Hír portálok listája

Index.hu legfrissebb hírei

Portfólió legfrissebb hírei

Régen került sor ilyen fontos eseményre Olaszországban - A sorsdöntő választás maratonira is nyúlhat
2022-01-24 14:05 | Portfólió - Külföld
Ma tartják az olasz államfőválasztás első fordulóját, amely az utóbbi idő egyik legfontosabb politikai eseményének ígérkezik. A voksolást továbbra is a teljes bizonytalanság lengi körül, annyi világos csupán, hogy Silvio Berlusconiból nem lesz köztársasági elnök, illetve, hogy Mario Draghi ambicionálja a pozíciót. Utóbbi megválasztására van esély ugyan, de fogadni nem sokan mernek rá. Az szinte biztos, hogy a korábbi választásokhoz hasonlóan most sem sikerül megoldást találni az államfő személyére az első fordulókban. Ennek megfelelően akár hetekig is elhúzódhat a folyamat.

Origó legfrissebb hírei

HVG legfrissebb hírei

Nemzeti Sport legfrissebb hírei

CIES: egy PL-szerződés a legstabilabb, az olasz élvonalé a legtöbb „futballidegen”
2022-01-24 12:11 | Nemzeti Sport - Sport - Foci
Arányaiban a kínai bajnokságban foglalkoztatják a legtöbb 30 év feletti játékost, míg a legtöbb 21 év alatti futballista a brazil, az argentin és a francia élvonalban szerepel – derül ki a Sporttudományok Nemzetközi Központja (CIES) által kiadott legfrissebb, 15 élvonalbeli ligát vizsgáló felmérésből.

Gastro Hobbi legfrissebb hírei

Karácsonyi aszús libamáj almával sütve
2021-12-20 17:59 | Gastro Hobbi - Életmód - Receptek
Igen, tudom nem egy olcsó dolog, de nem kell kilószámra venni. Néhány szelet libamáj nagyon ünnepi tud lenni és egészen különlegessé tenni a karácsonyi menüt, mondjuk előételként!
További portálok
Bemutatkozás
Kategóriák
Portálok