Twice legfrissebb hírei

2023-09-24 20:51 | Twice - Bulvár
A penész kellemetlen probléma lehet a lakásokban – szerkezeti károkat okozhat, és súlyos egészségügyi kockázatot jelenthet az emberekre és az állatokra. A nagy mennyiségű nedvesség, például beázás vagy szivárgás miatt, különösen elősegíti a penészgombák terjedését. Arra azonban nem mindenki gondol, hogy a penész a növényeket is megtámadhatja, pedig maguk a növények és azok földje is […] The post Hogy kezeljük és előzzük meg a penészesedés kialakulását a szobanövényeken appeared first on Twice.hu.
2023-09-24 20:39 | Twice - Bulvár
Az orchideák rendkívül népszerű, de köztudottan igényes szobanövények, és sokaknak nehézséget okoz, hogy folyamatos virágzásra ösztönözzék ezeket a növényeket. A két leggyakoribb probléma a magas páratartalom és a következetes öntözés biztosítása. A lepkeorchidea vagy pillekosbor (Phalaenopsis) a legegyszerűbben gondozható orchideafajta, ami különböző színekben és méretekben kapható. Ezek az orchideák több hétig virágoznak, és nem igényelnek […] The post Ezzel a természetes tápoldattal öntözd az orchideát, ha azt akarod, hogy virágozzon! appeared first on Twice.hu.
2023-09-24 15:46 | Twice - Bulvár
Drámai pillanatoknak voltak szemtanúi mindazok, akik szombat este a The Voice adását nézték. Trokán Nóra húga, a 25 éves Magyar Elektra is jelentkezett a tehetségkutatóba, ám akkora volt rajta a nyomás, hogy elbukott a produkciójában, egyik coach sem fordult meg a székével. A fiatal lány sírva borult ki a színpadon, és elmondta, sikeres nővérei miatt […] The post „Így nem jó látni az embernek a saját testvérét” – Trokán Nóra megszólalt, miután húga kiborult a The Voice-ban appeared first on Twice.hu.
2023-09-23 21:56 | Twice - Bulvár
A levéltetvek apró rovarok, amelyek kiszívják a nedvet a növények leveleiből. Ha megtámadják a növényeket, a neem olaj és a kovaföld a legjobb természetes megoldások közé tartoznak, de a legjobb, ha megpróbáljuk megelőzni a fertőzést. Hogy lehet felismerni a levéltetveket A levéltetvek (Aphidoidea) apró, élősködő rovarok, amik a növény nedveivel táplálkoznak. Általában élénk citromzöld színűek, […] The post Ezzel permetezd a szobanövényeket, hogy megszabadulj a levéltetvektől! appeared first on Twice.hu.
2023-09-23 21:31 | Twice - Bulvár
Nem kell aggódnod, ha szezon végén bizony még jócskán terem a zöld paradicsom a kertedben, hiszen könnyen be lehet érlelni azokat is. Augusztus végén, szeptemberben már teljesen természetes, hogy a paradicsom ideje kezd lejárni, elsárgulnak és lehullanak a levelei, és a zöld példányok sem tudnak már beérni. Ne gondolkozz sokat, az elkorhadt töveket húzd ki […] The post Ezzel a 2 egyszerű trükkel még szeptember végén is beérlelheted a zöld paradicsomot! appeared first on Twice.hu.
2023-09-23 21:15 | Twice - Bulvár
Drámai pillanatoknak lehettek szemtanúi mindazok, akik szombat este a The Voice adását nézték, ugyanis a versenyben fellépett Trokán Nóra húga is, a 25 éves Magyar Elektra. A fiatal lány összeomlott a színpadon, miután egyik szék sem fordult meg a produkciója alatt. A 25 éves Magyar Elektra életében kicsi kora óta fontos szerepet tölt be a […] The post Zokogásban tört ki Trokán Nóra húga a Voiceban, miután egyik coach sem fordult meg a produkciójára appeared first on Twice.hu.
2023-09-23 20:27 | Twice - Bulvár
Oláh Vivien tavaly is szerencsét próbált a Sztárban sztár leszek!-ben, ám akkor nem sikerült neki. Idén visszatért a TV2 tehetségkutatójába, hogy legyőzze legnagyobb félelmét és beénekelje magát a döntőbe. Vivi egész évben arra várt, hogy ismét eljöhessen a Sztárban sztár leszek!-be, hogy ismét megmutassa micsoda tehetség lakozik benne. Legnagyobb vágya, hogy bekerüljön az élő showba. […] The post „Kiénekelted a lelkedet” – a csillagokat is leénekelte az égről a Sztárban sztár leszek! versenyzője appeared first on Twice.hu.
2023-09-23 19:28 | Twice - Bulvár
A 23 éves Linda Andrade korábban orvosi karrierről álmodott, de azt mondja, most nagyon boldog a „hagyományos feleség” szerepében a férje mellett, aki eltartja. A nő házasságról alkotott nézetei meglehetősen nagy vitát váltottak ki a közösségi médiában. Linda bevallotta, hogy még soha életében nem fizetett számlákat, mivel a férje, a 27 éves Ricky a pénzkereső […] The post A hagyományos elveket valló feleség szerint minden nőnek otthon kellene maradnia, hogy gondoskodjon a férjéről appeared first on Twice.hu.
2023-09-23 10:15 | Twice - Bulvár
A gyerekek olyanok, mint a szivacsok; magukba szívják mindazt, amit mondunk nekik, és ha ezek nem a megfelelő dolgok, az hosszú távon is káros hatással lehet rájuk. A legtöbb ember felnőttkorában is magában hordozza azokat a viselkedésformákat és negatív érzéseket, amikkel még gyerekkorában találkozott. Egy tanulmány megállapította, melyek azok a szavak, kifejezések, amiket soha nem […] The post A szakértők szerint ez az 5 legkárosabb szó, amit egy gyereknek mondhatunk appeared first on Twice.hu.
2023-09-22 20:48 | Twice - Bulvár
Az orchidea az egyik legnépszerűbb szobanövény, sok lakás dísze, szebbé varázsolja a légkört és a hangulatot. Ezenkívül nagyra értékelik szimbolikus jelentése miatt is: egyes kultúrákban jóléttel, gazdagsággal és isteni védelemmel azonosítják. Ha be szeretnéd vonzani a jót az életedbe, vásárolj egy pár cserép orchideát, és tedd a megfelelő helyre. A Feng Shui szakértők úgy vélik, […] The post Erre a helyre tedd az orchideát a lakásban, hogy boldogságot hozzon az életedbe! appeared first on Twice.hu.
Hirdetés
Kemence kályha építõ kézi vetésû tégla !Bajai telephelyen !
300 Forint | Lakás, otthon, kert, barkács | Bács-Kiskun | Baja
2023-09-22 20:27 | Twice - Bulvár
Minden gyümölcsfa egy igazi kincs, de sajnos sok gyümölcsfa tulajdonos nincs tisztában azzal, hogy hogyan is kellene jól és megfelelő módon gondozni egy fát ahhoz, hogy egészséges termést hozzon. Sokan nem értik, hogy miért lehet az, hogy az ősz beköszöntével sok alma már a fán rothadásnak indul? Ne hagyjuk, hogy egy egyszerű hiba az egész […] The post Ezért indul már a fán rothadásnak az alma! – Ne hagyd, hogy egy egyszerű hiba az egész éves termést tönkre tegye! appeared first on Twice.hu.
2023-09-22 20:05 | Twice - Bulvár
Sok vidéki család kertjében található meg a káposzta, hiszen ízletes leveleiből megannyi finom fogás készíthető és nem utolsó sorban, a magyar gasztronómia egyik fő alapanyagáról beszélünk! A szakképzett kertészek most azt is elárulják, hogy mivel érdemes a káposztát öntözni az őszi hónapok során, hogy megszabadulhassunk a termést dézsmáló répalepkék és káposztaférgek támadásaitól. Íme, a zseniális […] The post Ezzel a természetes szerrel érdemes védekezni a káposztákat ősszel dézsmáló férgek ellen! appeared first on Twice.hu.
2023-09-22 19:28 | Twice - Bulvár
A most 70 éves David és a 28 éves Jackie a Fülöp-szigeteken ismerkedtek meg, a nő szülőhazájában, 2016-ban, amikor David éppen az országban nyaralt. A férfi egy társkereső oldalon talált rá a fiatal nő profiljára, és annyira lenyűgözték a látottak, hogy azonnal randira hívta őt. „Gyakorlatilag felugrottam a székemből. Annyira lenyűgözött, amit láttam” – magyarázta. […] The post „Ő nem a nagyapám, hanem a férjem” – a 21 éves nő egy 42 évvel idősebb férfihoz ment feleségül appeared first on Twice.hu.
2023-09-22 10:59 | Twice - Bulvár
Egy amerikai férfi családja, aki megfulladt, miután autójával lehajtott egy összeomlott hídról, azt állítja, hogy a férfi azért halt meg, mert a Google nem frissítette a térképeit – írja a BBC. Philip Paxson családja a férfi halála miatt perli a vállalatot, azt állítva, hogy a Google gondatlanságból elmulasztotta jelezni, hogy a híd kilenc évvel korábban […] The post „Híd a semmibe”: egy autóbaleset áldozatának családja azzal vádolja a Google-t, hogy a sofőrt a folyóba ugrásra utasította appeared first on Twice.hu.
2023-09-22 10:39 | Twice - Bulvár
Egy japán turista megdöbbent, amikor megtudta, hogy a számla abban az étteremben, ahol vacsorázott, 1000 dollárt tesz ki (ez magyar forintban 360.000 forintnak felel meg), és kihívta a rendőrséget, azzal vádolva az éttermet, hogy nem tájékoztatták megfelelően a megrendelt ételek áráról – írja az Insider. Junko Shinba Szingapúrban járt, és a Seafood Paradise étteremben vacsorázott, […] The post Rendőrt hívott a turista, amikor kiderült, hogy 360.000 forintot kell fizetnie az éttermi étkezés után appeared first on Twice.hu.
2023-09-21 21:08 | Twice - Bulvár
Az ősz beköszöntével azt hihetnénk, hogy a rózsák virágzásának ideje már elmúlt. Pedig az ősz valójában az egyik legjobb időszak a rózsák számára, amik a hűvösebb hőmérséklettel újra virágzásnak indulnak. Van egy egyszerű feladat, aminek elvégzésével elérheted, hogy rózsáid a következő hetekben is bimbózzanak és virágozzanak az ősz folyamán. A trükk valójában egészen egyszerűen annyi, […] The post A rózsák „őrülten virágozni fognak”, ha most elvégzed ezt a könnyű, „10 másodperces” munkát appeared first on Twice.hu.
2023-09-21 20:55 | Twice - Bulvár
A növények megfelelő időben történő visszametszése ösztönözheti a friss növekedést és a fokozott virágzást, és még az olyan gyakori növénybetegségeket is csökkentheti, mint a lisztharmat. Ha azonban nem a megfelelő időben metszünk, az gátolhatja a virágzást és egyéb problémákat is okozhat. Ezért mielőtt a vegetációs időszak végén nekifognál megtisztítani a kertet, tudnod kell, mi az, […] The post 10 növény, amit soha nem szabad ősszel megmetszeni appeared first on Twice.hu.
2023-09-21 19:54 | Twice - Bulvár
Szeptember 23-tól a Nap búcsút vesz a Szűztől, és belép a legkiegyensúlyozottabb jegybe, a Mérlegbe. Egy kicsit két lábbal fogunk járni a Földön, lehetőséget kapunk arra, hogy megszabaduljunk az illúzióktól, és végre vállaljuk a felelősséget az életünkért. Szeptember 23-a jelentős nap az évben, hiszen ekkor kezdődik az őszi nap-éj egyenlőség. Nézzük, mit tanácsol az Univerzum […] The post Szeptember 23-tól a Nap belép a Mérleg jegyébe: fogadjuk méltósággal a változásokat! appeared first on Twice.hu.
2023-09-21 18:15 | Twice - Bulvár
Egy nő, aki arról álmodik, hogy hagyományos háziasszony lesz, megosztotta, milyen szigorú szabályokat kell betartaniuk a férfiaknak, ha randizni akarnak vele. A 24 éves ausztrál Kelsey Thom az úgynevezett „tradwife” vagyis tradicionális feleségmozgalom híve, ami az 1950-es évek háziasszony ideálját követi, vagyis azt, miszerint a férfi a családfenntartó, a nő pedig otthon marad, és gondoskodik […] The post „24 éves vagyok és az az álmom, hogy háziasszony legyek – csak olyan férfiakkal randizom, akik megfelelnek a szigorú szabályaimnak” appeared first on Twice.hu.
2023-09-20 22:52 | Twice - Bulvár
A muskátli rendkívül népszerű virág, ami sok erkélyen, illetve kertben megtalálható. Az alábbiakban megtudhatod, milyen technikákat kell alkalmaznod ősszel, hogy a növény egészséges maradjon, és a következő évben is látványosan virágozzon. A muskátlit sokan egynyári növényként tartják, és általában inkább cserépbe vagy balkonládába ültetik, mint közvetlenül a kertbe. A legtöbb muskátli tavasz közepén kezd virágozni, […] The post A kertész szerint ezért kell ősszel megmetszeni a muskátlit appeared first on Twice.hu.
Hirdetés
Kötött pulcsi /46-48/ 2 darab
4600 Forint | Divat, ruházat, ékszer | Gyõr-Moson-Sopron | Gyõr
2023-09-20 22:36 | Twice - Bulvár
Ahogy közeledünk a hűvösebb hónapok felé, itt az ideje, hogy átgondoljuk, hogy kellene kinéznie a kertnek jövő tavasszal, és megtegyük a szükséges lépéseket ennek megvalósításához. A szakértők szerint van egy egyszerű trükk, amivel akár meg is duplázhatod a rózsáid virágait a következő szezonban. Ha vannak rózsák a kertedben, az első és legfontosabb dolog az elhalt […] The post Ez az egyszerű művelet jövőre megduplázza a rózsákat a kertedben – szeptemberben kell elvégezni! appeared first on Twice.hu.
2023-09-20 22:26 | Twice - Bulvár
Az Egyesült Királyság vezető „kutyaharapás szakértője” most elárulta, hogy a manapság egyre népszerűbb Amerikai Bulldog kutyafajta miért támad olyan gyakran. A szigetország belügyminisztere, Suella Braverman, egy beadványban fogalmazta meg az úgynevezett „ördögkutyák” betiltására vonatkozó javaslatát, miután egy tomboló Amerikai Bulldog nemrég egy 11 éves kislányt marcangolt szét Birminghamben. A 11 éves Ana Paun a történtek […] The post A kutyaszakértő figyelmeztet: ez az 5 kutyafajta a legharciasabb, de betiltásukkal nem oldódna meg a kutyatámadások problémája! appeared first on Twice.hu.
2023-09-20 20:27 | Twice - Bulvár
A legnagyobb titokban mondta ki egymásnak a boldogító igent Osváth Zsolt YouTuber és szerelme, Patrik. A pár már 8 éve van együtt, a nagy napot, amelyen több ismert haza híresség is részt vett, szeptember 10-én tartották. Igazi álomesküvője volt Osváth Zsoltnak és szerelmének, Patriknak. A Való Világ egykori versenyzője, aki YouTube-videóival vált ismerté, többször beszélt […] The post Egybekelt Osváth Zsolt és szerelme: a YouTuber édesanyja születésnapján mondta ki az igent Patriknak appeared first on Twice.hu.
2023-09-20 17:05 | Twice - Bulvár
Egy 10 éves dél-afrikai kisfiú és egy benzinkutas valószínűtlen, de szoros barátságot kötöttek, ami világszerte sokak szívét meghatotta. A Vaughn nevű kisfiú 2019-ben találkozott Tonyval, egy benzinkutassal, miközben a gyerek édesanyja, Mandy éppen tankolt egy KwaZulu-Natal-i benzinkúton. Mandy egy Facebook bejegyzésben elárulta, hogy a fia akkor éppen nagyon beteg volt, de Tony pillanatokon belül mosolyt […] The post A 10 éves fiú egy biciklit ajándékozott egy benzinkúti dolgozónak, amit a saját megtakarított pénzéből vásárolt appeared first on Twice.hu.
2023-09-20 16:22 | Twice - Bulvár
A nő rájött, hogy a vőlegénye megcsalta őt a húgával – évekkel később, amikor újra megtalálta a szerelmet, és készült férjhez menni, a húga követelte, hogy koszorúslány lehessen az esküvőn. A családtagok véleménye megoszlott a kérdésben, és a nő végül egy tanácsadó rovathoz fordult segítségért. A nő 2022 júniusában osztotta meg a történetét a Dear […] The post A nő rájött, hogy a vőlegénye megcsalta őt a húgával – évekkel később a húga hajmeresztő ötlettel állt elő appeared first on Twice.hu.
2023-09-20 15:13 | Twice - Bulvár
A feleség megelégelte, hogy férje mindig másodlagosan kezeli! Az utolsó csepp a pohárban az volt, mikor rájött, hogy milyen csúfnévvel illeti őt a háta mögött! Annyi ok megbújhat amögött, hogy egy házaspár mégis a válás mellett dönt, ezért sose ítéljünk elsőre. Lehet, hogy egy veszekedés fajul el odáig, hogy valamelyik fél beadja a válókeresetet, míg […] The post Egyből beadta a válókeresetet a feleség, amikor megtudta, férje milyen gúnynéven szólítja őt a háta mögött appeared first on Twice.hu.
2023-09-20 11:46 | Twice - Bulvár
A szódabikarbóna sokoldalúan felhasználható a háztartásban, az egyik legjobb tisztító, fertőtlenítő és súrolószer. Azt azonban már kevesen tudják, hogy a kertben is nagy hatékonysággal alkalmazható. Többek közt a paradicsomtövek védelméről is gondoskodhatunk a szódabikarbóna segítségével. A szódabikarbóna csodálatos tulajdonságait a 19. század közepén fedezték fel, azóta egyetlen háztartásból sem hiányzik. A szódabikarbóna nagyon jó zsíroldó, […] The post Az egyik legnagyobb problémát oldhatod meg a veteményesben, ha a szódabikarbónát aszpirinnel kevered! appeared first on Twice.hu.
2023-09-20 11:28 | Twice - Bulvár
A szobanövények nem csak szépen dekorálják a lakást, hanem hatásukra sokkal tisztább és egészségesebb lesz a levegő. Számos trükk és házi praktika létezik, amely segítségével gondoskodhatunk szobanövényeink szépségéről. Az alábbiakban bemutatjuk, hogy hogyan segíthet a joghurt abban, hogy a szobanövények szépek és egészségesek legyenek. A joghurt nélkülözhetetlen étel a konyhában, sokan azonban a kertészkedéshez is […] The post Ezért jó, ha joghurtot teszünk a szobanövényeinkre! appeared first on Twice.hu.
2023-09-19 21:03 | Twice - Bulvár
Hamarosan itt az október, de ez még nem azt jelenti, hogy szünetet kellene tartanunk a kertészkedésben, sőt, meglepő, milyen sok zöldségfélét ültethetünk el ilyenkor. A különböző betakarítási időpontú növények kiválasztása különösen fontos a tél közeledtével. Kora ősszel még bőven van miből válogatni, a legfontosabb, hogy kihasználjuk a természetes fény minden egyes értékes percét, és például […] The post Ezeket a zöldségeket ültesd el októberben – A kertész szerint ezek a növények bírják a hideget! appeared first on Twice.hu.
2023-09-19 20:42 | Twice - Bulvár
A muskátlikat sokan egynyári növényekként tartják, és minden tavasszal új töveket vásárolnak, pedig valójában évelő növényről van szó, annak ellenére, hogy csak az enyhe fagyokat viseli el. Egy kis figyelemmel és gondoskodással azonban képes lehet áttelelni, és következő tavasszal ismét virágba borul. A muskátli átteleltetésének három különböző módja van, amik mind nagyszerűen működnek. A muskátli […] The post Nagymamám így gondozta télen a muskátlit: ez a 3 egyszerű módszer mindenkinek nagy segítség lesz! appeared first on Twice.hu.
Hirdetés
Kézben vállon is használható nõi táskák
5000 Forint | Divat, ruházat, ékszer | Gyõr-Moson-Sopron | Gyõr
2023-09-19 20:13 | Twice - Bulvár
Patai Annát mindenki a Megasztárból ismerheti, ahol az akkor 11 éves kislány mindenki szívét meghódította. Az énekesnő ma már 23 éves, és nemrég mondta ki a boldogító igent szerelmének. 23 évesen férjhez ment a 2010-es Megasztár egykori felfedezettje. Patai Anna a hétvégén mondta ki a boldogító igent szerelmének, Pallus Bencének. „2023.szeptember 16. Alig vártam, hogy […] The post A legnagyobb titokban ment férjhez Patai Anna: ilyen gyönyörű menyasszony volt a Megasztár felfedezettje! appeared first on Twice.hu.
2023-09-19 18:09 | Twice - Bulvár
Yesi és Bryan 2017-ben ismerkedtek meg az interneten. Szokatlan, de szívmelengető történetüket 2023 szeptemberében egy rövid YouTube videóban osztották meg, bepillantást engedve az embereknek a közös életükbe. A 34 éves Yesi egy ritka rendellenesség, az úgynevezett Diastrophic dysplasia miatt mindössze 55 centi magas. A rendellenesség elsősorban a porcokat érinti, megrövidült végtagokkal, az ízületek gyorsabb degenerálódásával […] The post Sokan kritizálták a férfit, amiért törpenövésű feleséget választott magának, családja egyenesen ’hülyének’ nevezte őt appeared first on Twice.hu.
2023-09-19 10:22 | Twice - Bulvár
2023. szeptember 23-án, szombaton, magyar idő szerint 8:50 perckor a földi egyenlítő síkja áthalad a Nap középpontján. Ez az esemény a csillagászati ősz kezdetét jelzi – a Földön mindenütt az éjszaka egyenlő hosszúságú lesz a nappallal. Ezt követően, az északi féltekén a nappalok rövidülnek, az éjszakák pedig egyre hosszabbak lesznek, és a sötétség időtartama végül […] The post Őszi napéjegyenlőség – ekkor kezdődik a csillagászati ősz 2023-ban! appeared first on Twice.hu.
2023-09-19 09:45 | Twice - Bulvár
Tegnap indult a Kőgazdag Fiatalok a TV2-n, amelynek egyik szereplője Dulin Metta is, aki takarítónő segítségével tartja rendben lakását. A fiatal lány rendkívül érzékeny a rendre és a tisztaságra. Polgárpukkasztó realityvel érkezett tegnap este a TV2, amelyben Kőgazdag Fiatalok engednek betekintést fényűző életükbe. A műsor egyik szereplője Dulin Metta, akit a nézők már megismerhettek A […] The post „Ne borítsd fel a csizmámat, mert szerintem többe került, mint a te féléves fizud!” – Metta keményen beszólt a takarítónőjének appeared first on Twice.hu.
2023-09-18 21:01 | Twice - Bulvár
A komposzt nemcsak tökéletes tápanyagegyensúlyt biztosíthat, dúsítva a kert talaját, de mulcsként is használható, hogy segítsen megtartani a nedvességet, miközben táplálja a növényeket. Bár a nyár a tökéletes időszak a komposzt készítésére, télen is van lehetőség a komposztkupac fenntartására. A két legegyszerűbb összetevő, amit a komposzt halom elindításához használhatsz az elszáradt őszi levelek és a […] The post Ez a két 2 hozzávaló kell a tökéletes komposzt elkészítéséhez: így szabadulhatsz meg az őszi falevelektől appeared first on Twice.hu.
2023-09-18 20:44 | Twice - Bulvár
A rózsák különösen alkalmasak az őszi ültetésre, ráadásul ilyenkor a rózsatövek olcsóbbak is, mint tavasszal. Az őszi ültetés sok szempontból előnyösebb lehet, mint a tavaszi, ilyenkor ugyanis általában enyhébb az időjárás és több a csapadék is, és a növények gyökérzetének így van esélye kifejlődni a következő vegetációs időszak előtt. A szabadgyökerű rózsatő elültetése igényli a […] The post A kertész szerint ezért éri meg ősszel elültetni a rózsát appeared first on Twice.hu.
2023-09-18 19:44 | Twice - Bulvár
Tommy egy 13 éves Brown Swiss fajtájú ökör, aki eléri az 1,87 méter magasságot, és egy massachusettsi farmon él, gazdájával Fred Balawenderrel, valamint annak lányával, Laurie-val. Egynapos kora óta a család farmján él, és igazi házi kedvencként gondolnak rá, nem pedig haszonállatként. Annak ellenére, hogy nagy borjú volt, soha nem gondolták volna, hogy eléri a […] The post Tommy, az ökör 1,87 méter magasságával a világ legmagasabb élő szarvasmarhája appeared first on Twice.hu.
2023-09-18 19:17 | Twice - Bulvár
A vőlegény és a hét menyasszony egy nagyszabású esküvői szertartáson fogadtak örök hűséget egymásnak – ráadásul a menyasszonyok közül ketten nővérek voltak. A 43 éves Habib Nsikonnene hazájában, Ugandában ismert gyógyítónak számít, most azonban azzal került címlapokra, hogy egyszerre hét nőt vett feleségül. Ugyanakkor azt is elmondta, hogy itt még nem tervez megállni, még több […] The post 7 nőt vett feleségül a férfi egy nagyszabású esküvői szertartáson, 40 limuzinnal szállította a vendégeket a fogadásra appeared first on Twice.hu.
2023-09-18 17:51 | Twice - Bulvár
A férfi már egy ideje gyanakodott arra, hogy a menyasszonya megcsalja, ezért magánnyomozót fogadott, hogy kövesse a nőt a barátnőivel közös nyaralása alatt, és a nyomozás beigazolta a gyanúját. A férfi, aki a Reddit-en osztotta meg a történetét, elmondta, hogy a menyasszonya, akivel 5 éve vannak együtt, minden évben elmegy nyaralni a barátnőivel, és miután […] The post „Magánnyomozót fogadtam fel, hogy kövesse a menyasszonyomat – a nyomozás eredménye teljesen lesújtott” appeared first on Twice.hu.
2023-09-18 15:18 | Twice - Bulvár
Hétfő este indul a TV2 legújabb reality sorozata, a Kőgazdag Fiatalok, amelyben nyolc dúsgazdag magyar fiatal életébe tekinthetünk bele. A sorozat már most kedélyeket borzongat, találkozhatunk benne PSG Ogli-val is, de feltűnik Tuvic Aleksandra is, akit a nézők már a Nagy Ő-ből és a Farm VIP-ből is ismerhetnek. Tuvic Aleksandra is szerepelni fog a ma […] The post A Kőgazdag Fiatalok Aleksandrája akár egy 80 éves férfivel is összejönne: „Minél idősebb, annál jobb” appeared first on Twice.hu.
2023-09-18 08:33 | Twice - Bulvár
Gioseppe Leto csak a Sztárban sztár leszek! kedvéért érkezett Magyarországra, interneten keresztül látta a műsort és annyira megtetszett neki, hogy úgy döntött jelentkezni fog. A szicíliai férfi egy operával készült, hogy megmutassa a magyar közönségnek, nem csak az idős korosztály kedvelheti ezt a műfajt. Verdi Traviata áriáját adta elő a stúdióban, amivel hatalmas sikert aratott. […] The post Olasz operaénekes aratott hatalmas sikert a Sztárban sztár leszek!-ben appeared first on Twice.hu.
2023-09-17 21:11 | Twice - Bulvár
A levendula egyre közkedveltebb lesz mifelénk is, nagyon sok udvart, kertet, parkot, közteret díszít a nyár közepétől ősz elejéig illatozó félcserje. Nézzük, hogyan kell bánni vele, hogy egy szezonban kétszer is virágozzon. A metszés nagyon fontos a levendula számára, elősegíti a bőségesebb virágzást, és megakadályozza, hogy a szárak túlságosan elfásodjanak – mondta Stephen Robins, a […] The post Mikor kell megmetszeni a levendulát? A szakértők szerint ebben az őszi hónapban a legideálisabb! appeared first on Twice.hu.
2023-09-17 20:54 | Twice - Bulvár
Akinek nincs és soha nem is volt házi kedvence, az el sem tudja képzelni, hogy mekkora fájdalom lehet végső búcsút venni egy kisállattól. Azonban az életben vannak olyan pillanatok, amikor egy-egy súlyosabb betegség esetén a legjobb döntés mégiscsak az, ha örökre elbúcsúzunk szeretett kedvencünktől a saját érdekében. Akárhogyan is alakuljon, legfőképp az elaltatást végző állatorvosnak […] The post A tapasztalt állatorvos szívfacsaró bejegyzésben üzen minden gazdinak, akinek a kutyájára eutanázia vár! appeared first on Twice.hu.
2023-09-17 20:35 | Twice - Bulvár
Amikor a felhasznált vagy elfogyasztott víz minőségére gondolunk nem csak a saját egészségünket kell szem előtt tartanunk, hanem a szobanövényeink épségét is. Valószínűleg sokunkkal történt már meg, hogy a csapvízből áradó erős klórszag örökre elvette a kedvünk annak felhasználásától s így arról is lemondtunk, hogy azzal öntözzük szeretett növényeinket a lakásban. Szerencsére számos olyan megoldás […] The post Ha igazán szép és egészséges szobanövényekre vágysz, ezt tedd a csapvízzel mielőtt megöntöznéd őket! appeared first on Twice.hu.
2023-09-17 18:46 | Twice - Bulvár
A 25 éves Balog Kitti nehéz időszakon van túl, szerelme elhagyta és a babáját is elvesztette, a Sztárban sztár leszek! színpadán a fájdalmát énekelte ki, produkciójával könnyekig hatotta Köllő Babettet. Kittit sok csalódás érte, a zene minden egyes élethelyzetében egy kapaszkodó volt számára. Egy olyan dallal lépett színpadra, ami nagyon közel áll a szívéhez. Beyoncétől […] The post Köllő Babett zokogásban tört ki a babáját elvesztő versenyző produkcióján appeared first on Twice.hu.
2023-09-17 15:17 | Twice - Bulvár
Olyan történt a Sztárban sztár leszek! szombati adásában, ami a műsor történetében eddig soha, Majka kérdezett rá a közönségnél, hogy van-e olyan, aki énekel és szívesen jelentkezett volna a műsorba. Kiderült, hogy van egy lány a közönségben, aki gyakran énekel, percek alatt a színpadon találta magát. A 20 éves Fehérvári Fruzsina a közönségből lépett színpadra […] The post Sztárban sztár leszek!: Majka a közönség soraiból fedezte fel a csodás hangú lányt appeared first on Twice.hu.
2023-09-16 22:02 | Twice - Bulvár
A tél beköszönte előtt a gyümölcsösökben végzett utolsó nagy munka nem más, mint az őszi betakarítás. Ahhoz, hogy a leszedett gyümölcsök élettartama a lehető leghosszabb legyen fontos odafigyelni, hogy mikor és milyen módszerrel takarítjuk be őket. Így hát lássuk is, hogyan érdemes szedni és tárolni az almát. Ősz, a gazdag termés betakarításának időszaka Az ősz […] The post A kertész szerint, ezek a jelek jelzik, ha beérett az almatermés – ez a legideálisabb őszi időszak a szedésre! appeared first on Twice.hu.
2023-09-16 22:01 | Twice - Bulvár
Az orchideák különlegesen szép, de viszonylag kényes növények, éppen ezért, ha azt szeretnénk, hogy minél többet virágozzanak, nagyobb figyelmet kell fordítani a gondozásukra. A kávézacc elősegíti az orchidea virágzását, és, mivel ez a módszer szinte teljesen ingyen van, érdemes kipróbálni. Reggelente a kávé a legtöbb ember számára egyenlő egy életmentéssel, azonban azt már kevesen tudják […] The post Ezzel a trükkel elérheted, hogy az orchideák bámulatosan virágozzanak – az eredmény magáért beszél! appeared first on Twice.hu.
2023-09-16 21:52 | Twice - Bulvár
A 18 éves nyárádszentbenedeki Szakács Erika az éneklés mellett, a festészetben is otthonosan mozog. Tehetsége és rutinja ellenére mégis nagyon izgult a színpadra lépés előtt, Istenes Bence egy nagy öleléssel bátorított a fiatal lányt. Szakács Erika a Radiohead ‘Creep’ című dalával lépett színpadra a The Voice-ban, produkciójával mind a négy coacht levette a lábáról, mind […] The post „Leszállt egy angyal” – a 18 éves erdélyi lány lenyűgözte gyönyörű hangjával a Voice coachait appeared first on Twice.hu.
2023-09-16 21:02 | Twice - Bulvár
A fiatal anyuka szétzúzta a színpadot a The Voice harmadik meghallgatásán, a coachok egyöntetűen nyomták meg a gombot, hatalmasat buliztak az AC/DC Highway to Hell című dalára. Deffent Györgyi olyan bulit csapott a The Voice színpadán, hogy Miklósa Erika, Manuel, Trokán Nóri és Curtis is állva bulizott a produkciója alatt. A fiatal énekesnő az AC/DC […] The post „Ez egy őserő volt” – A kétgyerekes anyuka szétzúzta a színpadot a The Voice-ban appeared first on Twice.hu.
Bemutatkozás
Kategóriák
Portálok