest | Tököl
2022-06-22 17:42 | Twice - Bulvár
Másfél év együttlét után véget ért Kajdi Csaba kapcsolata, jelentette be az influenszer közösségi oldalán egy Insta Story keretén belül. Cyla, ahogy mindenki ismeri, nem árulta el a szakítás okát, de reméli, hogy volt párjával barátok maradhatnak. Kajdi Csaba Instagram-on jelentette be, hogy véget ért másfél éve tartó kapcsolata. Az influenszer közös megegyezés alapján vetett […] The post Szakított Kajdi Csaba és 20 évvel fiatalabb párja appeared first on Twice.hu.
2022-06-22 16:43 | Twice - Bulvár
Elképesztően kiakadt a feleség, amikor megtudta, hogy a 47 éve tartó boldog házas élet csupán egy becsapás, a férje évekkel ezelőtt fogadásból kérte meg a kezét. Harvey és Bonnie 47 éve éltek boldog házasságban, három gyerekük, unokáik, és hatalmas szerető családjuk volt. Kiteljesedett és boldog életet éltek, ám egyszer csak hirtelen minden megváltozott. Bonnie egy […] The post A feleség 47 év házasság után tudta meg, hogy a férje fogadásból kérte meg a kezét! appeared first on Twice.hu.
2022-06-22 15:35 | Twice - Bulvár
Schobert Norbi és Rubint Réka lánya már több éve jelen van a médiában, szüleit az egész ország ismeri, így Lara sem kerülte el az emberek figyelmét. A fiatal lány nemrég érettségizett, életében most már az influenszerkedés is teret hódít, hiszen az Instagramon és a Tiktok-on is jelentős követőbázissal rendelkezik. Schobert Lara aktívan sportol, énektanárhoz jár […] The post Schobert Lara: “Azt már most kijelenthetem, hogy nem szeretnék alkalmazott lenni” appeared first on Twice.hu.
2022-06-21 19:49 | Twice - Bulvár
A brit X Factor egykori versenyzője, Tom Mann igen tragikus pillanatokat élt át, amikor váratlanul meghalt menyasszonya és fiának édesanyja – ugyanazon a napon, amikor a párnak össze kellett volna házasodnia. A Daily Mail szerint Tom Mann egy tragikus Instagram-posztban közölte a hírt, hogy párja, Danielle Hampson szombat hajnalban elhunyt. Vezi această postare pe Instagram […] The post Váratlanul meghalt egy 8 hónapos kisfiú édesanyja, a tragédia pont az esküvője napján történt appeared first on Twice.hu.
2022-06-21 17:40 | Twice - Bulvár
Milák Kristóf címét megvédve világcsúccsal aranyérmet nyert 200 méteres pillangóúszásban kedden a budapesti vizes világbajnokságon, amelyen a szám másik magyarja, Kenderesi Tamás a hatodik helyen ért célba. A 22 éves magyar versenyző, a szám olimpiai bajnoka, világcsúcstartója és Európa-bajnoka 2019-es kvangdzsui rekordját (1:50.73) megjavítva, 1:50.34 perces idővel csapott célba, míg Kenderesi 1:55.20-szal lett hatodik. A […] The post Milák Kristóf világcsúccsal aranyérmes 200 méter pillangón appeared first on Twice.hu.
2022-06-21 17:33 | Twice - Bulvár
Az idős korosztály képviselői olyan idők emlékeit őrzik, amelyek már soha többé nem térnek vissza, de amelyeket a jövő nemzedékének ápolnia kell, és mindig szeretettel kell gondolni ezekre az időkre. Mert a nagyszüleink vagy szüleink jelentik az egyetlen kapcsolatunkat a közelmúlt történelmével és családunk eredetével, hogy soha ne felejthessük el, honnan jöttünk, és kiknek köszönhetjük […] The post Egy 78 éves férfit „örökbe fogadták” a szomszédai: felújították a házát és minden nap ételt készítenek neki appeared first on Twice.hu.
2022-06-20 20:05 | Twice - Bulvár
A 26 éves Lucy Martin már a második diplomáját szerezte meg, de esze ágában sem volt munkát keresni. A fiatal nő arra várt, hogy a nagymamája ráhagyja a vagyonát! Karla Masters egy ínyenc élelmiszerbolt-lánc vezetője volt, még a szüleitől örökölte a vállalkozást, így mindenki számára egyértelmű volt, hogy egyetlen utódjára, Lucy-ra hagyja majd. 16 éves […] The post Egész életében az örökségre várt, azonban a nagymamája az utolsó pillanatban egy fiatal férfihoz ment feleségül! appeared first on Twice.hu.
2022-06-20 17:47 | Twice - Bulvár
Az Austin Animal Center kapuin belül mindig nagy móka az állatok számára a heti nagy tisztálkodás, ám különösen Centaur számára bír nagy élménnyel a pancsolás, ugyanis az egyik vödörben mindig egy nagyon elvarázsolt helyre talál. Az életvidám kutyus még Szent Patrik napján került a menhely gondozásába, de furcsa természetével azonnal belopta a gondozók szívébe magát […] The post A menhelyi kutya jobban ragaszkodik a régi vizes vödréhez, mint az új medencéjéhez appeared first on Twice.hu.
2022-06-20 17:13 | Twice - Bulvár
Shelly Pitts alig múlt 14 éves, amikor megszületett a kisfia, és akkor, abban a pillanatban azt tartotta a legjobb döntésnek, ha örökbe adja. A legfontosabb számára a fia jövője és boldogsága volt, akkor úgy érezte, hogy ő nem tudja ezt biztosítani számára. Teltek az évek, azonban minden évben, amikor közeledett Shelly fiának születésnapja, egy gyötrelem […] The post Az édesanya újra találkozik a biológiai fiával 33 évvel azután, hogy tinédzserként örökbe adta őt appeared first on Twice.hu.
2022-06-20 16:34 | Twice - Bulvár
Szorcsik Viktória volt Palik Lászlóék vendége a Palikék Világa című YouTube csatornán, ahol többek között szóba került a gyerekvállalás kérdése is. A Jóban Rosszban egykori színésznője elmondta, nem tudná elképzelni magát háromgyerekes édesanyának, ennél azért önzőbb. A Jóban Rosszban című sorozatból ismerte meg az ország Szorcsik Vikit, és bár ma már nem szereplője a bulvárnak […] The post Szorcsik Viki: “Nem tudnám elképzelni, hogy három gyermeket neveljek, ennél önzőbb vagyok” appeared first on Twice.hu.
2022-06-20 14:16 | Twice - Bulvár
Férjhez ment Soma Mamagésa lánya, Hanna, a nagy napról pedig a híresség be is számolt közösségi oldalán. Soma pár nappal ezelőtt az esküvőre készített ruháját is megmutatta, ami nem mindennapi darab: a Guadalupei Szűzanya arcképe van rajta. Hétvégén férjhez ment Soma Mamagésa lánya, az örömanya pedig követőivel is megosztotta az örömhírt, az esküvőre készült gyönyörű […] The post Soma Mamagésa a lánya esküvőjéről: Az egyik legszebb dolog, amit valaha láttam appeared first on Twice.hu.
2022-06-19 17:19 | Twice - Bulvár
A hagyományos felfogás szerint egy párkapcsolatban a két fél életkorában nincs nagy különbség, és a többség gyanakodva, vagy egyenesen kritikusan tekint azokra a kapcsolatokra, ahol jelentős a korkülönbség. De a szerelmeseket ez általában nem riasztja vissza. Ez volt a helyzet a kínai Csungkingban élő Tan Wanping és Li Liangyou esetében is, akik között több mint […] The post Egy 23 éves férfi feleségül vett egy nála kétszer idősebb elvált nőt, szülei kitagadták otthonról appeared first on Twice.hu.
2022-06-19 17:06 | Twice - Bulvár
Jordan Benewiat és testvére, Jarred Benewiat gyerekkora tele volt csalódásokkal. Édesanyjuk alkoholista volt, és ennek következtében nem tudott megfelelően gondoskodni a gyerekekről, akik úgy nőttek fel, hogy állandóan féltek és szorongtak az anyjuk betegsége miatt. A testvérek mindig abban reménykedtek, hogy az anyjuk megváltozik, de ez sosem történt meg. Amikor azonban a nő randizni kezdett […] The post A gyerekek szenvedtek függő édesanyjuk mellett, amíg a nő barátja örökbe nem fogadta őket, hogy jobb életet biztosítson nekik appeared first on Twice.hu.
2022-06-18 20:20 | Twice - Bulvár
Ki mondta, hogy egy idős ember nem szórakozhat és nem élheti öregkorát a negativitás és a magány árnyéka nélkül, amit a mai társadalom szinte ránk kényszerít? Természetesen a szórakozástól a gyermekvállalásig hosszú út vezet. Alberto Cormillot argentin orvos esete, aki 83 évesen lett apa, valóban kivételes eset. Az ismert argentin orvos egy nála 48 évvel […] The post 83 évesen lett édesapa az orvos: “105 évig kell élnem, hogy lássam a fiam lediplomázni” appeared first on Twice.hu.
2022-06-18 19:00 | Twice - Bulvár
Alan Mackie professzor véget vetett az ősrégi vitának arról, hogy vajon mi a „megfelelő” módja a tökéletes tea elkészítésének, és azt mondja, ezzel a módszerrel biztosíthatjuk, hogy a lehető legtöbb ízt hozzuk ki a teából. Ha van valami, amit az angolok imádnak, akkor az a fekete tea tejjel, és ezt a szokást sokan mások is […] The post Előbb a tejet kell beleönteni a csészébe, ha tökéletes teát szeretnénk appeared first on Twice.hu.
2022-06-18 17:23 | Twice - Bulvár
A 35 éves Briana és Brittany Salyer egypetéjű ikrek, akik még 2020-ban az Instagramon jelentették be, hogy egyszerre várnak babát férjeiktől – akik szintén egypetéjű ikrek. Ez pedig egészen különleges helyzetet eredményezett. Az egyéves Jett – Brittany és Josh kisfia – és Jax – Briana és Jeremy fia – nemcsak unokatestvérek, de genetikai szempontból lényegében […] The post Az egypetéjű ikrek egypetéjű ikrekhez mentek feleségül, és a gyerekeik gyakorlatilag testvérek appeared first on Twice.hu.
2022-06-17 18:26 | Twice - Bulvár
Debra Karels egy chicagói édesanya, aki a napokban mindhárom gyerekét elveszítette. A gyerekeket az apjuk fojtott vízbe, mert fájdalmat akart okozni a nőnek. Debra most igyekszik megbirkózni a szörnyű tragédiával. A gyerekek holtestére Debra talált rá június 13-án, hétfőn apjuk otthonában Round Lake Beach-ben. A nő utoljára vasárnap este beszélt a gyerekeivel telefonon. Amikor azonban […] The post Az édesanya gyászolja három gyerekét, akiket az apjuk vízbe fojtott, hogy fájdalmat okozzon a nőnek appeared first on Twice.hu.
2022-06-17 17:57 | Twice - Bulvár
Amber Tramontana és Autum Shaw a tennessee-i Knoxville-ből ikertestvérek, akik egy véletlen egybeesés folytán gyakorlatilag egy időben estek teherbe, ráadásul ugyanazon a napon – a saját születésnapjukon – szültek, ami csak még csodálatosabbá tette számukra ezt a tapasztalatot. A nővérek egész életükben közel álltak egymáshoz, és felnőttként is ugyanazon a környéken laktak, de ez az […] The post Az ikertestvérek a saját születésnapjukon, kevesebb, mint 2 óra eltéréssel adtak életet kislányaiknak appeared first on Twice.hu.
2022-06-17 16:55 | Twice - Bulvár
Manapság sok híres férfi visel gyöngyöket, áttörve ezzel a nemi sztereotípiákat. A nyakláncoktól a karkötőkön át a gyűrűkig és fülbevalókig számos híresség, köztük rapperek, baseballjátékosok, zenészek és színészek is elkezdtek gyöngyöket viselni, így ez a trend az utóbbi néhány évben egyre inkább teret hódított, és úgy tűnik, tartósnak is bizonyul. Többek között Drake és Harry […] The post Egyre több férfi akar gyöngyöt a nyakába: nem félnek viselni az ékszert appeared first on Twice.hu.
2022-06-16 19:19 | Twice - Bulvár
A 30 éves Mindy Mikla és férje, a 60 éves Larry 9 éve élnek együtt, 5 éve házasok, és a köztük lévő korkülönbség soha nem zavarta őket. Tisztában vannak azzal, hogy nem mindenki fogadja el a kapcsolatukat, de nyíltan vállalják azt, és humorral válaszolnak az őket ért kritikára. Annak idején egy autóbaleset miatt ismerkedtek meg, […] The post „30 éves vagyok, a férjem pedig 60 – és válaszolunk azoknak, akik kritizálnak minket” appeared first on Twice.hu.
Bemutatkozás
Kategóriák
Portálok