Twice legfrissebb hírei

2021-10-17 20:09 | Twice - Bulvár - Koronavírus
Erős reakciókat váltott ki a követőiből egy nő, miután megosztotta a videót, amin először egy gyönyörűen kisminkelt képet mutat önmagáról, majd egy gyors váltással megmutatja magát minden smink nélkül. A drámai átalakulás nézői nem hittek a szemüknek, amikor Azalia Andrews megmutatta magát teljes sminkben, gondosan elrendezett frizurával, majd rögtön utána minden cicoma nélkül. A TikToker […] The post Felsikoltottak a kommentelők, amikor meglátták valójában hogy néz ki a kisminkelt nő appeared first on Twice.hu.
2021-10-17 18:19 | Twice - Bulvár
Tóth Andi megrázó őszinteséggel beszél az édesapjával való kapcsolatáról, a Dancing with the Stars színpadán egy olyan bécsi keringővel érkeztek, ahol erről a kapcsolatról emlékeztek meg. Nem először beszélt arról Tóth Andi, hogy a gyerekkorát beárnyékolta édesapja, akitől valósággal rettegett a család, ezért az énekesnő 14 évesen el is költözött otthonról, hogy szerencsét próbáljon az […] The post Tóth Andi megdöbbentő vallomása: édesapám megnehezítette az életem, mindig féltem tőle appeared first on Twice.hu.
2021-10-17 14:00 | Twice - Bulvár
Az Életünk története című műsorban először szerepelt anya és fia: Friderikusz Sándor segítségével Szinetár Dóra és nagyobbik fia, Lőcsei Márton utazhatott az időben, hogy megnézzék hogyan fognak kinézni 20, illetve 40 évvel idősebben. Friderikusz Sándor vendége volt Szinetár Dóra és legnagyobb fia, Lőcsei Márton az Életünk története című műsorban, ahol egy őszinte beszélgetés mellett 20 […] The post Így néz ki Szinetár Dóra és nagyobbik fia, Lőcsei Márton 20 és 40 évvel idősebben appeared first on Twice.hu.
2021-10-17 09:11 | Twice - Bulvár
Egy igazán megható és nem mindennapi bécsi keringővel lépett parkettre Tóth Andi és Andrei Mangra. Könnyfakasztó produkcióval lépett a táncparkettre Tóth Andi és Andrei Mangra, a bécsi keringőjük után a zsűri sem gondolta volna, hogy az énekesnővel ilyen kemény volt az élet. Az énekesnő produkciója előtt elmesélte, milyen nehéz volt a gyerekkora az édesapjával, aki […] The post Sírva fakadt a Dancing with the Stars zsűrije Tóth Andi és Andrei Mangra bécsi keringőjén appeared first on Twice.hu.
2021-10-16 20:54 | Twice - Bulvár
Heves szóváltás követte Lea produkcióját miután kiderült róla, hogy nemcsak hamisan énekel, de a kritikát sem hajlandó elfogadni senkitől. Kocsis-Légrádi Lilla Lea már gyerekkorában elment szavalóversenyre, kórusba, az X-Faktorba azért jelentkezett, hogy énekesnő lehessen, ezért Whitney Houston dalát, a When You Believe-t vitte a mentorok elé. Produkciója nem aratott sikert Gáspár Lacinál, azért kő keményen […] The post “Olyan hamis vagy, mint egy vinnyogó kutya” – kitört a balhé Gáspár Laci és az X-Faktor versenyzője között appeared first on Twice.hu.
2021-10-16 19:28 | Twice - Bulvár
A most 26 éves Leah-t nem sokkal születése után magára hagyták egy kórházi mosdóban, és soha nem volt alkalma találkozni a szülőanyjával. A biológiai apjával kapcsolatban azonban nemrég megdöbbentő felfedezést tett. Leah történetét a BBC Our Lives: Finding My Family című dokumentumfilmje mutatta be. A kislányt még csecsemő korában egy pokrócba bugyolálva találták meg egy […] The post Születésekor egy kórház mosdójában hagytak, évekkel később megpróbálta megkeresni a biológiai szüleit – szívszorító felfedezést tett apjával kapcsolatban appeared first on Twice.hu.
2021-10-16 18:15 | Twice - Bulvár
Egy nő arról mesélt, hogy döntöttek külön hálószoba mellett a férjével, és milyen pozitív hatással volt ez a kapcsolatukra. Ugyanakkor arról is beszélt, hogy az emberek többsége számára a külön alvás még mindig tabu téma, és sokan nem értenek egyet a döntésükkel. A házaspár már 8 éve él együtt, és ebből az elmúlt 7 évben […] The post „A férjem és én 7 éve külön alszunk, és most boldogabbak vagyunk” appeared first on Twice.hu.
2021-10-16 17:04 | Twice - Bulvár
A pár több mint két évvel ezelőtt úgy döntött, hogy életmódot vált: felmondtak a munkahelyükön, a felére csökkentették a kiadásaikat miközben átalakítottak egy furgont, és azóta is úton vannak. A séf Nat és a fotós Abi nemcsak a kiadásaikat tudták lecsökkenteni, de egy egész évig nem kellett dolgozniuk, miközben úton voltak. Már majdnem 3 éve […] The post Felmondtak a munkahelyükön és egy kisbusszal indultak útnak – megfelezték a kiadásaikat és egy egész évig nem kellett dolgozniuk appeared first on Twice.hu.
2021-10-16 15:21 | Twice - Bulvár
Mint azt, ahogy a Twice.hu is megírta, elhunyt az első Megasztárban megismert Kandech Evelyne. Az énekesnő csupán 37 éves volt, halálhíréről megasztáros versenytársai számoltak be közösségi oldalukon. 37 éves korában elhunyt Kandech Evelyne, a Megasztár első szériájának versenyzője, aki a döntőben a negyedik helyig jutott. Az énekesnő haláláról Tóth Vera és Torres Dani számolt be […] The post Kiderült, mi okozta Kandech Evelyne, a Megasztár énekesének halálát appeared first on Twice.hu.
2021-10-16 13:13 | Twice - Bulvár
Hatalmas az öröm Rúzsa Magdi családjában, múlt hónapban az énekesnő bejelentette hármasikrekkel terhes, a legutóbbi orvosi vizsgálaton kiderült, milyen neműek lesznek gyerekeik. Múlt hónapban tudta meg Rúzsa Magdi, hogy hármasikrekkel terhes, az utolsó orvosi vizsgálat után az is kiderült, hogy milyen menüék lesznek a gyerekei. View this post on Instagram O postare distribuită de Rúzsa […] The post Rúzsa Magdi elárulta milyen neműek lesznek a hármasikrei appeared first on Twice.hu.
Hirdetés
Garantált Prémium minõségû Tibeti Kefirgomba eladó!
5400 Ft | Élelmiszer, háztartás | Budapest | Budapest
2021-10-16 10:36 | Twice - Bulvár
Harminchét éves korában elhunyt az első Megasztár versenyzője, Kandech Evelyne. Elhunyt Kandech Evelyn, az első Megasztár énekesnője. Halálhírét egykori megasztáros barátai osztották meg a közösségi médiában, Tóth Vera, Torres Dani és Tóth Gabi is búcsúzik tőle. “Drága Evelyne… Énekeld tovább az angyalokkal a Csillagdalt… 😞 Nyugodjék békében örökké lázadó lelked… Kandech Evelyne élt 37 évet. […] The post Meghalt Kandech Evelyne, az első Megasztár énekesnője appeared first on Twice.hu.
2021-10-15 20:47 | Twice - Bulvár
Zsófi és Dani csapnak össze a 20 millió forintos fődíjért és a túlélő címért! Péntek este véget ért a 2021-es Survivor, ahol Zsófi és Dani csapott össze a 20 millió forintos fődíjért. A végső törzsi tanácson a kiesett játékosok tehettek fel kérdéseket, majd mindenki leadhatta szavazatát, ezúttal arra, kit szeretne győztesnek. View this post on […] The post Dani nyerte a 2021-es Survivort appeared first on Twice.hu.
2021-10-15 19:59 | Twice - Bulvár
A Minnesotából származó Shaine Kilyun YouTube videókból tanulta meg a kerekesszékek készítését, és segíteni akar a mozgássérült állatoknak. A középiskolás lány személyes küldetésének tekinti, hogy javítson az állatok életminőségén. Shaine Kilyun online tanulta meg, hogy kell kerekesszéket készíteni állatoknak. A 16 éves lány jelenleg is a kerekesszékek tökéletesítésén dolgozik, és igyekszik minden egyes darabot az […] The post Tizenéves lány ingyenes kerekesszéket épít fogyatékkal élő kutyák, macskák és még kecskék számára is appeared first on Twice.hu.
2021-10-15 18:15 | Twice - Bulvár
A házaspár rengeteg kritikát kapott a döntése miatt, hogy gyereket vállal. A nő kerekesszékben ül, és ezért sokan úgy gondolták, alkalmatlan az anyaságra. Ő azonban mindenkinek bebizonyította az ellenkezőjét. Alyssa és Jimmy mindketten 30 évesek, és New Yorkban élnek. 2013 nyarán ismerkedtek meg online, és nem sokkal később egymásba is szerettek. Ma már 8 éve […] The post Sokan támadták a mozgássérült nőt, amiért gyereket vállalt, de ő és a férje nagyszerűen boldogulnak appeared first on Twice.hu.
2021-10-15 16:45 | Twice - Bulvár
A nő megpróbálta megtalálni a „fiatalság forrását”, de ehelyett az arca visszafordíthatatlanul megöregedett. Egy orosz építész megkérdőjelezhető szépségápolási procedúrán esett át, mert az akkori barátja azt mondta neki, hogy túl öregnek néz ki. A beavatkozás borzalmas eredményhez vezetett, és a riasztó átalakulás képeken és egy sokkoló videóban is tisztán látható. „Az arcomon a bőr összezsugorodott, […] The post Valódi rémálommal végződött a kozmetikai beavatkozás – „mumifikálódott” a nő arca appeared first on Twice.hu.
2021-10-15 14:23 | Twice - Bulvár
Dömsödi Gábor volt Hajdú Péter vendége a Life TV Összezárva című műsorban, ahol megrázó őszinteséggel beszélt családi drámájáról. Hajdú Péter vendége volt régi kollégája, Dömsödi Gábor, aki megrázó őszinteséggel beszélt családi drámájukról. Az egykori tévés jelenleg hatvanezer forintot keres, de ez eltörpül amellett, hogy felesége, Krisztina nagybeteg. Dömsödi az Összezárva című műsorban beszélt erről, majd […] The post Dömsödi Gábor megrázó vallomása: amputálták a feleségem karját appeared first on Twice.hu.
2021-10-14 19:38 | Twice - Bulvár
34 éves birminghami Assya egy nagyon ritka betegségben szenved. Az Epidermolysis Bullosa (EB) egy folyamatos hólyag- és sebképződéssel járó, génmutáció okozta örökletes bőrbetegség. Azokat a gyerekeket, akik ezzel a betegséggel születnek, Pillangó-gyermekeknek is nevezik, arra utalva, hogy a beteg bőre olyan sérülékeny, mint a pillangó szárnya, ezért a legkisebb traumára is felhólyagosodik, kisebesedik. Az EB-t […] The post Az orvosok 1 hónapot sem adtak a ritka betegségben szenvedő nőnek, most 34 éves és nem engedi, hogy legyőzze a betegsége appeared first on Twice.hu.
2021-10-14 10:56 | Twice - Bulvár
Járai Máté és Rózsa között szoros barátság és szövetség alakult ki a Survivor ideje alatt, meg is fogadták, hogy soha nem szavaznak egymásra, ezt mindaddig be is tartották, amíg Rózsa nem érezte magát veszélyben és jól hátba ben szúrta a törzsi tanácson Járai Mátét. Már csak négyen maradtak a Guazabara törzsben: Juliska, Járai Máté, valamint […] The post Survivor: Járai Máté 100%-ban megbízott Rózsában, aki a törzsi tanácson egyből kiszavazta appeared first on Twice.hu.
2021-10-13 20:26 | Twice - Bulvár
A két testvér története hihetetlenül alakult: már gyerekkorukban is rendkívüli módon hasonlítottak egymásra, és most, 60 évvel később, még mindig úgy néznek ki, mintha ikrek lennének. Alan Robinson és Walter Macfarlane hatodik osztály óta barátok, és ahogy felnőttek, még közelebb kerültek egymáshoz. Mindig is legjobb barátok voltak, és szinte családtagként tekintettek egymásra. Arra, hogy valódi […] The post Több mint 60 éven át voltak legjobb barátok, amikor kiderült, hogy valójában testvérek appeared first on Twice.hu.
2021-10-13 19:24 | Twice - Bulvár
Néhány héttel ezelőtt Matthew Sandbrook a lehető legrosszabb híreket kapta az orvosaitól. Matthew-nak, aki egy 36 éves háromgyermekes édesapa, agresszív agydaganata van, amit nem lehet megműteni. Még intenzív sugárzás és kemoterápia mellett is csak heteket jósoltak neki. Amikor valakinél halálos betegséget diagnosztizálnak, az emberek többségét leginkább az keseríti el a leginkább, hogy mennyi mindenről lemaradnak, […] The post Több százan vettek részt az előrehozott karácsonyi ünnepségen, amit a haldokló férfinak rendeztek appeared first on Twice.hu.
Hirdetés
Garantált Prémium minõségû Japán Kristálygomba Eladó!
5400 Ft | Szépség, egészség | Budapest | Budapest
2021-10-13 18:08 | Twice - Bulvár
Egy nő, aki felsőtestének 35%-ában negyedfokú égési sérüléseket szenvedett, megtanulta elfogadni a sebhelyeit, és a közösségi médiában is büszkén vállalja azokat, bár az idáig vezető út egyáltalán nem volt könnyű, és nem egyik napról a másikra történt. A Georgia államban élő Tonya Meisenbach 2018 decemberében égett meg. Férjével a házuk tornácán kialakított tűzrakóhely körül ültek, […] The post A tornácon ült, amikor begyulladt a tűz és ő lángra kapott: “Olyan hirtelen kaptam lángra, mint egy szál gyufa” appeared first on Twice.hu.
2021-10-13 16:41 | Twice - Bulvár
Ha az ember a közösségi médiában áramló negatív tartalmakból indul ki, könnyű elkeseredéssel és kétségbeeséssel gondolni arra, vajon hova tart ez a világ. De ugyancsak a közösségi médiában találkozhatunk a pozitív ellenpéldákkal is, amik mégis adnak egy kis reményt, hogy van még együttérzés a világban. Négy fiatal férfi a floridai Seminole megyéből mindenesetre ezt az […] The post Négy férfi a zuhogó esőben hazatolta az idős nőt, akinek elromlott az elektromos járgánya appeared first on Twice.hu.
2021-10-13 14:50 | Twice - Bulvár
Gabby Petito emberi tett okozta halál áldozatává vált – közölte kedden a Long Island-i nő holttestét megvizsgáló Wyoming-i halottkém. A boncolást követően szinte teljesen biztos, hogy az egykori influenszerként tevékenykedő nő holttestére bukkantak és halálának oka nem más mint fojtogatás. Brent Blue, a Teton megyei felelős halottkém újabb részleteket árult el Petito halálának kapcsán, rögtön […] The post Kiderült mi okozta a 22 éves Instagram-sztár halálát appeared first on Twice.hu.
2021-10-13 14:07 | Twice - Bulvár
A szülőknek bíróság elé kell állniuk, miután újszülött kisfiukat szétmarcangolta egy kutya az otthonukban. A 28 éves Abigail Ellis és a 36 éves Stephen Joynes tagadták, hogy felelősek lettek volna a Teddy névre hallgató csau-csau keverékért, ami tavaly szeptemberben szétmarcangolta kisfiukat, Elon Jase Ellis-Joynes-t. Elon mindössze 12 napos volt, amikor a kutya megharapta, halálos sérüléseket […] The post Bíróság elé állítják a szülőket, akiknek kisbabáját szétmarcangolta egy kutya – a szülők tagadják a vádakat appeared first on Twice.hu.
2021-10-12 19:21 | Twice - Bulvár
Hollie Wallis harmadik gyereke és egyben első kislánya meglehetősen nehéz körülmények között jött világra. Az édesanyának már volt egy 13 és egy 9 éves fia az előző kapcsolatából, de a férjével nagyon szerettek volna egy közös babát is, hogy teljes legyen a család. A házaspár nem számított rá, hogy ez természetes úton sikerülhet, mivel Hollie-t […] The post „Olyan mérgesnek tűnt – bármilyen tökéletes is volt, nem tudtam nem nevetni” – mondta az anyuka, mikor meglátta kislányát appeared first on Twice.hu.
2021-10-12 18:03 | Twice - Bulvár
A tizenegy gyerekes anyuka 14 éves korában esett először teherbe, és nemrég elárulta, hogy most várja a tizenkettedik babát. A 36 éves New York-i Veronica Merritt a hétvégén egy Instagram bejegyzésben osztotta meg a nagy hírt a követőivel. A #12kids hashtag használatával az anyuka közzétett egy videót az ultrahangvizsgálatról, bár a monitor alatti tábla arra […] The post „14 évesen estem először teherbe – azóta még 10 gyerekem született, és most újra babát várok” appeared first on Twice.hu.
2021-10-12 16:54 | Twice - Bulvár
„A sors valahogy szerepet játszik ebben. Ezek a gyerekek nálad kötnek ki, te pedig mellettük kötsz ki. Ez valami egészen varázslatos dolog.” – mondja Nicole Kidman az örökbefogadásról. Nevelőszülőnek lenni nem könnyű feladat. Azt jelenti, hogy be kell fogadni egy gyereket, aki fél, össze van zavarodva és bizonyos esetekben érzelmileg sérült is. Mindent meg kell […] The post Mindenkit meghatott a kamasz fiú beszéde az örökbefogadás napján: “Ők a legjobb ajándék, amit valaha kaptam” appeared first on Twice.hu.
2021-10-12 11:47 | Twice - Bulvár
A rapper közösségi oldalán jelentette be a váratlan hírt. Váratlan bejelentést tett közösségi oldalán Széki Attila, azaz Curtis: a rapper határozatlan időre visszavonul. A rapper bejelentette, hogy felfüggeszti azokat a bulikat, amelyeket már lefoglaltak, de egy-két tévés szereplésben még láthatjuk. “Sziasztok! Ez az év megint egy száguldás volt számomra. Rettenetesen elfáradtam, emellett a nyakamba vettem […] The post Curtis váratlan bejelentést tett: határozatlan időre eltűnik appeared first on Twice.hu.
2021-10-11 20:21 | Twice - Bulvár
A négy olasz rendőr válasza egy idős házaspár „vészhelyzetére” valóban szívmelengető és megható gesztus volt. Miközben mindannyiunk számára nehéz volt az elmúlt két év, az idősek világszerte egy másik problémától is szenvednek – a magánytól. Néhány olasz rendőr azonban tökéletes megoldást talált egy idős házaspár kétségbeejtő helyzetére. Kétségbeesetten vágytak az emberi kapcsolatokra 84 éves Jole-t […] The post A szomszédok kihívták a rendőrséget, amikor egy idős házaspár magányában sírni kezdett – reakciójuk nem is lehetett volna jobb appeared first on Twice.hu.
2021-10-11 19:05 | Twice - Bulvár
Adam Mark még csak 26 éves, de máris milliomos, ráadásul mindent teljesen egyedül, a saját erejéből sikerült elérnie. A fiatal férfi egy millió dolláros Instagram-vállalkozást vezet. Az ötlet még az egyetemen jött, amikor elindított egy divat blogot a közösségi oldalon, de akkor még csak hobbiból. Bár hobbiként indult, az oldal gyorsan híressé vált és sok […] The post „Egy millió dolláros vállalkozást vezetek Instagramon” – a 26 éves férfi teljesen egyedül építette ki a sikeres vállalkozást appeared first on Twice.hu.
Hirdetés
Garantált Prémium minõségû Tibeti Kefirgomba eladó!
5400 Ft | Szépség, egészség | Budapest | Budapest
2021-10-11 17:53 | Twice - Bulvár
Amikor a 95 éves Mary Pine utoljára látta „kisöccsét”, a 84 éves Bob Taylort, meglepte őt, és meglátogatta őt az otthonában a Georgia állambeli Atlantában. Az azóta eltelt 5 évben azonban sok minden megváltozott. Mary beköltözött egy idősek otthonába Amblerben, Pennsylvaniában, és a járvány miatt a testvéreknek az utóbbi időben meg kellett elégedniük a napi […] The post 5 év távollét után újra találkozhatott 95 éves nővérével az idős férfi appeared first on Twice.hu.
2021-10-11 17:01 | Twice - Bulvár
A fiatal fiú a 28. legfiatalabb nemzeti sakkmester. Most már azt tervezi, hogy ő lesz a legfiatalabb nagymester. Tanitoluwa “Tani” Adewumi az egyik legfiatalabb sakkozó, aki elérte a nemzeti mester szintet. A fiú szeptemberben töltötte be a 11 évet, és most azt tervezi, hogy ő lesz a valaha volt legfiatalabb nagymester. Ezzel a címmel jelenleg […] The post Tani Adewumi, a 11 éves sakkcsodagyerek, aki elmenekült Nigériából, és megváltoztatta az egész életét appeared first on Twice.hu.
2021-10-11 15:35 | Twice - Bulvár
Az énekesnő múlt hónapban jelentette be, hogy férjével, Vilmossal hármasikreket várnak. Nagy a boldogság Rúzsa Magdiéknál, az énekesnő hármasikrekkel terhes, gömbölyödő pocakját nemrég rajongóinak is megmutatta. Az énekesnő férjéről ritkán látni fotót, de ezúttal kivételt tett Rúzsa Magdi és közösségi oldalán osztott meg közös képet vele. Az énekesnő 2017-ben házasodott össze férjével, Vilmos rendkívül lelkes […] The post Rúzsa Magdi megmutatta ritkán látott férjét, Vilmost appeared first on Twice.hu.
2021-10-10 09:07 | Twice - Bulvár
Tóth Andi és Andrei Mangra egy jive-ot adtak elő a Dancing with the Stars harmadik élő adásában, ám ez nem nyerte el a zsűri tetszését, kőkeményen kritizálták a produkciót. Egyáltalán nem volt elragadtatva a Dancing with the Stars zsűrije Tóth Andi és Andrei Mangra jivejától, amelyet a Szelíd motorosok című film slágerére táncoltak, és amelynek […] The post “Akkorát akartatok szakítani, hogy az egész ház rátok szakadt” – Tóth Andiékat keményen kritizálta a Dancing with the Stars zsűrije appeared first on Twice.hu.
2021-10-09 19:33 | Twice - Bulvár
Shannen Doherty, a “Beverly Hills 90210” című sorozat Brendája szívszorító képeket tett közzé a rák elleni küzdelméről. “A humor segített átvészelni azt, ami lehetetlennek tűnt” – írta a fotók mellé. A negyedik stádiumú rákkal diagnosztizált 50 éves Shannen Doherty elmondta, az utolsó pillanatig harcolni fog az évek óta tartó betegségével. Október világszinten a Mellrák Hónapja, […] The post Shannen Doherty szívszorító fotót osztott meg a rák elleni küzdelméről: “Így talán jobban megismerjük a rettegett kórt!” appeared first on Twice.hu.
2021-10-09 18:07 | Twice - Bulvár
A 24 éves India egy ritka genetikai rendellenességgel, úgynevezett Treacher Collins-szindrómával született, ami befolyásolja az arc, fej és a fülek fejlődését, így a csontok alulfejlettek maradnak. A genetikai betegség a lány hallására és beszédkészségére is hatással van, ezért azt mondja, nehezebben tud kommunikálni, mivel sokszor nem érti meg elsőre, mit mondanak neki az emberek. Régen […] The post Ritka genetikai rendellenességgel született, modell lett belőle: “Modell akartam lenni, hogy a szépséget képviseljem” appeared first on Twice.hu.
2021-10-09 16:38 | Twice - Bulvár
Bosco, a beagle keverék 2014 januárjában tűnt el, és több mint két éven át magányosan járta Rhode Island utcáit élelem után kutatva, mert nem talált haza. „A hátsókertben volt megkötve, de valahogy elszabadult” – mondta Sheilah Graham, a Missing Dogs of Massachusetts önkéntese, aki megtalálta a kutyát, és megkereste a gazdáját, aki azóta Colorado államba […] The post Két évig élt az utcán az elveszett kutya, mielőtt ismét találkozhatott gazdájával appeared first on Twice.hu.
2021-10-08 19:38 | Twice - Bulvár
Egy fiatal lány azzal szerzett magának hírnevet a TikTokon, hogy videókat oszt meg a barátjával, aki 33 évvel idősebb nála. A 21 éves michigani Nicole Downs már több mint három éve együtt van jóval idősebb barátjával. A TikTokon minden közös elfoglaltságukról oszt meg videókat 54 éves barátjával, például arról, ahogy közösen vásárolni mennek, és különböző […] The post „21 éves vagyok, és 3 éve vagyok együtt az 54 éves barátommal – mindent megvesz nekem, amit akarok” appeared first on Twice.hu.
2021-10-08 18:11 | Twice - Bulvár
Barrie Drewitt-Barlow brit milliomos legkisebb lánya 600 ezer fontos lakást kapott első születésnapjára – és ez még csak a kezdet volt. Az 51 éves Barrie Drewitt-Barlow, aki Manchesterből származik, de Floridában él, 2020 szeptemberében köszöntötte első közös gyermekét vőlegényével, a 25 éves Scott Hutchisonnal. Kislányuk, Valentina egy béranya közbenjárásával született, és, bár még csak egyéves, […] The post 250 millió forintos lakást vásárolt lányának első születésnapja alkalmából: „El van kényeztetve, de nem érdekel” appeared first on Twice.hu.
2021-10-07 19:33 | Twice - Bulvár
Britni Church élete a gyermekeiről szól, ugyanis a most 32 éves nő felnőtt életének felét várandósan töltötte és mára már 5 lány és 7 fiú anyukája. A legtöbb idő, mialatt nem esett teherbe 2 és fél év volt. A sokgyermekes anya összeszámítva csaknem 17 évet volt várandós és a legkisebb és a legnagyobb gyerek közti […] The post 32 éves, de már 12 gyereke van, felnőtt életének felét várandósággal töltötte: mára 5 lány és 7 fiú édesanyja! appeared first on Twice.hu.
2021-10-07 18:19 | Twice - Bulvár
A színésznő elárulta, hogy a jó és rossz időszakok közepette, mi az a titok, ami hosszú évek óta összetartja a házasságukat. „Egyetlen kapcsolat sem lenne normális hullámvölgyek nélkül” – mondta egyszer Catherine Zeta-Jones, és kétségtelen, hogy a színésznőnek és férjének hosszú kapcsolatuk alatt megvoltak a maguk hullámvölgyeik. De egy dolog soha nem változik a kapcsolatukban, […] The post Catherine Zeta-Jones nehezen tudott megbirkózni Michael Douglas rákdiagnózisával: „Kész roncs voltam” appeared first on Twice.hu.
2021-10-07 16:34 | Twice - Bulvár
Szívszorító pillanat volt, amikor egy gorilla – aki egy 2019-es selfie-nek köszönhetően vált internetes szenzációvá – meghalt a vadőr karja közt, aki annak idején megmentette őt. Ndakasi egy árván maradt gorillakölyök volt, akit a 49 éves Andre Bauma mentett meg és vitt el a kongói Virunga Nemzeti Parkba még 2007-ben. View this post on Instagram […] The post Érzelmes búcsú: a gorilla annak a vadőrnek a karjai közt halt meg, aki kölyökkorában megmentette appeared first on Twice.hu.
2021-10-07 15:21 | Twice - Bulvár
Hatalmas változás állt be Király L. Norbi életében, az X-Faktorból megismert énekes, ma már felhagyott az énekléssel, egy tőle és a rajongóktól is szokatlan szerepben tér vissza. Az X-Faktor felfedezettje magassarkú cipőben pörög a rúdon. Rúdtáncosnak állt a 2010-es X-Faktor felfedezettje, Király L. Norbi, aki mára már a zenéléssel is felhagyott. View this post on […] The post Király L. Norbi végleg abbahagyta a zenélést, most tűsarkúban táncol a rúdon appeared first on Twice.hu.
2021-10-06 19:11 | Twice - Bulvár
Melanie Pressley 18 éves korában esett teherbe, és nehéz döntést kellett hoznia. A gyermeke apját egyáltalán nem érdekelte az apaság, de Melanie azt szerette volna, ha a gyerek szerető apával és anyával nő fel, és mivel tudta, hogy az anyagi helyzete nem elég stabil ahhoz, hogy egyedül felneveljen egy gyereket, meghozta a hihetetlenül nehéz döntést, […] The post 33 év után talált rá a fiára, akit születésekor örökbe adott: “Az életed hátralevő részét gyászban éled” appeared first on Twice.hu.
2021-10-06 17:51 | Twice - Bulvár
A rák visszatérése „keserű pirula volt, amit nehezen tudott lenyelni”, de Doherty mégis azt mondja, hogy az élete bizonyos szempontból jobb lett a betegség által. Abban a pillanatban, amikor egy színésznőnél rákot diagnosztizálnak, a szakmában úgy kezelhetik őket, mintha halálbüntetést kaptak volna. De Shannen Doherty elszántan dacol ezzel a nézettel, és nem hagyja, hogy a […] The post „Tovább fogok harcolni, hogy életben maradjak” – Shannen Doherty nem hagyja, hogy a rák legyőzze appeared first on Twice.hu.
2021-10-06 15:23 | Twice - Bulvár
Az énekesnő egy hónappal ezelőtt jelentette be, hogy hármasikrekkel terhes, ezúttal meg is mutatta szépen gömbölyödő pocakját. Rúzsa Magdi egy hónappal ezelőtt jelentette be, hogy férjével hármasikreket várnak. Az énekesnő akkor azt mondta férjével, Vilmossal valósággal sokkot kaptak, amikor kiderült szíve alatt három kisbaba növekszik. A meglepődöttség után mindketten nagyon örültek a babák érkezésének, akik […] The post Rúzsa Magdi megmutatta gömbölyödő pocakját appeared first on Twice.hu.
2021-10-06 14:11 | Twice - Bulvár
Zalatnay Sarolta 14 éve él egyedül, és bár otthonát 7 cicával és 2 kutyával osztja meg, egy igazi társ hiányzik az életéből. Zalatnay Sarolta jelenleg lányával, Nikkivel él együtt, aki nemrég költözött haza Angliából. Az énekesnő nagy állatbarát, otthonát 7 macskával és 2 kutyával osztja meg, akikről felelős gazdiként gondoskodik, de van egy lova is, […] The post Zalatnay Sarolta már több, mint 14 éve nem talál társat magának appeared first on Twice.hu.
2021-10-05 18:54 | Twice - Bulvár
Jonathan Eubanks már nagyapa volt, amikor beleszeretett egy 21 éves fiatal lányba, akivel egy buliban ismerkedett meg. Mostanra már házasok, és az interneten osztják meg tapasztalataikat a nagy korkülönbséget illetően. A férfi, aki egy 33 évvel fiatalabb nőt vett feleségül, azt mondja, a lány szülei nem fogadják el a kapcsolatukat a köztük lévő korkülönbség miatt, […] The post „A feleségem fiatalabb, mint a lányaim, de anyának szólítják őt – a szülei azonban őrülten dühösek” appeared first on Twice.hu.
2021-10-05 17:35 | Twice - Bulvár
A belga Michiel Vandeweert egy ritka genetikai rendellenességgel, úgynevezett progériával született, ami azt jelenti, hogy sokkal gyorsabban öregszik, mint mások. Idén júniusban töltötte be a 23 évet, ami már eleve jóval meghaladja az orvosok előrejelzéseit, akik korábban azon a véleményen voltak, hogy körülbelül 12 évet élhet majd. „Lényegében egy nagyon öreg ember vagyok egy nagyon […] The post „23 éves vagyok, de egy idős ember testében élek” – mondja a progériával született 23 éves férfi appeared first on Twice.hu.
2021-10-05 16:40 | Twice - Bulvár
A sikeres énekesnő, dalszerző és színésznő, Olivia Newton John, aki pályafutása során négy Grammy-díjat nyert, nemrég töltötte be a 73 évet. Amíg a karrierjében minden álomszerűen alakult, a magánéletéről sajnos nem mondható el ugyanez, hiszen már több mint 27 éve kegyetlen harcot vív a rákkal. Olivia Newton John, aki egész generációkat hódított meg Sandy szerepével […] The post Így néz ki most Olivia Newton John, a Grease sztárja – a dráma, amivel már 27 éves küzd appeared first on Twice.hu.
Bemutatkozás
Kategóriák
Portálok