Az egész fokhagyma tetejét levágom, borssal megszórom és olívaolajjal meglocsolom. 200 fokon puhára sütöm. Ha elkészült a vajjal alaposan kikeverem a megsült fokhagymákat.
A páchoz egy konyhai aprítóba teszek 2 gerezd fokhagymát, olívaolajat, paprikakrémet és a fűszereket, majd kb. fél perc alatt összezúzom. Ezzel a szósszal kenem be a megtisztított csirkemellet és a felszeletelt sajtot.
A zsömlét kettévágom és megkenem a fokhagymás vajjal.
Airfryerbe teszem a pácolt csirkét 195 fokon 10 percre, ezután mellé rakom a bepácolt sajt darabokat is, további 3 percre, végül pedig a fokhagymás vajas zsömléket még 2 percre.
A sütési idő készülékenként változhat és függ a hús, a sajt és a buci méretétől.
Ha minden megsült összepakolom a szendvicset.
A bucikat megkenem majonézzel, az aljára teszek salátát, rá a csirkemellet és a sajtot, végül befedem a zsömle tetejével.
Elkészítési idő: 25 perc
További receptekért,