Twice legfrissebb hírei

2024-02-23 20:16 | Twice - Bulvár
Magabiztosnak és kiegyensúlyozottnak lenni alap, de mégis sokan küzdünk vele. Egy olyan világban, ahonnan a megtévesztő tökéletesség áramlik felénk, könnyű elbizonytalanodni, túl kevésnek tartani önmagunkat, boldogtalannak lenni. Te készen állsz arra, hogy kiderítsd, valójában melyik táborhoz tartozol? Magabiztos vagy-e, vagy inkább a félénk oldalon állsz? Amennyiben felkészültél arra, hogy megtudd önmagadról az igazságot, itt van […] The post Ezzel a gyors pszichológiai teszttel felmérheted a valódi önbizalom-szintedet! appeared first on Twice.hu.
2024-02-23 19:23 | Twice - Bulvár
A floridai édesanya azt mondja, szülőként az a dolga, hogy támogassa a gyerekeit, valamint, hogy rugalmasságra, kitartásra nevelje őket, és szerinte tévedés, ha egy szülő barátkozni próbál a gyerekeivel, vagy megpróbálja minden lépésüket felügyelni. A 43 éves Meredith Masony a floridai Jacksonville-ből három gyereket nevel, akik 13, 15 és 17 évesek. Az édesanya azt mondja, […] The post A háromgyerekes édesanya elárulta, miért nem hajlandó a gyerekei barátja lenni appeared first on Twice.hu.
2024-02-23 17:28 | Twice - Bulvár
Amikor Michael Hoskin megismerkedett mostani feleségével, Turia Pitt-tel, a nő szépsége lenyűgözte őt. 2011-ben Turia testének 65%-a megégett egy pusztító tűzvészben, de Michael kitartott mellette, és a házaspárnak mostanra két gyereke is született. Hoskin felesége, Turia Pitt 2011-ben a nyugat-ausztráliai Kimberleyben egy ultramaratonon vett részt, amikor egy erdőtűz csapdájába esett. A tragikus incidensben elveszítette jobb […] The post Sokan meg voltak győződve, hogy férje elhagyja, miután súlyos égési sérüléseket szenvedett – Azóta összeházasodtak, és két gyerekük született appeared first on Twice.hu.
2024-02-22 20:39 | Twice - Bulvár
Jane Seymour angol származású színésznő, akire mindenki az időtlen szépség és kecsesség tökéletes példájaként tekint, de amellett, hogy igazi hollywoodi ikon, a most 73 éves Seymour író és odaadó édesanya is. Seymour négyszer volt férjnél, és négy gyereke született, a 41 éves Katherine és a 38 éves Sean Flynn David Flynnnel kötött házasságából, illetve 27 […] The post A 73 éves Jane Seymour büszkén mutatja meg ikerfiait, akiknek 44 évesen adott életet appeared first on Twice.hu.
2024-02-22 18:55 | Twice - Bulvár
Egy nő, akinek 8 különböző férfitól született 11 gyereke, rengeteg kritikával szembesül, de ő úgy érzi, számára ez a felállás működőképes, és el is magyarázta, miért. Phi egy Tennessee államban élő édesanya, aki 11 gyereket nevel 8 különböző apától, de egyik férfival sem él együtt. Egy videóban válaszolt a kritikára, amit egyedi családi állapota miatt […] The post A nő, akinek 11 gyereke van 8 különböző férfitól, elmagyarázta, miért jobb 8 apa, mint 1 appeared first on Twice.hu.
2024-02-21 21:00 | Twice - Bulvár
A 22 éves Alex egy 7 éves kisfiú, Milo édesanyja. Amikor megtudta, hogy terhes, még csak 14 éves volt, és 15 évesen adott életet a fiának. Bár kezdetben nagyon félt, és sok kihívással kellett szembenéznie, nem bánta meg, hogy megtartotta a babát, és azt mondja, Milo hatalmas motivációt jelent neki, mivel az a legfontosabb a […] The post A fiatal édesanya 14 évesen esett teherbe – Nagyon sok kritikát kapott, de nem bánja, hogy életet adott a gyerekének appeared first on Twice.hu.
2024-02-21 19:50 | Twice - Bulvár
Az influenszer és vlogger Ruby Franke éveken át osztott meg videókat a családjáról, és adott gyereknevelési tanácsokat más szülőknek, tavaly szeptemberben azonban fény derült a riasztó valóságra – a nő érzelmileg és fizikailag egyaránt bántalmazta a gyerekeit. Mindez akkor derült ki, amikor Franke 12 éves fia megszökött a nő üzlettársa, Jodi Hildebrandt otthonából, és a […] The post Évekre börtönbe kerül a gyerekneveléséről híres YouTuber anyuka, amiért gyerekeit kínozta appeared first on Twice.hu.
2024-02-21 19:26 | Twice - Bulvár
A Pöttöm óriások (Little People, Big World) című valóságshow-ból ismert Zach Roloff gondoskodni szeretne arról, hogy a gyerekei készen álljanak bármire, ami rájuk várhat – beleértve az édesapjuk elvesztését is. Zach agyába már régebb beültettek egy shunt csövet – ez egy vékony szilikon cső rendszer, ami képes elvezetni a fejből valamely más testüregbe a fölösleges, […] The post A Pöttöm óriások sztárja agyműtéten esett át, és szembesült azzal a kilátással, hogy a feleségének el kell magyaráznia a halálát a gyerekeiknek appeared first on Twice.hu.
2024-02-21 16:18 | Twice - Bulvár
Tóth Gabit többen is azzal vádolták, hogy pedofilokat támogatott azzal, hogy nem vett részt a múlt pénteken megrendezésre került gyermekvédelemért rendezett tüntetésen. Az énekesnő Instagram-oldalán fakadt ki, miután, állítása szerint, rengeteg bántó és támadó üzenetet kapott amiért, hogy nem vett a pénteki tüntetésen, ahol számos influenszer azért kampányolt, hogy a kormány valós intézkedéseket tegyen a […] The post Tóth Gabi kifakadt az őt kritizálókra: „Normálisak vagytok, emberek? Álljatok már le!” appeared first on Twice.hu.
2024-02-21 15:38 | Twice - Bulvár
A modern kor emberének életében az elektronikus eszközök, különösen a laptopok, nélkülözhetetlen társak a mindennapokban. Legyen szó munkáról, tanulásról vagy szabadidős tevékenységekről, a hordozható számítógép biztonságos és kényelmes szállítása kiemelten fontos. Ebben nyújtanak pazar segítséget a laptop táska modellek, amelyek nem csupán funkcionálisak, hanem stílusos megjelenést terén sincsen szégyenkezni valójuk. Mi(k)re célszerű odafigyelni a kiválasztásnál? […] The post A laptop táska kétségtelenül a munka praktikus és stílusos kiegészítője appeared first on Twice.hu.
Hirdetés
Nagyon hatékony gyors finanszírozás garanciával
0 Ft. | Munka, állás | Veszprém | Hajmáskér
2024-02-21 15:01 | Twice - Bulvár
Hatalmas felháborodást keltett az interneten az a videó, amelyen egy idősebb éttermi alkalmazott az ujjával belenyúl az éttermi ételbe, később pedig a merőkanálból eszi a levest. Filmre vették egy kolozsvári bevásárlóközpont egyik éttermének alkalmazottját, miközben puszta kézzel evett a kirakatban árult ételekből. Mi több, még a levest is megkóstolja egyenesen a merőkanálból, majd zavartalanul visszateszi […] The post Azon kapták az étterem alkalmazottját, hogy kézzel eszik az ételből, majd a levesbe is belekóstol a merőkanál segítségével appeared first on Twice.hu.
2024-02-20 21:22 | Twice - Bulvár
Megan Montgomerynek látszólag tökéletes élete és házassága volt, legalábbis a közösségi oldalak tanúsága alapján. Valójában azonban bántalmazó kapcsolatban élt a férjével, aki rendőrként dolgozott, és végül családon belüli erőszak áldozata lett, amikor a férfi agyonlőtte egy parkolóban. Megan Montgomery tragikus története megmutatja, hogy is néz ki valójában a családon belüli erőszak. Megan 2017 júliusában ismerte […] The post Megan Montgomery tragikus története a családon belüli erőszak tipikus példája appeared first on Twice.hu.
2024-02-20 20:27 | Twice - Bulvár
Egy 5 éves kisfiú meghalt, miután egy fogorvos általános érzéstelenítésben eltávolította két tejfogát. December 17-én Marianna Vakhniak és párja, Viktor Pashnyk elvitték 5 éves fiukat, Velest a fogorvoshoz az ukrajnai Lviv egyik klinikájára, hogy kihúzzák két tejfogát. Veles állítólag nagyon izgult, ezért a sebész felajánlotta az altatás lehetőségét. Szülei, akik mindketten zenészek, beleegyeztek, de a […] The post Meghalt az 5 éves kisfiú miután a fogorvos eltávolította két tejfogát appeared first on Twice.hu.
2024-02-20 19:09 | Twice - Bulvár
Marieme és Ndeye születésekor az orvosok nem számítottak rá, hogy az összenőtt ikrek néhány napnál tovább élhetnek. A nővérek most 7 évesek, egy hagyományos iskolába járnak, és mindenkit megdöbbentenek fantasztikus életerejükkel. „Amikor már a kezdetektől fogva azt mondják, hogy nincs jövő, akkor csak a jelennek élsz” – mondta a lányok édesapja, Ibrahima, a BBC Inseparable […] The post Az orvosok mindössze napokat adtak a sziámi ikreknek, de ők bebizonyították, mekkorát tévedtek velük kapcsolatban appeared first on Twice.hu.
2024-02-20 17:46 | Twice - Bulvár
Az apuka megdöbbentő választ adott, amikor egy ismeretlen nő megkérdezte, aznap ő vigyáz-e a lányára – a közösségi média felhasználói nagyra értékelték a férfi válaszát. Kevin Clevenger egy TikTok videóban mesélte el az esetet, és ezzel rávilágított az apák szerepének fontosságára a gyerekek életében, valamint arra, hogy sokan még mindig hisznek a hagyományos nemi szerepekkel […] The post Az apukát megkérdezték, hogy aznap ő vigyáz-e a lányára – a nő arca elfehéredett a válasz hallatán appeared first on Twice.hu.
2024-02-19 21:01 | Twice - Bulvár
A nő és a férje négy éve voltak házasok, amikor fény derült a férfi titkos életére és második családjára. Karen és Mark élete látszólag tökéletes volt, és mindenük megvolt, amire csak vágyhattak. Az ausztrál házaspárnak ikerlányai születtek, és Perth egyik előkelő kertvárosában éltek. Mindez azonban kártyavárként omlott össze, amikor Karen egy alkalommal kicsomagolta férje bőröndjét, […] The post Épp kipakolta hazaérkező férje bőröndjét, amikor olyant talált benne, amire legrosszabb rémálmában sem gondolt volna appeared first on Twice.hu.
2024-02-19 19:48 | Twice - Bulvár
Kam megszállottsága a valósághű babák iránt a világjárvány idején kezdődött, de mostanra már több mint 20 ezer dollárt költött nem mindennapi hobbijára, és jelenleg 18 úgynevezett reborn babája van. Az irodavezetőként dolgozó Kam 2020 decemberében kezdte el egyedi gyűjteményét, miután a lányai babákat kértek karácsonyra. Az édesanyának addig fogalma sem volt a reborn babák létezéséről, […] The post A nő több mint 7 millió forintot költött élethű babákra: „A barátaim szerint hátborzongató, de nem érdekel” appeared first on Twice.hu.
2024-02-19 17:55 | Twice - Bulvár
Minden kutyatulajdonos tudja, hogy kedvenceink rengeteg örömet és feltétel nélküli szeretetet nyújtanak nekünk. Ez azonban még nem jelenti azt, hogy időnként ne mennének az idegeinkre. Fontos azonban figyelembe venni, hogy a kutyák nem úgy kommunikálnak, mint mi, emberek, és vannak bizonyos reakciók, amikkel negatív hatással lehetünk rájuk anélkül, hogy egyáltalán észrevennénk. Egy TikTok-videó pontosan ezekre […] The post 5 dolog, amivel megbántod a kutyád érzéseit anélkül, hogy észrevennéd appeared first on Twice.hu.
2024-02-19 08:52 | Twice - Bulvár
Várkonyi András és Fodor Zsóka hosszú évekig alakított házaspárt a Barátok köztben és a színpadon is, ám úgy tűnik az 50 éve tartó barátság nemrég megromlott közöttünk. Az egész ország a szívébe zárta Vili bácsit és Magdi anyust, a Barátok közt karaktereit alakító színészek nagyon jó barátságot ápoltak, számos alkalommal alakítottak házaspárt a színpadon, legutóbb […] The post Tönkrement Várkonyi András és Fodor Zsóka 50 éves barátsága appeared first on Twice.hu.
2024-02-18 20:07 | Twice - Bulvár
Egy nő amiatt panaszkodott a népszerű Reddit fórumon, hogy neveletlen gyerekek tönkretették a Valentin-napi randiját, és kíváncsi volt mások véleményére azzal kapcsolatban, mit kellene tenniük a szülőknek ilyen esetben. A 20-as éveiben lévő nő azt írta, a randevúja káoszba fulladt néhány „rosszul viselkedő gyerek” miatt. Elmondta, hogy a párjával egy elegánsabb éttermet választottak Valentin-nap alkalmából, […] The post „A sikoltozó gyerekek tönkretették a randimat – a gyerekeket ki kellene tiltani az éttermekből” appeared first on Twice.hu.
Hirdetés
Futár állás Nettó fizu 150-220e Ft/hó
0 Ft. | Munka, állás | Budapest | Budapest
2024-02-18 18:55 | Twice - Bulvár
A szem a lélek tükre – egy tekintet sok mindent elárul egy ember belső világáról. A viselkedése pedig az egyik leghűbb tükre a valódi személyiségének. Van, aki játékos és bohó. Van, aki komoly és merev. Az alapvonásainkat azonban csodálatosan finomíthatja egy olyan társ, aki mellett úgy is önmagunk maradhatunk, miközben kiteljesedettnek érezhetjük magunkat. Üdvözlet az […] The post Ti melyik pár vagytok a 4 közül? Itt van, mit jelent ez mások szemében! appeared first on Twice.hu.
2024-02-18 16:52 | Twice - Bulvár
Sydney van den Bosch mögött nehéz év áll, tavaly amellett, hogy karrierjében szép sikereket ért el, magánéletében nagy válságokat élt meg, épp zátonyra futott a házassága, édesapja pedig megbetegedett. A Szerencsekerék háziasszonya tavaly hatalmas megtiszteltetésnek érezte, hogy szerepelhetett a Dancing with the Starsban, és bár nem nyerte meg a showt, jó emlékként gondol vissza a […] The post Sydney van den Bosch megmutatta jóképű vőlegényét: ez a férfi kérte meg a kezét! appeared first on Twice.hu.
2024-02-18 08:58 | Twice - Bulvár
Szabó Ádám és Szabó Jennifer a Kismadár című dalt adja elő A Dal 2024 televíziós show-műsor második válogatóján. Azért jelentkeztek a Duna TV zenés műsorába, hogy megmutassák szerelmüket. „Egyből tudtam, hogy Jenni az igazi, amint megláttam tudtam, hogy ő lesz a feleségem, életem párja, a fő művem” – mondta Szabó Ádám a produkciójuk előtt. A […] The post „Rátok van írva, hogy ez egy nagyon nagy szerelem” – Szabó Ádám feleségével robbantotta fel a színpadot A Dal-ban appeared first on Twice.hu.
2024-02-17 20:18 | Twice - Bulvár
Amikor az esküvődet várod, és egyenként számlálod vissza napokat, csak arra tudsz gondolni, hogy mennyire tökéletes élet vár rád, közös lakással, háziállattal és gyerekekkel, akiket együtt neveltek majd fel a pároddal. Vannak viszont esetek, melyek csúnyán bele tudnak rondítani az efféle leányálmokba, de senki sem gondolná, hogy éppen egy édesanya az, aki ezt megteszi az […] The post „Anyám követeli, hogy teherbe essek, és a húgomnak adjam a gyereket – neki nem lehet gyereke” appeared first on Twice.hu.
2024-02-17 17:34 | Twice - Bulvár
Allison Esposito Medina egy New York-i vállalkozó, aki több mint egy évtizeden át építette a karrierjét, és többek között olyan vállalatoknak dolgozott, mint a Foursquare és a Google. Allison 2014-ben megalapította saját vállalkozását, a Tech Ladies-t, amivel az volt a célja, hogy segítsen az ezen a területen dolgozó nőknek munkát találni és fejlődni. Gyakorlatilag a […] The post 40 évesen ment nyugdíjba a milliomos nő, de 5 hónap után visszament dolgozni, mert unta magát appeared first on Twice.hu.
2024-02-17 11:48 | Twice - Bulvár
Két év szabadságvesztés után elhagyta a börtönt Aurelio. A Való Világ 6 győztese szombaton távozott a Kalocsai Fegyház és Börtönből, a további büntetését reintegrációs őrizetben tölti le bajai otthonában. Szabadult a börtönből Aurelio, az egykori villalakó két évet ült le büntetéséből, 2022 február 17-én vonult börtönbe, miután másodfokon 3 év 5 hónap börtönbüntetésre ítélte őt […] The post Aurelio kiszabadult a börtönből appeared first on Twice.hu.
2024-02-16 20:53 | Twice - Bulvár
Biztosan nem mondunk semmi újat azzal, ha kijelentjük, az ember nem csak szavakkal vagy testbeszéddel képes kommunikálni a környezetével. Rengeteg olyan apróság létezik, mellyel üzenhetünk másoknak, akár tudatosan, akár teljesen akaratlanul – nagyjából minden, amit mi képviselünk, amitől mi mi vagyunk, egy eszköz arra, hogy plusz információt közöljünk magunkról másoknak. Az alábbiakban egy érdekes személyiségtesztet […] The post Melyik típusú ruhát viseled a leggyakrabban? Íme, mit jelent ez mások szemében! appeared first on Twice.hu.
2024-02-16 19:02 | Twice - Bulvár
Néha számolnunk kell azzal, hogy az életünkben nem minden úgy történik, ahogy azt elképzeltük. Természetesen mindannyian azt szeretnénk, ha a dolgaink simán mennének, és sose érne bennünket csalódás, de a kudarcainkkal is tudnunk kell együtt élni – és egy rosszul sikerült randi még nem a világvége. Egy amerikai nő azonban annyira kiborult az idei első […] The post Balul sült el a randevúja – most arra biztat mindenkit, azonnal törölje magát a társkeresőkről! appeared first on Twice.hu.
2024-02-16 17:56 | Twice - Bulvár
Ha macskatulajdonos vagy, biztosan tapasztaltad már, hogy a cicád előszeretettel követ téged mindenhová a lakásban – még a fürdőszobába is. Gondolkoztál már el azon, vajon mi állhat ennek a viselkedésnek a hátterében? Esetleg szeretnéd leszoktatni erről kedvencedet, vagy éppen ellenkezőleg, azt akarod elérni, hogy egy kicsit nagyobb érdeklődést mutasson irántad? Egy macskaviselkedés-szakértő elmagyarázta, miért követik […] The post Egy szakértő elmagyarázza, miért követik a macskák mindenhová a gazdájukat appeared first on Twice.hu.
2024-02-15 20:27 | Twice - Bulvár
A pár 3 évvel ezelőtt házasodott össze Valentin-napkor, és bár eredetileg azt tervezték, hogy egy hét múlva elválnak, azóta is együtt vannak. Gunnar Michels és Danielle Gross Las Vegasban kötötték össze az életüket 2021. február 14-én. Csak nem sokkal korábban ismerkedtek meg, amikor Gunnar, egy TikToker elindított egy versenyt, hogy menyasszonyt találjon magának. Vezi această […] The post A nő, aki egy versenyen nyerte a férjét, elárulta, miért nem válnak el appeared first on Twice.hu.
2024-02-15 17:52 | Twice - Bulvár
Bár ezidáig a feltámadásról csak a Szentírásban olvashattunk, illetve jónéhány mozifilmben is láthattunk róla kiszínezett példákat, a való életben aligha lehettünk szemtanúi olyan jelenetnek, melyben egy halott ember visszatérne az életbe. Indiában viszont megtörtént: egy halottnak nyilvánított nő pillanatokkal a hamvasztása előtt támadt fel és sokkolta a jelenlévőket! Az indiai származású Bujji Aammáról van szó, […] The post Pillanatokkal a hamvasztása előtt tért vissza az életbe a nő, akit korábban halottnak hittek appeared first on Twice.hu.
2024-02-14 20:35 | Twice - Bulvár
Charity Craig 2012-ben fedezte fel férje félrelépését, és ezt a pillanatot egy gránáthoz hasonlította, ami teljes sötétségbe taszította az életét. Később azonban megértette, hogy ez mégsem a vég volt, hanem egy átalakulás kezdete. A következő nyolc hónap során, miközben Charity kétségbeesetten próbálta megmenteni a házasságát, rájött, hogy az út inkább a személyes megváltásáról és gyógyulásáról […] The post Hatalmas felháborodást váltott ki a nő, amikor kijelentette, hogy férje hűtlensége mentette meg a házasságukat appeared first on Twice.hu.
2024-02-14 19:26 | Twice - Bulvár
Tragikusan elhunyt egy ausztrál fiatalember, miután, hogy bizonyítsa a barátainak a bátorságát, megevett egy csigát. Az ostoba tréfából azonban szörnyű tragédia lett. Remélhetőleg ebből az esetből majd minden fiatal tanul, hogy nem attól leszel menő, mert valami butaságot csinálsz, hanem éppen attól, amiért nemet tudsz ezekre mondani! A barátok rengeteg veszélyes dologra képesek rávenni az […] The post Egy fogadás miatt, csigát evett az ausztrál fiatal – a viccnek szánt esetből tragédia lett! appeared first on Twice.hu.
2024-02-13 20:27 | Twice - Bulvár
Alig egy nap választ el a Szerelmesek Napjától, ezért jó időben felkészülnöd arra, hogy melyik az a virág, amelyet soha nem szabad ajándékoznod a kedvesednek! A legtöbben nem is tudnak róla, mekkora hibát követnek el, amikor ezt választják. Bár ellentmondásosnak tűnik, hogy egy virággal is mellé lehet nyúlni, tény, hogy egyes virágokat a szimbolikájuk miatt […] The post Ne kövesd el ezt a hibát – milyen virágot nem jó ajándékozni és miért, különösen Valentin-napkor appeared first on Twice.hu.
2024-02-13 20:01 | Twice - Bulvár
Egy édesanya a Reddit-en kért tanácsot, miután tinédzser lánya bevallotta, hogy terhes, és megkérte, hogy nevelje fel a gyerekét. A nő azonban nem hajlandó erre, és tudni szeretné, mások szerint mit kellene tennie. A nő nyíltan kijelentette, hogy nem hajlandó felnevelni az unokáját, és azt javasolta a lányának, hogy adja örökbe a gyereket, de a […] The post „A lányom azt akarja, hogy én neveljem fel a gyerekét – nem hajlandó örökbe adni” appeared first on Twice.hu.
2024-02-13 18:30 | Twice - Bulvár
Kelly Healey mindössze 30 éves volt, amikor 2018 augusztusában nagymama lett. Az ötgyerekes anyuka nem számított ugyan arra, hogy ilyen fiatalon már unokája születhet, de nagyszerűen kezelte a helyzetet, és azt mondta, semmi értelmét nem látta, hogy kiabáljon tinédzser lányával, aki teherbe esett. A most 18 éves Skye Salter 14 évesen esett teherbe, és az […] The post 30 évesen lett nagymama a nő, miután 14 éves lányának gyereke született appeared first on Twice.hu.
2024-02-13 17:08 | Twice - Bulvár
Mindannyian jártunk már így, amikor a tökéletes Valentin-napi üzenet megírása közben a fejünket vakartuk, de egyetlen jó üzenet sem jutott az eszünkbe. ‘Túl intenzív?’ ‘Mi van, ha nem érti a viccet?’ ‘Ez azt mondja neki, hogy szeretem őt?’ – megannyi kétely cikázik a fejünkben ilyenkor. Szerencsére a Twice.hu összeállított egy listát a romantikusabb üzenetekről, amelyeket […] The post A legszebb Valentin-napi üzenetek: küldj romantikus üzenetet szerelmednek! appeared first on Twice.hu.
2024-02-13 16:20 | Twice - Bulvár
Szőke András a Palikék Világában árulta el, hogy miért nincs se felesége, se gyereke. A 61 éves Szőke András színész-rendező nemrég a Palikék Világa vendége volt, ahol bensőségesen beszélt magánéletéről. A Három Igazság című műsorban elárulta, hogy miért nincs felesége és gyereke. „Voltak párkapcsolataim, amelyek – egészen biztosan az én hibámból is – időnként megszakadtak. […] The post Szőke András elárulta, hogy 61 évesen miért nincs felesége és gyereke appeared first on Twice.hu.
2024-02-12 21:33 | Twice - Bulvár
Julio Cruz nevét sok tanítványa nem fogja egyhamar elfelejteni. Elhivatottságáról és innovatív tanítási módszeréről vált ismertté diákjai körében, de a népszerűsége már túlmutat osztályterme falain, egy önzetlen gesztusnak köszönhetően, ami elterjedt a közösségi médiában. Julio Cruz ugyanis felajánlotta a segítségét egy Moira Hinojosa fiatal édesanyának, aki a tanítványai közé tartozott. Hogy segítsen neki részt venni […] The post Julio Cruz, a tanár, aki megdöbbentette a világot a kedvességével – A diákjai nem fogják egyhamar elfelejteni őt appeared first on Twice.hu.
2024-02-12 20:35 | Twice - Bulvár
Az édesanya rengeteg kritikát kapott rendhagyó módszerei miatt, de megvédte a döntését. Sharon Johnson, egy hatgyerekes utahi anyuka bevallotta, hogy a gyerekei hetente általában csak kétszer fürdenek. „A fürdési és zuhanyzási napok vasárnap és szerda, ha eközben szükségük van fürdésre, akkor természetesen lehetőségük van rá, de egyébként ennyi elég” – magyarázta Johnson egy TikTok-videóban, ami […] The post Kiakadtak az emberek az édesanyára, aki büszkén vállalja, hogy 6 gyereke csak kétszer fürdik egy héten appeared first on Twice.hu.
2024-02-12 19:07 | Twice - Bulvár
Az orvosok néhány nappal a szülést követően közölték a szülőkkel, hogy a kislányuk egy ritka rendellenességben szenved, amely a világon mindössze 30 embert érint, és nincsenek szemei. A Minnesotából származó Robert és Taylor Ice nagyon boldogok voltak, amikor megtudták, hogy babát várnak, különösen, mivel már egy ideje próbálkoztak, de fogantatási nehézségekkel szembeültek. A terhesség problémamentes […] The post Az édesanya könnyekben tört ki, miután közölték vele, hogy a kislánya szemek nélkül született appeared first on Twice.hu.
2024-02-11 21:04 | Twice - Bulvár
Horváth Charlie a minap a Meglepetések magazinnak adott interjút, amiben beszél a családjáról és a hivatásáról is, ugyanakkor azt is elmondta, mi a véleménye fiatalabb kollégáiról. Interjút adott a Meglepetés magazinnak Horváth Charlie, a beszélgetés során szóba jött fiatalabb kollégája is, Fehérvári Gábor Alfréd, Freddie, aki nemrég megnyerte a Csináljuk a fesztivál! idei döntőjét. „Ő […] The post Charlie szerint a fiatal zenészek tiszteletlenek: „Nem köszönnek, szinte észre sem vesznek” appeared first on Twice.hu.
2024-02-11 18:37 | Twice - Bulvár
Egy háromgyerekes édesanya, aki egy súlyos autóbaleset után 5 évig feküdt kómában, az orvosok döbbenetére magához tért, sőt, azóta már hosszú utat tett meg a felépülés felé is. Jennifer Flewellen 2017. szeptember 25-én szenvedett balesetet a michigani Nilesban, miután elvitte a fiait az iskolába. Éppen úton volt a munkahelyére, amikor az autója nekiütközött egy villanypóznának. […] The post A nő, aki egy autóbaleset után 5 évig feküdt kómában, az édesanyja viccén nevetve tért magához appeared first on Twice.hu.
2024-02-11 17:43 | Twice - Bulvár
Az emberközi kapcsolatok alapból bonyolultak, sokszor lehetetlen rajtuk eligazodni, fogalmunk sincs, akkor most merre van az irány, jók vagyunk vagy éppen most kevésbé jövünk ki egymással. A helyzet még trükkösebbé válik, ha a mérgező barátságok azonosításáról van szó. Mert léteznek ilyenek is, tény és való, kiszűrni őket pedig nagyon nehéz. Gyakran a közös nevetés, a […] The post A mérgező barát 9 klasszikus jele, ha ezt tapasztalod, azonnal menekülj! appeared first on Twice.hu.
2024-02-09 20:36 | Twice - Bulvár
A férfiak köztudottan nem a legjobbak az érzelmek kimutatásában, különösen, ha szerelemről van szó. Lehetséges, hogy nagyon is mélyen éreznek, de ezt nem szívesen mondják ki, mert félnek attól, hogy gyengének vagy sebezhetőnek tűnnek. De vannak jelek, amik arra utalnak, hogy egy férfi szeret téged, még ha fél is bevallani, vagy egyszerűen nem áll készen […] The post 9 jele annak, hogy a férfi szeret téged, még ha ezt nem is mondja ki appeared first on Twice.hu.
2024-02-09 18:52 | Twice - Bulvár
A férfi elárulta, hogy ruhában zuhanyozik, mert így nem kell mosnia, és ezzel pénzt spórol. A 31 éves, Ohio államból származó Greg valósággal a takarékosság megszállottja, és azt mondja, azzal, hogy a ruháit a zuhany alatt mossa ki, havonta körülbelül 12 fontot (5000 forint) spórol meg, mivel nem kell mosógépet vagy szárítógépet használnia. Amikor mosakszik, […] The post A férfi zuhanyzás közben mossa ki a ruháit: „Az emberek azt gondolják, hogy ez őrültség, de sokat spórolok vele” appeared first on Twice.hu.
2024-02-09 17:46 | Twice - Bulvár
A kínai asztrológiában csakúgy, mint a nyugatiban, 12 állatövi jegy van, és ezek az 5 alapvető elemmel (a Fa, a Tűz, a Föld, a Fém és a Víz) kombinálva más-más perspektívákat nyújtanak. A kínai újévet idén február 10-én köszöntik, és különböző jelentéseket és energiákat hoz magával. A holdújév kezdetét hagyományosan 15 napos ünnepség övezi. A […] The post Február 10-én ünneplik a kínai újévet: Mire számíthatunk a Fa Sárkány évében, és mi jellemzi azokat, akik ebben a jegyben születnek appeared first on Twice.hu.
2024-02-08 21:34 | Twice - Bulvár
A házaspár között 27 év korkülönbség van – Az emberek gyakran az apjának nézik a férjét, de a nőt ez egyáltalán nem zavarja. A 29 éves nőt gyakran vádolják azzal, hogy csak a pénze miatt van együtt 56 éves férjével. A 27 éves korkülönbség miatt a pár rengeteg kritikát kap, és az emberek sokszor az […] The post “27 év korkülönbség van köztem és a férjem között, az emberek gyakran az apámnak nézik” appeared first on Twice.hu.
2024-02-08 19:20 | Twice - Bulvár
A kanadai Ontarióból származó Gennevieve Vaillancourt arcszőrzete tinédzserkorában kezdett el nőni, de sokáig megpróbálta elrejteni azt, és minden második nap borotválkozott. Mióta azonban elfogadta a szakállát, sokkal boldogabb. A most 40 éves Gennevieve 14 éves korában vette észre, hogy az arca oldalán sűrű pajesz kezdett nőni, végül pedig a bajusza és a szakálla is elkezdett […] The post „Az emberek undorítónak nevezik a szakállam, de én szeretek szőrös állú nő lenni” appeared first on Twice.hu.
2024-02-07 21:20 | Twice - Bulvár
Meg szeretnél tudni valami újat magadról? Kíváncsi vagy, milyen rejtett személyiségjegyekkel rendelkezel? Nem kell feltétlenül egy agyturkászhoz rohannod, vagy a szakkönyveket fellapoznod – elegendő, ha időt szánsz erre a szórakoztató, de tanulságos személyiségtesztre, mely csak pár percet vesz igénybe (és a figyelmedet), ám hasznos tudnivalókkal lát el önmagadról. Benne vagy? Az alábbi optikai illúzió azért […] The post Melyik állatot látod meg először? Figyelem, az első reakciód elárulja az igazi rejtett személyiséged! appeared first on Twice.hu.
Bemutatkozás
Kategóriák
Portálok