Twice legfrissebb hírei

2022-11-25 20:20 | Twice - Bulvár
A szívszorító képet, amin egy idős férfi látható felesége koporsója mellett, és ami azóta több ezer emberhez eljutott a közösségi médiában, egy fotós osztotta meg a Kentucky állambeli Columbiából, a család engedélyével. April Yurcevic Shepperd fotóst rendkívül meghatotta a pillanat, és késztetést érzett rá, hogy megörökítse, és másokkal is megossza azt. Az idős férfi családjának […] The post A gyászoló férj órákig ült felesége koporsója mellett: „Tudom, hogy nem hallasz, de szeretlek” appeared first on Twice.hu.
2022-11-25 19:50 | Twice - Bulvár
Szombaton győztest hirdetnek a Dancing with the Stars harmadik évadában, amelyben három táncospár méretteti meg magát, köztük Csobot Adél és Hegyes Berci, akik az évad egyik legjobb táncosai. Péntek reggel a Mokka vendégei voltak, ahol az eddig átéltekről beszéltek a műsorvezetőkkel. Csobot Adél és Hegyes Berci lehet a Dancing with the Stars idei nagy győztese, […] The post „Megkérhetlek, hogy ne fogdosd a kismenyemet?” – Istenes László élő adásban fenyegette meg Csobot Adél táncpartnerét appeared first on Twice.hu.
2022-11-25 18:56 | Twice - Bulvár
Az orvostudomány csodálatos, és bár azt mondják, minél többet tud az emberi testről, annál többet kell tanulnia, az orvoslás mégis rengeteg segítséget nyújt. Olyan dolgokat tesz lehetővé, melyek egyébként nem léteznének. Phillip Ridgeway és felesége, Rachel október 31-én lettek szülők. A nő ikreket hozott a világra. Az esetben az a rendkívüli, hogy az embriók, amikből […] The post Megszülettek az ikrek, akik születésükkor már 30 évesek voltak appeared first on Twice.hu.
2022-11-25 17:19 | Twice - Bulvár
Leo és Ruth Zanger az illinois-i Quincyből 2015. április 8-án üdvözölték 46. dédunokájukat, Jaxton Zangert. A házaspárnak akkor már 53 unokája, 45 dédunokája és egy ükunokája volt, így a 46. dédunoka születésével elérték a mágikus 100-as számot. Leónak és Ruth-nak 12 gyereke született 1956 és 1984 között, és mire legkisebb fiuk, Joe, 1984-ben megszületett, már […] The post A nagyszülők 60 év együtt töltött idő után üdvözölték a 100. unokát a családban: “Minél több, annál jobb” appeared first on Twice.hu.
2022-11-25 15:46 | Twice - Bulvár
A Farm VIP egyik celebje lett Szorcsik Viki, aki viselkedése miatt rengeteg támadást kapott. a Jóban rosszban egykori színésznője egy Instagram Storyban jelentette be, hogy édesanyja agyvérzést kapott, az orvosok jelenleg is az életéért küzdenek, mindezért pedig a kommentelők a felelősek. A piros csapat tagja lett Szorcsik Viki a Farm VIP-ban, aki Smaltig Dalmával közösen […] The post Agyvérzést kapott Szorcsik Viki édesanyja: a celeb szerint mindezért a kommentelők okolhatóak appeared first on Twice.hu.
2022-11-25 07:45 | Twice - Bulvár
A héten indult a Farm VIP harmadik évada, a negyedik adásban máris kiesett egy versenyző. Elsőként a sárgák csapatából távozott valaki, annak ellenére, hogy a piros csapattal ellentétben náluk nagy volt az összhang. De mivel a versenyben alul maradtak, ezért közölök esett ki valaki, mégpedig Tuvic Aleksandra. Valószínűleg sokan nem ismerik Tuvic Aleksandra nevét, de […] The post „Boldog vagyok, csak kicsit sok volt a botox” – megvan a Farm VIP első kiesője appeared first on Twice.hu.
2022-11-24 20:44 | Twice - Bulvár
Nostradamus francia asztrológus és misztikus jós rímekbe szedett profetikus könyve, a „Próféciák” ugyan még 1555-ben jelent meg először, de azóta is hihetetlen népszerűségnek örvend. Nostradamus könyvében elborzasztó próféciák szerepelnek, amelyek közül sok egyesek szerint kísértetiesen pontosnak bizonyult, többek között a második világháborúval, Hitler hatalomra jutásával és a francia forradalommal kapcsolatban. A francia asztrológus állítólag még […] The post Ezek Nostradamus leghátborzongatóbb jóslatai 2023-ra appeared first on Twice.hu.
2022-11-24 19:13 | Twice - Bulvár
Helybenhagyta az elsőfokú bíróság döntését és jogerősen életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélte a Fővárosi Ítélőtábla csütörtökön azt a férfit, aki 2000 májusában kalapáccsal agyonverte édesapját. A bírósági közlemény nem nevezte meg, de az áldozat Szilágyi István színművész. Az ítélőtábla honlapján olvasható közlemény szerint a rendszeresen italozó és pszichiátriai kezelés alatt álló vádlott korábban több alkalommal bántalmazta […] The post Jogerősen életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélték Szilágyi István fiát a színművész meggyilkolása miatt appeared first on Twice.hu.
2022-11-24 19:08 | Twice - Bulvár
Az édesanya elárulta, mennyire örül annak, hogy a név, amit kislányának választott, 2022-ben a legnépszerűbb lánynév lett. Ugyanakkor azt is elmondta, hogy ez a név nagyon sokat jelent a számára, mert egyfajta hidat képez az ő és párja különböző kulturális háttere között. A Babycentre által közzétett lista szerint 2022-ben a Sofia lett a legnépszerűbb lánynév […] The post „A lányunk neve lett a legnépszerűbb lánynév 2022-ben – ez a név hidat képez a kultúráink között” appeared first on Twice.hu.
2022-11-24 18:29 | Twice - Bulvár
Készen állsz arra, hogy kiderüljön, megtalálod-e az igaz szerelmet az év végére? Akkor olvass tovább. Íme a 3 igazán szerencsés csillagjegy a szerelemben 2022 utolsó heteiben. Megtalálod a lelki társad 2022 végére? Nézzük meg, mit mondanak az asztrológusok. Bika A Bika egy igazán romantikus lélek. Nagyon szép, nyugodt és kényelmes szeretetreméltóságod csillagjegy; képes megnyitni a […] The post 3 csillagjegy, aki 2022 végére megtalálja a nagy szerelmet appeared first on Twice.hu.
Hirdetés
Kõmûves munkákat vállalok
1 Ft | Szolgáltatás, szervíz | Budapest | Budapest
2022-11-24 17:25 | Twice - Bulvár
Mary Rose Madigan egy 28 éves ausztrál nő, aki a közelmúltban egy különös kérés miatt került a figyelem középpontjába az interneten: ugyanolyan rugalmasságot szeretne kapni a munkahelyén, mint az édesanyák, mert úgy érzi, ez őt is megilleti kutyatulajdonosként. Mary tavaly fogadott örökbe a párjával egy Frank nevű csivavát, és úgy érzi, bizonyos szempontból ugyanazok a […] The post A kutyatulajdonos ugyanolyan jogokat szeretne a munkahelyén, mint azok a nők, akiknek gyerekük van appeared first on Twice.hu.
2022-11-24 16:24 | Twice - Bulvár
Jayme Erickson mentős több mint 20 percig próbálta megmenteni a baleset súlyosan sérült áldozatát. A kanadai mentős ekkor még nem tudta, hogy az általa kezelt személy a 17 éves lánya – akit a sérülések súlyossága miatt nem ismert fel, és aki néhány nappal később meghalt. “Mentőorvosként a legrosszabb rémálmom vált valóra” – mondta Erickson, dokumentálva […] The post Autóbalesethez riasztották a mentőst, utólag tudta meg, hogy a saját lányát próbálta megmenteni appeared first on Twice.hu.
2022-11-24 13:00 | Twice - Bulvár
Nem csitulnak a kedélyek a Farm VIP-ban, a piros csapatban továbbra is cicaharc folyik, Szorcsik Viki és Smaltig Dalma keményen kipletykál mindenkit, harcot indítottak Nyertes Zsuzsa és Szarvas Andi ellen. A héten indult a Farm VIP újabb évada, és ahogy az várható volt, nem telik el konfliktusok nélkül. Míg a sárgák harmóniában élnek, és alig […] The post Farm VIP: Smaltig Dalma ordenáré módon sértette meg Nyertes Zsuzsát appeared first on Twice.hu.
2022-11-24 11:36 | Twice - Bulvár
A munkanadrágok praktikusak, kényelmesek és biztonságot nyújtanak a dolgozók számára. Általában olyan szakemberek esetén találkozunk vele, mint a vízszerelő, autószerelő, pedig számtalan más iparágban is kötelező a viselése. A munkanadrágot minden esetben a munkahelynek, a foglalkoztatónak szükséges biztosítania az alkalmazottak számára, így nem meglepő, ha a céglogó is rákerül mind a munkanadrágra, mind a kabátra, […] The post A munkanadrág típusok szakma szerint appeared first on Twice.hu.
2022-11-24 11:24 | Twice - Bulvár
Szombat este utolsó adásához érkezik a Dancing with the Stars harmadik évada. Az, hogy Csobot Adél, Pap Dorci vagy Somhegyi Krisztián emelheti-e fel a TV2 szuperprodukciójának trófeáját a magasba, kizárólag a nézők szavazatán múlik. A látványos fináléra visszatérnek a korábban kiesett párosok, a tavalyi győztes, Tóth Andi pedig fergeteges extra produkcióval készül. Fáradhatatlanul, három-három koreográfiával […] The post Szombaton kiderül, ki a Dancing with the Stars harmadik évadának győztese appeared first on Twice.hu.
2022-11-23 21:04 | Twice - Bulvár
A 17 éves nevadai lány halálos agydaganatban szenved, de ez sem akadályozhatta meg őt abban, hogy feleségül menjen szerelméhez és egyben legjobb barátjához. A lány őszintén beszél a történetéről a közösségi médiában, és igyekszik kihasználni a hátralévő időt. A Utah állambeli Vernalból származó Samantha Clark most a nevadai Elkóban él férjével, a 18 éves Brayden […] The post A 17 éves végstádiumú rákban szenvedő lány feleségül ment legjobb barátjához appeared first on Twice.hu.
2022-11-23 20:19 | Twice - Bulvár
Ritka pillanatnak lehettek szemtanúi a 73 éves Richard Gere rajongói. A Micsoda nő színésze és felesége, a 39 éves Alejandra Silva egy aranyos fényképet osztott meg az Instagramon, melyre aligha van precedens. A pár ugyanis igyekszik távol tartani magát és a családját a nyilvánosságtól, de olykor-olykor ők sem tudják megállni, hogy ne dicsekedjenek a 3 […] The post Ritka pillanat: Richard Gere és felesége édes fotót osztott meg hároméves kisfiáról appeared first on Twice.hu.
2022-11-23 17:26 | Twice - Bulvár
Sokan a mai napig azt gondolják, hogy az esztétikus megjelenés és a praktikus használat két különálló tényező, amiket lehetetlen közös nevezőre hozni. Kompromisszumokkal persze bele lehet futni egy-egy egészen jó vásárba, de amúgy az képtelenség, hogy minden jellemvonás stimmeljen. Pedig a sikeres beszerzés titka a kompromisszummentesség! És hogy ez miként valósulhat meg? Úgy, hogy a […] The post Nem kell többé a trendiség és a funkcionalitás között választani appeared first on Twice.hu.
2022-11-23 16:34 | Twice - Bulvár
A téli hónapoktól ritka, aki nem retteg. Bár imádjuk, ha hull a hó, és a benti melegből csodálhatjuk a fehér tájat, sokaknak kedvét szegi ez az idilli kép, ha a számlákról van szó. Télen ugyanis minden többe kerül, és bizony vannak családok, akiknek a kályha melege igazi luxus… Shane McDaniel és ikerfiai, Henry és Harrison […] The post Egy apa és fiai 80 teherautónyi tűzifát aprítottak fel és osztottak szét a rászorulóknak appeared first on Twice.hu.
2022-11-23 16:22 | Twice - Bulvár
Ördög Nóra folyamatosan pörög, mindig csinál valamit, ha nem a műsorvezetéssel foglalkozik, akkor férjével közös vállalkozásukat vezet, máskor nyaralnak és YouTube-csatornájukra gyártják a tartalmat. Idén karácsonykor megfogadta, behúzza a kéziféket és inkább pihenni fog. Rengeteg volt idén is a munkája Ördög Nórának, külső látszatra fáradhatatlan, ám egyszer mindenkinek szüksége van a pihenésre. Sokan azt hihetik, […] The post Ördög Nórának elege van a hajszából, főzni sem fog karácsonykor: “Nem vagyok hajlandó hullafáradtan bezuhanni a karácsonyfa alá” appeared first on Twice.hu.
Hirdetés
Új kartondoboz eladó
50 Ft | Lakás, otthon, kert, barkács | Borsod-Abaúj-Zemplén | Farkaslyuk
2022-11-23 15:58 | Twice - Bulvár
A podcast műsorok divatjukat élik jobban, mint valaha. Ha úgy érzed, hogy neked is van mondani vagy közölni valód, akkor simán határozhatsz úgy, hogy létrehozol egy podcast csatornát. Aztán hetente, kéthetente vagy havonta egy-egy új adással rukkolsz elő. A statisztikák, felmérések alapján a rendszeresség kifizetődő. Ha a heti podcast sok, nem bevállalható az sem baj, […] The post Podcastet szeretnél indítani? Így teheted meg! appeared first on Twice.hu.
2022-11-22 21:47 | Twice - Bulvár
Az üldözésről szóló álmok félelmetesek lehetnek, hiszen azért kell küzdenünk, hogy megmeneküljünk valamilyen minket fenyegető veszély elől. Az álombeli szimbólumok értelmezése szubjektív folyamat, és bármilyen részlet értelmezése függ a személyes asszociációtól, de Jane Teresa Anderson álomelemző szerint az üldözésről szóló álmok általánosságban véve arra utalhatnak, hogy az utóbbi időben figyelmen kívül hagytál valamilyen kellemetlen dolgot […] The post Ezt jelenti, ha azt álmodod, hogy üldöznek! appeared first on Twice.hu.
2022-11-22 20:48 | Twice - Bulvár
Amikor a kisfiú megtudta, hogy már nem sok ideje van hátra, az volt az egyetlen vágya, hogy életben maradhasson addig, amíg találkozhat születendő kishúgával. Minden nehézség ellenére kitartott, így eltölthetett egy kis időt újszülött testvérével. Az Egyesült Királyságbeli Bristolban élő Rachel és Lee Cooper már két fiú, Bailey és Riley szülei voltak, amikor megtudták, hogy […] The post A 9 éves rákbeteg kisfiú kitartóan küzdött, hogy életben maradjon, amíg a kishúga megszületik appeared first on Twice.hu.
2022-11-22 20:11 | Twice - Bulvár
Tóth Andi őszintén vallott arról, hogy nehéz időszakon van túl, az elmúlt évben nemcsak a munka viselte meg az énekesnőt, de nagyon sok kritikát is kapott. A Dancing with the Stars tavalyi győztese most kamerák elé állt, hogy tisztázza a nevét. Tóth Andi hazánk egyik legmegosztóbb híressége, sok bántást kapott az elmúlt időszakban, a sajtó […] The post “Miért kell engem bántani?” – Tóth Andi hosszas hallgatás után kamerák elé állt appeared first on Twice.hu.
2022-11-22 19:01 | Twice - Bulvár
Brittany Murphy Hollywood egyik legragyogóbb csillaga volt. Sikeres színészi és énekesi karrierje népszerűvé tette őt. 2009-ben viszont, mindössze 32 évesen, váratlanul meghalt. Pletykák és találgatások évekig keringtek a bulvárlapok oldalain, de Brittany halálának valódi oka azóta is rejtély. Sokan azt állítják, a Spinédzserek (Clueless) sztárja tüdőgyulladásban és kombinált drogmérgezésben halt meg, de vannak, akik kételkednek […] The post Brittany Murphy apja „elvesztette a reményt”, hogy megtudja, pontosan hogyan halt meg a lánya appeared first on Twice.hu.
2022-11-22 18:14 | Twice - Bulvár
A névválasztás a szülők egyik legbonyolultabb feladata. Nem könnyű megtalálni a nevet, mellyel az újszülött majd azonosulni tud – legyen hagyományos? Vagy inkább újszerű, modern? Vajon mit szólna hozzá a kis jövevény? Rengeteg szempont van, melyen át kell rágódni, de van, aki egyszerűen a kreativitására hallgat, és egyedi nevet talál ki a gyermekének. Pont. Igen […] The post „Önzőnek” nevezték a szülőket, amiért „nem létező” lánynevet adtak a gyereküknek! appeared first on Twice.hu.
2022-11-22 10:47 | Twice - Bulvár
Lakatos Márk az elmúlt időszakban nem kímélte a hazai celebeket, de a kormány intézkedéseiről is megvan a véleménye, amiről hangot is ad TikTok-videóiban. Ahogy tette most is Majka és Molnár Tomi közös dalával kapcsolatban. Majka valószínűleg nem teszi ki az ablakba, amit tőle kapott. Nem ez az első eset, hogy Lakatos Márk élesen kritizálja Majkát, […] The post Lakatos Márk páros lábbal szállt bele Majkába: keményen kiosztotta a rappert appeared first on Twice.hu.
2022-11-22 09:19 | Twice - Bulvár
Tovább folytatódik a Nagy Ő a TV2-n, ahol az elmúlt adásban Lékai-Kiss Ramóna arról kérdezte az Árpa Attila kegyeiért esdeklő nőket, hogy miként állnak a gyerekvállalás kérdéséhez. A műsor vezérhímének ez nagyon fontos, ezért szükséges volt körüljárni a témát. Metta kerek perec kijelentette, nem szeretne terhes lenni. “Nem tetszik egy terhes has, nem szeretném magamon […] The post Árpa Attila: “Elássa előttem magát az a nő, aki nem akar szülni” appeared first on Twice.hu.
2022-11-22 08:59 | Twice - Bulvár
A csomagszállítás ma már rutin, de a nagyobb csomagokkal még meggyűlhet a bajunk. Értékeink megóvása érdekében készültünk pár tippel, amit ha megfogadunk, akkor máris gyerekjáték lesz kiválasztani a nekünk legmegfelelőbb kézbesítőcéget a nagyobb csomagunk szállításához. 3+1 tipp nagy csomagok szállításához Ha az alábbiakat megfogadjuk, akkor szinte biztosak lehetünk abban, hogy a nagyobb csomagjaink – amelyek […] The post Mit kezdjünk a túlméretes csomaggal? 3+1 tipp a problémamentes szállításhoz appeared first on Twice.hu.
2022-11-21 21:58 | Twice - Bulvár
Nyolcvanegy éves korában hétfőn elhunyt Mészöly Kálmán 61-szeres válogatott labdarúgó, aki szövetségi kapitányként három időszakban irányította a magyar nemzeti együttest. A legendás játékos haláláról a család tájékoztatta az MTI-t. A Szőke Sziklaként ismert egykori középhátvédről november elején írta többek között egykori klubja, a Vasas, hogy a János Kórház belgyógyászati osztályára került, ahol tüdőgyulladás, keringési rendellenesség […] The post Meghalt Mészöly Kálmán appeared first on Twice.hu.
Hirdetés
Új kartondoboz eladó
50 Ft | Lakás, otthon, kert, barkács | Borsod-Abaúj-Zemplén | Országos
2022-11-21 20:58 | Twice - Bulvár
A szülők, akik már hat, tíz év alatti fiút nevelnek, kimondhatatlanul izgatottak lettek, amikor megtudták, hogy hetedik gyerekük kislány lesz. Az édesanya, Sarah Molitor valósággal sokkos állapotba került, amikor a baba nemének felfedésére használt konfetti ágyúból rózsaszín konfetti robbant a levegőbe. „Az énem körülbelül 5%-a nem fogja elhinni egészen addig, amíg a karomban nem tartom” […] The post A család, ahol 6 fiú született, épp megtudta, milyen neme lesz a 7. gyereknek appeared first on Twice.hu.
2022-11-21 20:16 | Twice - Bulvár
Elképesztő összegeket kérhetnek el idén egy kiló bejgliért, így sokak számára luxuscikk lehet a magyarok kedvenc finomsága. Egy félkilós bejgliért akár 4500 forintot is elkérhetnek majd a kereskedők. Ki fogja tudni ezt megengedni magának? Több oka is van annak, hogy miért kerül többe idén a bejgli: az alapanyagok és az energiaárak is befolyásolják a sütemény […] The post Luxus lesz idén a bejgli: méregdrágán vehetjük meg a karácsonyi desszertet appeared first on Twice.hu.
2022-11-21 19:01 | Twice - Bulvár
A halál gondolata, bármennyire is tabu legyen egyeseknek, olyannyira tesz kíváncsivá másokat. Tény, hogy a test “végleges leállása” és a halál utáni ismeretlen számtalan kérdést vet fel, melyre sokan szeretnék tudni a választ. De, hogy van-e élet a lélek földi távozása után, azt mindannyian csak akkor tudjuk meg pontosan, amikor eljön az utolsó óránk. Julie […] The post A hospice nővér szerint ezt mondják a betegek, mielőtt meghalnak appeared first on Twice.hu.
2022-11-21 17:44 | Twice - Bulvár
Kathleen Thorson 2020 januárjában hunyt el, mindössze öt nappal azután, hogy életet adott negyedik gyerekének. Az édesanya imádta újszülött kisfiát, de sajnos csak nagyon rövid ideig lehetett mellette. Miközben szembenézett a halállal, Kathleen jelentkezett szervdonornak, abban a reményben, hogy többeknek is megadhatja az élet ajándékát. A nő 12 szervét – köztük a szívét és a […] The post Napokkal a szülés után halt meg a négygyerekes édesanya, 12 ember életét mentette meg szervdonorként appeared first on Twice.hu.
2022-11-21 15:43 | Twice - Bulvár
Éles hangvételű dallal jelentkezett Majka, ami három nap alatt elérte a 2 milliós nézettséget is, ami igazi rekordnak számít a magyar zenei palettán. A Molnár Tomival közösen készült szerzemény futótűzként terjed, több ezer lájkot és kommentet kapott. Elképesztő siker Majka és Molnár Tomi közös szerzeménye, az “Azt beszélik a városban” című dala, amely 3 nap […] The post Majka: “Szembeköpném magam, ha öncenzúráznom kellene a dalaimat” appeared first on Twice.hu.
2022-11-21 15:08 | Twice - Bulvár
Elképesztő bulit csapott Jósa Tamás a Sztárban sztár leszek! színpadán. Az énekes Korda György Reptér című slágerét adta elő, felrobban tőle a színpad, a zsúri is állva tapsolt (kivéve Majkát) neki, hatalmas házibuli kerekedett a TV2 műsorában. Nem csak Bari Laci énekelt fergetegeset a Sztárban sztár leszek! vasárnapi adásában, de Jósa Tamás is emlékezetes bulit […] The post Állva tapsolt a zsűri Jósa Tamás produkcióján, hatalmas házibulit csapott a Sztárban sztár leszek!-ben appeared first on Twice.hu.
2022-11-21 09:44 | Twice - Bulvár
Hatalmas siker Majka legújabb dala, amelyet Molnár Tomival közösen készített és az “Azt beszélik a városban” címet kapta. A dal és a hozzá készített videóklip három nap alatt elérte a 2 milliós nézettséget, imádják a rajongók a szókimondó szerzeményt. Kritikus hangvételű dallal robbantott Majka és Molnár Tomi, aki élesen kritizálja a magyar politikai elitet, a […] The post Jakab Péter keményen beszólt Majkának: „Ne pózolj tolvajokkal” appeared first on Twice.hu.
2022-11-20 21:28 | Twice - Bulvár
Bari Laci egy igazán csodálatos dallal lepte meg a Sztárban sztár leszek! nézőit és ítészeit a TV2 tehetségkutatójában. Konkrétan úgy énekelte el Takács Nikolas dalát, hogyha az ember nem néz oda, fel sem tűnik neki, hogy nem az eredeti előadó énekel. Bari Laci megsérült a Sztárban sztár leszek! előző adásában, így ezen a héten széken […] The post “Nekem jobb volt mint az eredeti” – állva tapsoltak a Sztárban sztár leszek! ítészei Bari Laci produkcióján appeared first on Twice.hu.
2022-11-20 12:03 | Twice - Bulvár
A nő a Redditen mesélte el, hogy a vőlegénye hazudott neki az életkoráról, hogy feleségül menjen hozzá, és gyerekeket szüljön neki. Amikor megtudta az igazságot, megalázva és becsapva érezte magát, és menekülni akart a kapcsolatból. A 29 éves nő elmondta, mennyire megalázva érezte magát, amikor kiderült, hogy a vőlegénye hazudott neki, és kiderült, hogy valójában […] The post „A vőlegényem hazudott nekem a koráról, hogy feleségül menjek hozzá – megalázva érzem magamat” appeared first on Twice.hu.
2022-11-20 11:43 | Twice - Bulvár
A kétgyermekes családanya, Sam Grant, szívesen alszik a vendégszobában, hogy kutyájuk, Dennis, a férje mellett alhasson az ágyban. Az 52 éves Sam Grant és az 54 éves Craig Grant imádják 4 éves bulldogjukat, Dennist, és teljesen elkényeztetik a kutyát. Dennisnek helye van a család asztalánál, sőt, még saját kése és villája is van, amivel odaadó […] The post „Minden este a vendégszobában alszom, hogy a férjem megoszthassa az ágyat a kutyánkkal” appeared first on Twice.hu.
2022-11-19 22:13 | Twice - Bulvár
Szombat este eldőlt, hogy ki nyeri az X-Faktor tizenegyedik szériáját. A döntőben hárman álltak színpadra, Mihályfi Luca, Solyom Berni és Kiss Kevin, a nézők szavazatai alapján a gyergyószentmiklósi lány, Solyom Berci nyerte meg az X-Faktort. Hárman szálltak versenybe az X-Faktor döntőjében, hogy bebizonyítsák, megérdemlik az RTL tehetségkutatójának fődíját. Mihályfi Luca, Solyom Berni és Kiss Kevin […] The post Az erdélyi Solyom Berni nyerte meg az X-Faktort 2022-ben appeared first on Twice.hu.
2022-11-19 22:00 | Twice - Bulvár
Két produkcióval lépetek színpadra a Dancing with the Stars versenyzői a TV2 táncos showjának elődöntőjében. A táncosok egy magyar és egy angol dalra adtak elő táncokat, végül a nézők és a zsűri szavazatai alapján Vavra Bence és Lissák Laura esett ki. Szombat este zajlott a Dancing with the Stars elődöntője, melyben négy páros mutatta meg […] The post Vavra Bence és Lissák Laura esett ki a Dancing with the Stars elődöntőjéből appeared first on Twice.hu.
2022-11-19 21:19 | Twice - Bulvár
Csobot Adél ismét a maximális pontot szerezte a Dancing with the Stars első produkciójában, amelyben Hegyes Bercivel egy cha-cha-chát adtak elő. A második produkciójukban bepótolták Csobot Adél kimaradt szalagavató táncát. Csobot Adél életében kimaradt a szalagavató tánc, mivel nem volt partnere, akivel eljárhatta volna azt az iskola végén. Hegyes Bercivel egy csodálatos bécsi keringőt adtak […] The post Szívbemarkoló bécsi keringővel tarolt Csobot Adél és Hegyes Berci a Dancing with the Starsban appeared first on Twice.hu.
2022-11-19 19:51 | Twice - Bulvár
Csobot Adél és Hegyes Berci múlt héten 40 pontot zsebelt be szenvedélyes táncával, ezen a héten is eltökéltek, hogy előcsalogassák a zsűriből a maximális pontszámot. Egy cha-cha-chával készültek. Csobot Adél és táncpartnere, Hegyes Berci mindent bevetett ezen a héten, hogy bekerüljenek a döntőbe, egy cha-cha-chával készültek, amivel örömöt szerettek volna szerezni a nézők és a […] The post Csobot Adél és Hegyes Berci a maximális 50 pontot kapta fergeteges táncával appeared first on Twice.hu.
2022-11-19 19:20 | Twice - Bulvár
Pap Dorci és Baranya Dávid látványos rumbával lepte meg a Dancing with the Stars közönségét és zsűritagját, ami a pontokban is meglátszott. A páros nagyon egymásra talált a TV2 táncos showjának végére, ami a táncukban is megmutatkozik. Egy lélegzetelállító produkcióval lépett a Dancing with the Stars színpadára Pap Dorci és Baranya Dávid, a rumbájukkal mindenkit […] The post Pap Dorci és Baranya Dávid lélegzetelállító rumbával csavarta el a fejünket a Dancing with the Starsban appeared first on Twice.hu.
2022-11-19 17:50 | Twice - Bulvár
Két héttel ezelőtt startolt el a Könyhafőnök VIP az RTL-en, olyan nevekkel, mint Szinetár Dóra, Járai Máté, Hagyma vagy éppen Kustánczi Lia. A híres emberek igyekeznek megmutatni tudásukat, miközben Rácz Jenő, Fördős Zé és Sárközi Ákos éles kritikával illeti őket. A Konyhafőnök VIP séfei, Rácz Jenő, Fördős Zé és Sárközi Ákos kíméletlen őszinteséggel kritizálják a […] The post „Szemlesütve hallgatják végig, ahogy köpködik őket” – Bochkor Gábor keményen beszólt a Konyhafőnök VIP celebjeinek appeared first on Twice.hu.
2022-11-19 17:33 | Twice - Bulvár - Szex
Ryan Robertson 2009-ben vesztette életét, miután túladagolta magát. Édesanyja, Linda Robertson eredetileg 2013-ban osztotta meg fia történetét a Facebookon, és azóta még számos más platformon is abban a reményben, hogy segíthet más családoknak, akik azzal küzdenek, hogy elfogadják gyerekeik szexuális irányultságát. Ryan 12 éves korában, 2001. november 20-án mondta el először az édesanyjának, hogy meleg. […] The post „Megpróbáltam megakadályozni, hogy a fiam meleg legyen – Bárcsak tudtam volna azt, amit most tudok” appeared first on Twice.hu.
2022-11-19 11:02 | Twice - Bulvár
Elképesztő sikereket ér el Majka legújabb dala, az “Azt beszélik a városban”, amelyet Molnár Tamással közösen készítette el a rapper. A dal egy nap alatt elérte az 1 milliós álomhatárt, ami magyar viszonylatban elképesztő eredménynek számít. Szókimondó dallal jelentkezett Majoros Majka, aki legújabb dalában keményen beszól a politikai elitnek. A dal másfél nap alatt átlépte […] The post Berobbant Majka legújabb dala: egy nap alatt rekordnézettséget ért el a szókimondó szerzemény appeared first on Twice.hu.
2022-11-19 10:02 | Twice - Bulvár
Hat hét után véget ért az Ázsia Expressz 3. évada, amely bővelkedett váratlan fordulatokkal. Gyebnár Csekka és Mérai Kata a döntőben adta fel a versenyt, miután Gyebnár Csekka rosszul lett és kórházba került. Az ő helyükre tért vissza a harmadik kieső páros, Halastyák Fanni és Szlépka Armand, akik végül meg is nyerték a versenyt. Halastyák […] The post Ázsia Expressz: a nézők szerint Armand türelmességéért duplán megérdemli a győzelmet appeared first on Twice.hu.
2022-11-19 09:16 | Twice - Bulvár
Nem könnyű kiigazodni a hitelek világában laikusként. Ezer veszély leselkedik ránk, és ha nem vagyunk résen, nem szánunk kellő időt a hitelügylet teljes folyamatának megértésére – amibe az apróbetűs rész elolvasása is beletartozik –, akkor akár komoly bajba is kerülhetünk. Amire mindenki figyel… Általában az emberek a hitelösszeget, a futamidőt és a törlesztőrészletet tartják fontosnak […] The post Ezért érdemes elolvasni az „apróbetűs” részt is hitelfelvételkor appeared first on Twice.hu.
Bemutatkozás
Kategóriák
Portálok